Helló makkerek,Laura 22-ről kéne infó
Helló makkerek,Laura 22-ről kéne infó
Ugyanaz, mint múlt héten a kétes hirdető Dalma (21). Az e-mail címről (rebi17..) felismerhető. Szentlőrinci a csaj, gondoltam, megnézzük, mit tud. A kis kedves egész nap Pécsett lógott, de gond nélkül megbeszélte velem délutánra a találkát SZL-re. Kész szerencse, hogy indulás előtt még hívtam. Ja, ő Pécsett van, és ha akarok valamit, menjek érte és csak úgy, fuvarral jön hozzám. No ezzel több baj is van, főleg, hogy hozzám haza ilyenkor nem jön senki. Csak úgy, elvből. Na sebaj. Így visszagondolva hetente váltogatja a képeit és a neveit is, na meg a kora is ugrál. Ezen héten engem b××××tt át. Ez van.
Voltam Lianál!
kedves Szexy kis hölgy! :) A képek valósak
Isteni franciában részesített csak ajánlani tudom, remélem még sokáig marad szekszárdon!! :) igazi izgató csaj
Bár ha nem vagy szekszárdi vigyél GPs-t hogy eltalálj a címre!
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Szevasztok skacok a múlt héten jártam Vanessza(23) debreceni pillangócskánál.Nem szoktam írkálni még a face-n sem de gondoltam ezt meg kell osztanom veletek mert még mindig a kis hölgy által szervezett francia óra hatása alatt állok.Igy holnap újra veszek egy nyelvleckét:) JUPPY:):):):)
Ja,és nem Laràval elirtam az előbb, pedig nem is ittam ma, hanem Zaràval :) igy akartam irni!!!
Igen igazad van :) a Gina 40 se volt tökéletes mindenkinek, és ez igy van rendjén! :) nem egyforma a férfiak izlése, és a lànyoknak se minden vendég egyformàn szimpatikus ! :) De a Zaràt csak nem hagyom ki most màr az tuti :)
Jah még annyi,hogy a Gina40-ről is jókat írt szinte mindenki,sőt én személy szerint úgy gondoltam,hogy a szakma csúcsát képezi,de ő is kapott azért negatívat,ami akkor meglepett még,de már rájöttem,hogy ebben is,mint mindenben,minden szubjektív. Két addig ismeretlen ember találkozásából tényleg bármi kisülhet.
Örülök,hogy hitelesnek tartassz Staffi,de azt természetesen fentartom,hogy minden itt hirdető csaj emberből van és ebből kifolyólag hiába próbál minden vendéggel minden csaj ugyanúgy viselkedni,ez nem lehetséges. (szerintem az már jó szolgáltatónak mondható,aki legalább MEGPRÓBÁLl ugyanúgy viselkedni mindenkivel,tehát a szándék megvan,hogy sikerül-e az más kérdés) Mi vendégek is emberek vagyunk ugyebár és mi sem pontosan ugyanúgy viselkedünk minden lánnyal. Náluk ez hatványozottan igaz,hisz egész nap ezt csinálják. Na ezzel csak azt akartam mondani,hogy lehet én itt áradozok Zaráról,de lehet hogy valakinek nem fog annyira bejönni,mint azt már olvastam is pár nappal ezelőtt itt valakitől.
Ha lesz szerencséd hozzá,akkor majd légyszi egy kis infót megosztani :)
Sziasztok, megint:)
Előző hozzászólásom, a debreceni Lara20 -ra vonatkozik:)
Köszi
Sziasztok!:)
A múlt héten voltam a Debrecenben dolgozó Laránál. Teljesen egyedi élményt kaptam! Egymás szemeibe néztünk és én belezuhantam. Olyan spontaneitást, ami Nála volt, még nem tapasztaltam ezelőtt. Szép formás Husika. Eddigi legjobb Nő-élményem volt!! Ilyen BARÁTNŐre lenne szükségem!!! Szeressétek!!
KÖSZÖNÖK Neked mindent, puszillak Lara.:)
Hiszek neked wjdks, a beszàmolóid mindig hitelesek, ugy làtom akkor nekem is rà kell holnap cuppanom azokra a szép mellekre! Utánna megírom milyen volt a " tiltott gyümölcs " Laràval !
Na de honnan is tudhatnák a lányok, hogy a korábban itt a fórumon és a chaten terra néven írogató fiúról van szó? Nem hinném, hogy azzal kezdte, mikor felhívta a lányokat, hogy "Szia! Én vagyok az, aki terra néven van fent az oldalon!" Ez valószínűtlen. Azóta már töröltette is a regisztrációját.
Ma délután 2 órakkor meglátogattam Zarát. Másodjára voltam nála,pedig nemigazán szokásom visszajárni ugyanahhoz a lányhoz,mert általában az újdonságra vágyom. :) Igen ám,de már első alkalommal nagyon szimpi volt nekem és úgy éreztem én is az vagyok neki. Voltam már pár leányzóval erről az oldalról és a magánéletemben is,de ilyen gyönyönyrű testet hát nem sűrűn láttam.. A cicijeitől másodjára is gyakorlatilag elolvadtam,sztem a pasik 90%-a valami ilyesmi cickóról álmodik.. Csodaszép az arca,nekem egy élmény volt a szemébe nézni... Az ágyon fekve azon gondokoztam,hogy az Istenbe lehet ilyen szexi valaki?! :) Mindkétszer fél órát voltam nála. Vagány,határozott,tudja mit akar,jó a dumája,mosolyogtam szinte végig. Nekem nagyon tetszik a stílusa. Láttam írtatatok már róla jókat és volt aki nem túl jót. Én egyértelműen csak jót tudok róla mondani,sőt a mai randink még jobb volt,mint az első,közelebb éreztem magamhoz. Köszi Zara! ;)
Ezt az írást véletlenül nem a Debrcenihez szántad ?
Én beszéltem vele de elég flegma volt!!!!
Igen, tudok..Böbe!..az aprók közt megtalálod!:)
Tényleg.
Mi ez a sok Tiffany? Ez jelent valamit?
Vagy mind egy helyen vannak, és amelyik éppen ráér-ottvan azt kapja az ember?
Utánna nem reklomálhatsz, hisz az is Tiffany volt. Valami ilyesmiről van szó?
Amira22: Kedves szolibarna, tökéletes alaku szép lány, kisminkelve ,jö illattal vár! Ö olyan akire mindig is vágytál,akit mindig is kerestél a szolgáltatök közt külsöleg . Egy pont negativumja is van, de azt tiszteletböl sem irom le.
Sziasztok..ma is dolgozom puszi.