Ha figyelembe veszed, hogy vannak a hölgyek közt olyanok akik szeretnek trükközni a korral (esetenként több mint 10 évet is) akkor jó esélyel találsz az 5 ös el kezdődő életkoruak közt! Biztos vagyok benne, hogy nem is eggyet!
Nándi · Őstag · Ha figyelembe veszed, hogy vannak a hölgyek közt olyanok akik szeretnek trükközni a korral (esetenként több mint 10 évet is) akkor jó esélyel találsz az 5 ös el kezdődő életkoruak közt! Biztos vagyok benne, hogy nem is eggyet!
Régen sokkal jobb volt.
Sziasztok!
Debrecen vagy környékén van/vannak olyan 60+-os hölgyek akiknek lehet a társaságát élvezni?
Sziasztok. Ki jönne el velem egy lányhoz? Pasi társam keresem. Kiválasztjuk a hölgyet aztán megyünk. Benne lennél? Írj.
2 hete jártam Sopronban
És Karmen - nel voltam.... Erősen NEM!!!! ajánlott kategória
A lakás nem mindig áll rendelkezésre. Így marad az autós... Kaland.. Ami lehet izgalmas is 1 sexy hölggyel... De Karmen ettől nagyon messze van. (nem csoda ha nincs fent kép)
Főleg jön a nyár autos kaland... Soha többet..
Higiénia nem adott...
No commrnt
Szia
Amit ki van írva vállalja is.Nagyon igényes ezt meg is követeli,normál dolgok,rendben van.Hatalmas cicik,jó test igazi latinos szerető jelleg aki után az úton megfordulsz😊Új építésű lakóparkban voltam hozzá mikor itt volt kb 1 hónapja,mint 1 szálloda kb😊Minden rendbe van próbát mindenképp megér😊
Zsaklinbaba (20) esetleg megvolt valakinek? Vélemények?
Sziasztok!
Valakinek esetleg volt már tapasztalata Valentinával?
Nem találni túl sok infót róla.
Ha bárki tudna segíteni, azért hálás lennék!
Virginia visszavonult már két hónapja.
Lizus tényleg patika szolgáltatást nyújt, de már kezd unalmas lenni :D
Sziasztok!
ennyire kihalt ez a város? Esetleg valami amatőr kontakt valakinek? Régebben volt Mocsán egy Alexandra nevezetű csajszi. Valaki tud róla valamit?
Lacibetyár · Újonc · igazad van Bölcs Nándi, szórakozik a csaj a névváltoztatásiakkal, telefonszáma meg szinte mindig ugyanaz...
mi, mint Bölcsek tudjuk az igazságot :)
aki nem hiszi járjon utána :D
Nándi · Őstag · Nem értem mit rugózol a sztorin! Tutira tudod amit kell, szerintem néhányan vagyunk még akik szintén. A kíváncsik ha meg megakarják tudni a frankót, bejelentkeznek a csajhoz. Engedd el a történetet had csinálja a csajszi úgy a hirdetését ahogyan akarja.
A másikon hirdetőre gondolsz, ő teljesen korrekt. Csak ajánlani tudom.
Lacibetyár · Újonc · Időkozben nevet valtott szokasa szerint
Lehet nem is ő van a fotón...
Engem is érdekelne..... Köszönöm.... Előre is!
Szelina abszolút vékony csaj, cserébe kicsit szerencse kell, hogy jó napon menj hozzá. Az értékelései alapján vannak furcsa dolgai, ezek ellenére elmentem hozzá és velem normális volt. Képeinek megfelelő, vékony csaj, szűk punci.
Lacibetyár · Újonc · sziasztok
járt már valaki ennél a hölgynél? állítólag nagyon ott van
Várom az észrevételeket priviben
köszönöm
sziasztok
Chrislloyd · Újonc · Valószínűleg külföldön, de ha vársz szerintem majd hirdetni fog még a jövőben.
Ivett és Mery jó csajok, merem ajánlani Őket !
Vanda Bázakerettye, valaki tud róla valamit mondani ?