Sziasztok! Debrecenben szoba kiadó. Pasi mentes a lakás,belváros. Igényes, korrekt lányt várok. Ha most kezdenél akkor is szívesen látlak, mindenben segítek. Érdeklődni a: 20 4225671 számon tudsz.
Hanna
Sziasztok! Debrecenben szoba kiadó. Pasi mentes a lakás,belváros. Igényes, korrekt lányt várok. Ha most kezdenél akkor is szívesen látlak, mindenben segítek. Érdeklődni a: 20 4225671 számon tudsz.
Hanna
Pedig kajakra volt cerkája. Korábban transziként hirdetett.
Én voltam Scarlettnél múlt héten és világszínvonalú szervizt nyújtott nem túlzok én nem láttam semmi szokatlant oda lent sem! Engem az érdekelne ezt az állítást tudod bizonyítani valahogy? Mindenesetre jó volt.
Sziasztok
Debreceni dolli 23 rol vkinek vmi info ?
Na itt a probléma nálam. Így inlább kihagyom. Fáztak már így rá páran.
Nem sötét bőrű csaj de az se biztos, hogy teljesen Magyar....
Még valami. Magyar a csaj? Érted, hogy értem? :)
Szívesen😉
Nekem tetszik. Holnap tervezem, de elmenni nem lehet hozzá, ahogy írja az adatlapján. Remélhetőleg holnap öszejön a találka. Köszönöm az infókat! :-)
Azt írtam nem vagyok benne biztos... Amugy nincs lehúzás és átverés sem nála... Menj el és teszteld le ha tetszik a csaj... Lehet neked bejön majd nem vagyink egyformák mi vendégek sem.... 😉
Boldog új évet mindenkinek!
Topik rendesen kihalt, már ami a téma nyilvános részét illeti....2024-ben talán lesz változás. Azon kevés topikok egyike, ami nem lett bezárva, már csak ezért se kellene veszni hagyni
23-as évet Zarával zártam, régebben már jártam nála, így biztosra mentem.
Sok sikert és kellemes élményéket!
Sziasztok fiuk. boldog uj évet nektek Budapest es Nyiregyhazan. puszi: Niki
Ne viccelj, még nincs 18 éves sem? ? Csak van tán annyi.
Az hogy nem 18 nem számít, a termete miatt próbálnám ki. Lehúzásról, átverésről nincs szó nála?
Nem neki valo ez a szakma, abba se vagyok biztos hogy van 18 eves. :(
Boldog Új Évet kívánok mindenkinek, egészségben és Harmóniában teljen ez a 2024-es év!!! Any😘
Boldog új évet kívánok!
Mi a gond vele? Átverés, lehúzás? Vagy csak egyszerűen ügyetlen a lány?
Enged el a dolgot.... ☝️
BÚÉK👉👌❤️