Szerintem úgy kamu az összes, ahogy van (vagy lehet az egyik valódi :D ) :) Életkor, magasság... mind megegyeznek. Akkor minek ennyi belőle?
Szerintem úgy kamu az összes, ahogy van (vagy lehet az egyik valódi :D ) :) Életkor, magasság... mind megegyeznek. Akkor minek ennyi belőle?
Akkor ezek szerint osztódással szaporodik :D
Dóri 23 (?) Aki Rebecca lett???
Debreceni hirdető Tiffani23. 11-et találtam, plusz egy Tiffani23 pécsi, plusz egy Tiffani20 debreceni Pár lánynál a tellót többen használták.
:D Baccki annál is gyorsabban!! Jelen pillanatban 13 van:D
Bocsika!!! 2015.05.16. 22:59 -kor a keresőben Tiffani(23) debreceni hirdetők, tizenegyet számoltam meg, más más telló számmal. És még hol vannak akik hétvégén szüneteltetik hirdetésüket? Szaporodnak minta nyulak.
Nándi :D :D :D
Lehet hatosikrek na de egy keresztnévre anyakönyvezve:D
sziasztok
Aki mostanában járt Dalma 35-nél, azt kérem ossza meg velem a tapasztalatait akár itt, akár priviben.
köszi :)
Ha jól számoltam,akkor hat darab Tiffani(23) is van???
Azért ez nem semmi :))))))))
Jenny 23 infó valakitöl? Köszi elöre is!
Üdv!
Ha valamelyik kedves kolléga tiszteletét teszi(tette) a Liza(22)-nél,legyen szives megosztani a véleményét :)
Milyen a szolgáltatók hozzáállása egy első alkalmashoz? Milyen a megítélés ilyen esetben?
Gabi 28, nála jól éreztem magam a képeken vékonyabb de nagyon jól néz ki élőben, kedves szerintem nem gépies.
Sziasztok. Marcal 1. illetve 2n tudja valaki hogy kik rendelnek?
Helena 19 nevet változtatott. Most Szandi néven ígérgeti a fenekét. Ne döljetek be neki!!!!! Semmit nem fogtok kapni!!!
Uraim! Felszoktam hivni holgyeket hogy hang alapjan mit lehet leszürni....probaltam elvonatkoztatni. Sydny iranti rajongaol,,, :) hat szomoru etedmrnyek szulettek...affektalnak,nyekeregnek...nemhogy a farkam de meg az eletkedvem is lelankad...Sydnyt mikor hallgatom bizsergek...
Sziasztok. Tányát próbálta már valaki? Miért kétes hirdető????
Kiegészítés!
Én a sáját véleményem publkáltam. Akinek más - elolvasom -, de továbbra is az a vélemémeny: DIOR "fasza csaj"!
Igen :) ügyesen hasznàlja !