Úgy látom mostanában sajnos elég nagy a pangás városunkban.... :(
Úgy látom mostanában sajnos elég nagy a pangás városunkban.... :(
jázminról valaki vélemény?
nem, de mentem volna ha kapok egy jó véleményt róla igy viszont kizárt
Sziasztok.
Tudna valaki ajánlani esetleg molett lányt taposáshoz.Min.80 kg felett.Csak ücsörgés,taposás.Esetleg még Vas vagy Veszprém megye.
Köszönet.
Sziasztok! Mostanság elég sok hozzászólásomat moderálták de ez hátha átcsúszik. Két fórumozóval irkáltam is erről a fincsi esettről.
Próbáltam olyan hirdetőhöz eljutni aki viszonylag jó kritikákat kapott. Azon lányok közül Erikát(20) értem el. Nem is olyan régen pont a lakótársánál jártam. Ezért nem lepődtem meg a tisztaságon jó illat volt kellemes fogadtatás úgyhogy eddig a ti tapasztalatok élt. Viszont nálam a külső másképp jött nem akarom megbántani de én a (húsi-golyók) táborába teszem. Ez csak az én véleményem. Nem szemétkedni akartam ezzel ne vedd ne vegyétek annak. Volt jó oldala is. A hozzáállás 10-es leste minden kérésem sokat nevetett és hát a francia mindent kárpótolt. Akció közben is jól tette a dolgát lovaglás közben kis nyögdécselés amit mindig jó hallani.
Úgy öszben ok volt végén frissítő:) A külcsi miatt 10/8
:))))))
Nem tudom, nála nem jártam.
Sziasztok!
Az Eron hirdető picihappy-ről van valakinek infója?
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata Viktória (26)-al kapcsolatban?
Jessy és Orsika(19):
Apróban hírdetnek, együtt vannak, kórházhoz közel. Parkolás oké, kégli oké, rózsa oké, szerintem a kor is.
Mikor betoppantam olyan érzésem volt, mint húsvétkor, amkor a részeg 70 éves szomszéd bácsi átjön, hogy meglocsolja a 2 nagylányt, és azok félszegen állnak a folyosón, és várják, hogy az öreg végezzen, és mehessenek vissza nézni a Twilight-ot.
Jessy-t választottam, mert aranyos pofija van. Hát nem tudom. Lehet hogy valakinek be fog jönni, de ez inkább komédia volt, mint sem sex. Amúgy mindketten körte formájú csajok, olyan jó nagy segg, és véknyabb felsőtest.
Nemtom miért csinálják, de olyan volt mintha még soha nem lett volna pasival. Amúgy kicsit nyafogott, de végül az eszköz elérte a célt. Franciska 10/3, action 10/4.
Nem tudom. Még mindíg a hatása alatt vagyok a történteknek.
Köszi az infót.
Ezt angolul írtad, és Google fordítóval lefordítottad magyarra? Kicsit zavaros nekem a szöveg, és a helyesírás se kutya. :D
Bocs! :)
Lora 23.
Nagyállomás környéke, a csajszi igen csak közvetlen és rendes. A szopika nagyon jó,viszont nekem nagyon vékonyka. Pláne a tetkók a karjára varrva, hogy "picur" mi van mondom???
Cickók is kicsik, a puncika szűk, ez mondjuk kellemes.
De a rózsa csokor magasabb *ra viszont szerintem nem kéne, mivel kisebb csokorért hasonló, vagy jobb szolgáltatást kaptam!!!!
Na csocsi XD.
Sziasztok!
Újonc vagyok az oldalatokon.
Péntek 17:30 hozzászólásom azért ment át kétszer a rendszeren, mert mobil internetet használtam és úgy tünt először nem ment el az üzenet. Tehát véletlenül volt!:) Bocs.
Amúgy Szép Napot nektek!:)
Andris
és vajon Bella mitől unott 19 éves korára? hány éve csinálhatja 20??
Bizony ezt én is tanúsithatom! Szano tökéletes volt
Óvakodj tőle. Maga a csaj nem rossz, talán még kedves is. Nekem a második találkám nem jött össze, mert nonstopp kamuzott a telefonba. (uton vagyok, vezetek, 1óra múlva otthon leszek, hív 16órakor) aztán meg az Ő által megadott időpontba ki volt kapcsolva. Még egyszer: nem rossz, de ennyit nem ér.
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Sziasztok ..mainapon meg látogatam Bianka18 ..a telefonban már le vett a lábamrol. Az eötvös strassen rendel..nyugot helyen találhato.a lakás tiszta rendezet.egyedul van a lakásban .! Korekt csajszi ! Semi lehuzás! Kép s kor valos! Fiatal csinos csajszi ..mindenel meg voltam elégedve.kérdezte hogy mit hogyan szeretnék! És nem volt nyafogás ! Franciája isteni a csajszimnak .aktus is rendben vol .az idöt nemnézte nem surgetet! Nem telefonált közben ! Én biztos hogy visza járosa leszek! Ugy hogy erösen ájánlom skacok ! A véginél uditövel és ásványvizel kinált! 100% ban elégedet voltam! További szép napot! :-)
Sok értelme a hírdetésnek :D
Ó, Daniellánál is jobb?
Staffi rendben, de azért hagyjál szabad időpontot nekem is ! :D Most nem nagyon tudok járkálni külföldi elfoglaltság miatt. De szeptember körültől belehuzunk :D