Sziasztok. A nyíregyházi Kiara18-ról van tapasztalata valakinek?
Sziasztok. A nyíregyházi Kiara18-ról van tapasztalata valakinek?
Jogos! Nem egy levágott fa..ú ***** akar menni az ember, hanem egy IGAZI NŐhöz!
Nyíregyházi Kiara 18-ról tudtok infót?
Laura 26 nyiradony milyen igényes lehet :D csikkek szétdobálva a földön, ágynemű kiégetve... 😄
Sziasztok,
Szombathelyen 2 pasi 1 lány felálláshoz keresem férfitársamat kizárólag heteró alapon. Hírdető hölgyhöz mennénk. Aki komolyan gondolja, az privátban keressen.
Hanyatt nem estem tőle azért ...😉
Sziasztok. Van ez a Kiara nevű lány. Valaki valaki volt már vele/nála?
Köszi.
Sziasztok, Nyíregyházán volt egy hölgy Lola masszázs, esetleg róla tud valaki valamit? Bitang erős keze volt.
"Új lány vagyok a városban" :-) csak másképp kell értelmezni.
Azt nem értem, hogy a Scarlett nevű ,,hölgyemény'' Szombathelyen miért nem a transzi kategóriában hirdeti magát? Hiába vágatta le a szerszámát vagy csináltatta át. Attól még nem lesz nő és ez nem igazságos azokkal szemben akik egy nőhöz szeretnének menni. Üdv néktek.
Anno 1x hívtam, de telefonban olyan rámenős volt, hogy le is tereltem inkább... talán volt is róla beszámoló korábban, csak akkor még más néven hirdetett.
Sziasztok!
Győrben keresek lányt, esetleg ha valaki tudna segíteni .
Hova nem érdemes menni.
Párszor megjártam már más városban.
Köszönet
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!!!☃️🎄🎁 Csók Any 😘
Boldog békés karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
Véleményem szerint nem egy városi panel dzsungel lakót akar a csajszi kitartani! :D
Értelmezted amit leírt?
Én szívesen befogadom magam mellé :)
Igazad van! A fórum bejegyzései alapján egyértelműen rólla szól a történet! Reméljük talál helyet hamarosan!
Az lesz...😉
A kérdés adott ez a Pati az a Pati? Előző hozzászóló kap vajon választ.
Sziasztok
ha a Pati34 régen is ilyen névvel hirdetett Nyíregyen, akkor én voltam ennél a kedves termetesnél, maikor ott volt dolgom, Annak meg nagyon örülnék, ha eljönne Debrecenben is, szívesen meglátogatnám itt is, csak pozitív dolgokat tudok Róla mondani :)
Puszi várak! :)
szia