Jav. mindig, nem mindegy, bár mindegy. :D
Jav. mindig, nem mindegy, bár mindegy. :D
Még valami. Az ámokfutók Ti vagytok, nem én szólok hozzád, hozzátok (haverjaid).
A vándormadarakról meg tudnék írni, de nem írok neveket. Ők mindezt magukért.
Van, aki talán 1 év alatt, vagy annyi se, bejárja az egész országot, mégse csesztetitek.
Hogy kinek mi a siker? Hát nekem nem az volna.
Utoljára kívánok Neked és társaidnak fél napot abból, amikor...
Több, mint 5 és fél év után még mindegy velem vagytok elfoglalva, kész vicc. :)
Tudod, te, hogy miért/kiért költözködtem? Nem.
Ma egy sikeres fiatal srác.
Most meg szívesen cserélnék veled, csak h tudd, miért! :)
A luxus nők.A luxus nő milyen?Szép és próbál értelmes képet vágni.Sőt!Hisz magáról valamit.De mit?
Szerintem az itt hírdető nőknek, a 80-90 százaléka nem a valós kort írja ki, de ez nem csak azért a 18-21 évesekre vonatkozik :) régebbi hozzászólásokba is van írva ,hogy 25 évesnek hirdeti magát, de kinéz minimum 35 évesnek :) tehat lehet van aki egy 10 est is simán letagad !:) Én is találkoztam már olyannal akinél voltam ,hogy hirdette magát 34 évesnek és tudtam biztosra ,hogy 39 éves, de engem ez nem zavart :) a fényképpek is álltalában csalókásak mert a lányok szereti alkalmazni a minnél előnyösebb fotókat, és néha már csak a " tetthelyen " szembesülsz a különbséggel, ami a fotókon van és ami a valóságba látsz :)
:)
Az nyilván meg sem fordult a fejedben, hogy tapasztalatból írok. Mondjuk, ha a telefonszámodat azonnal megváltoztattad volna, akkor még talán hiszek is a mesében.
Egyebek mellett pedig ajánlom a helyesírás és stílusellenőrző segédeszközöket, melyek ingyen elérhetőek a neten. Mint a kamu fényképek. :D
A múlthéten még volt ilyen itt a fent említett hölgyeken kívül,de sajnos elment.Akire viszont még nagyon rá illik az általad említett 3 jelző őt sajnos már jó néhány hónapja nem látom.
az a lány kb. két hónapja nincs már itt. elkéstél. van ilyen. csak már nem itt.
Kedves makktársak biztos ti is megfigyeltétek már hogy a 18 - 21 körüli hirdetők vagy kamuk vagy én már tényleg nem tudom de hogy én akinél eddig jártam biztos nem annyi évesek csak nem értem miért kell kamu kort ki irni itt akik megbizhatok habár ők se teljesen azok az arcképesek.
tudtok nekem olyan lányt mondani aki ugy is nézki a fényképen mint élőben és annyi éves amennyi ki van irva?
Üdv!
Sajna többszöri próbálkozásra sem értem el a hölgyet :( pedig régebben is próbáltam.
Jártam viszont Mayánál (18) aki tényleg abszolút kezdő. Képek tükrözik a valóságot egy középtermetű, kicsit husis de feszes - és ami nem látszik - kimondottan helyes arcú lány. Kis poci azért van. :) Ugyanakkor nem elhivatottságból van a pályán - nyilván ez nem is jellemző - viszont ez nyomot hagy a szolgáltatás minőségén. Bár csak franciára voltam és éreztem, hogy a tehetség megvan, mélyen beveszi, nem fogaz stb. ugyanakkor siet is tehát kicsit túlzottan intenzív. Lehet a sexben ill. órás programon nem siet, talán arra érdemesebb menni. Sajna a natúr francia már fel*ras, nfvsz pedig nincs is.
Ha kicsit jobban odafigyelne a vendégre és nem sietne annyira elég jó lehetne.
Talán többször menve javul a dolog.
Sziasztok!
Ahogy irtak hogy unott a hangom, arra csak annyit valaszolnek , hogy amilyen a mosdo olyan a torolkozo :)
Ha ugy hivtok fel hogy "piacolnatok" vagy nagykepuztok nyilvan nem tudok ra kedvesen reagalni :*
Sziasztok!
Két lánnyal szeretnék együtt lenni, van valami ütős páros akit ajánlani tudtok?
Kor/alak nem igazán számít, inkább a korrekt hozzáállás fontos, és hogy TÉNYLEG összedolgozzanak!
Kérdezd meg a Lili 20 nevü leànyzót :) ő, vállalt régebben autós kalandot :))
Urak! Meglátogattam az apróban hirdető Krisztinát. (konkurens oldalon, ahol azok alányok hirdetnek, akik nem "jók", van több fotó is a Hölgyről) Azt tudom mondani, aki ki akar b@szni magával, ez tegyen úgy, mint én.... :(
Ennek már fan club íze van:)) gyerekek:))
Lassan kibéreled magadnak :)))))
Én már beiratkoztam hozzá jövőhétre is, a biztonság kedvéért, remélem ùjra leteper :)) Én szeretem a határozott csajokat. Nekem a nő legyen határozott és önállò.
Amugy még mindig felvagyok spanolva wááá :D
De bameg nem is érdekelte hogy ott hagyta a farkát:) Azért Anikó arcát megnéztem volna:D
Nem tudja mit veszített az Attila, aki megfutamodott :)))) egy óriàsi élménnyel lett szegényebb !!
Ferenc kr.