Most a legjobb nàlam a vàrosban az Anikó :) ! Lehet felveszek egy " heti hetest " (provit ) és amig tart belőle addig megyek minden nap hozzá :) :)
Most a legjobb nàlam a vàrosban az Anikó :) ! Lehet felveszek egy " heti hetest " (provit ) és amig tart belőle addig megyek minden nap hozzá :) :)
Énisénis, a csaj egy vadmacska, (Aniko26) de nem nyávog ;) Én sem voltam nála már vagy 2 hete, lassan menni kell :)
Sziasztok!
Egy kedves,közvetln,odaadó barátnő feelinges hölgyel tidna valaki szolgálni. :)?
Vagy esetleg valami friss beszámolóval.Kizárolag korrekt néni érdekel.Van Sopronba ilyen????
Sziasztok!
Valaki tudna egy pár szót mondani Dalma 47- ről ? :D Előre is köszi!
Hello. Ma meglátogattam a Zaràt, nekem voltak dolgok ami nem tetszett, maradt híànyérzetem egy kicsi :( amugy tényleg szép ,nagyon csinos csajszi, bàrhol meg lehetne jelenni vele ! Lehet később még egyszer ràvetem magam a Zarára, hàtha minden tuti lesz :) A jövő heti programom pedig irány az Anikó,meglátogatom újra mert régen voltam nála :)
Ennek a lánynak már legalább a negyedik neve mióta fent van, hétfő óta. Volt már Tiffani, Kata, Kitti és még volt valami, amire már nem emlékszem. De a telefont nem veszi fel, hiába hívom a nap bármelyik szakában, pedig tényleg csinos.
a non-stop portékák valóban nem túl bíztatóak, rendszerint többen tartózkodnak a rendelőben esetleg felvigyázóval együtt
Tina 28-ról vagy Szendi 24-ről valakinek valami infó??? Nagyon megköszönném :)
haja miatt gondoltam azt ill. hogy előtte is külföldiként írta magát csak akkor orosznak
Felbuzdulva az egyetlen eddig megjelent beszámolón és a jól sikerült bemutatkozó fényképeken, meglátogattam Biankát. Jó kis lakás (belvárosi gimi mögött), jó fürdőszobával. Pici, fekete hajú baba várt bugyiban, melltartóban, így rögtön szembetűnt tökéletes alakja, szép bőre, formás popsija. Derék-csípő vonal esztétikai műalkotás. Didik kislányosak. Egy tucat Mátyásért natúr KF, biztonságos hancúr és puszi jár. Extra pl. műbroki bemutató. Hozzáállás jó, hamar alakít kontaktust, kommunikatív. *** moderálva *** kitűnő választás.
Ez így nagyon szuper lesz a későbbiekben,hogy ha majdnem egy napig fog tartani elbíráni a hozzászólásaimat :)
:)..Ha ismer, megcsinálja...
Minimum retusált képek,dagi,kis cicik,ha mégis meglátogatod,kérdezd meg,hogy hol hagyta az ütközőit.))))))))))))))))))))Amúgy alapban játék zokniban,nekem átlag alatti volt az együttlét,nem leszek visszatérő vendége.
Sziasztok!
Új vagyok az oldalon, egy nem nagyfogós, kedves lányt keresek, 18-40ig (az odaadás alapkövetelmény), régi motorosok tudnának ajánlani párat? Előre is köszönöm.
Kitty22 vel van már valakinek tapasztalata? A fotókon iszonyat jól néz ki, de a 0-24 meg hogy nem sokaknál kedvenc elbizonytalanított, aki volt már nála írhatna egy beszámolót, nagyon megköszönném!
Üdv mindenkinek, kellemes időtöltést!!!
(Köszönöm)
(:
Kata szép arcú magas lány,ls kimondottan kedves egyéniség. És bármit bevállal akapárban,nem kér felárat semmiért.Ez nagyon ritka,hogy semmire nem kér plusz *** moderálva ***. A lakás egyszerű,de rendezett,tiszta. Belváros.
Arra keresném a választ tisztelt kollégák, hogy akkor hogyan áll elő az a helyzet, hogy Böbe más oldalakon lévő (ahol a lehetséges szolgáltatások részletezése is ki van munkálva) adatlapján minden esetben, kivétel nélkül, az van, hogy mélytorok: nincs lehetőség, nem szeretem stb.
Én magam is nagy deepthroat fan vagyok, de ha azt látom, hogy ennyire nincs, nem is veszem fel a kapcsolatot a hölggyel...
Nos, tehát mi is a pontos igazság azzal a torokkal? Tapasztalattal rendelkezők véleménye érdekelne.
A héten szerencsém volt Barbie(18)-hoz. Egy barátom ajánlotta,ezért találka egyeztetés után elmentem hozzá. A ház előtt várakozás után végre bejutottam,ahol egy lelkes sunci fogadott. Később ez a lelkesedés kissé hanyatlott,de kiengesztelt egy jó francival. 10/8
A csókkal szűk markúan bánik. Más területeken otthonosan mozog. Nem nézte az órát. Elmondásai alalapján van két barátnője,de szerinte ők nem a legjobbak ... Összességében jól éreztem magam. 10/8
Tudtok ajánlani olyan hölgyeményt,aki az érettebb korosztályt erősíti,de mégis pakolni való?
Valaki tudna segíteni Natalie 33-al kapcsolatban???
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Vanessza(23)-nál jártam Debrecenben,úgy kifacsart még most se tértem magamhoz.