Krisztina19 járt már valaki ?:)
Krisztina19 járt már valaki ?:)
A NATI HIRDETŐVEL VIGYÁZZATOK AGYON VAN SZOLIZVA ES GYANITOM HOGY FRIGID SAJNOS EZEN A PIACON MAGYON GYENGE
igen
hmm
Üdv.
Laurának még mindig ki van nyírva oldalt a haja? :)
Sziasztok
Valakinek infója Bell (42)-ről?
akár privibe is jöhet, köszi
Sziasztok !
Apróhirdetésbe szereplő Ginaról valakinek valami információja ? érdemes meglátogatni ?
Bella valóba szép lány én is jártam nála de csak feküdt és volt de a képen valóba ő van de én igazán már ahogy mondta a sokadik vendége voltam és ki tudja előttem ki volt nála.
:D :D
Szia Dóra!
Biztosan találkozzunk még:) Annak meg kifejezetten örülök hogy te is jól érezted magad. Nagyon szimpatikus lány vagy a hozzáállásodról nem is beszélve!
Tüdni = Inci = másik Inci = Mara? Mindegyik ugyanolyan jó?
Sziasztok! Ági 44ről és Viki 30ról egy kis infó? Jöhet privibe! Köszönöm!
Tisztelt vendègeim :)
Ismét várlak benneteket szeretettel hétfő délutàntól.
Puszi Ivett.
Hova tűnt Nina28 ??????
Ha esetleg valaki tudna 3-4 napra kiadó lakást, vagy szobát Győrben, az írjon privátban please, aztán a töbit ott megbeszéljük, hogy ne legyen off.
sziasztok sokat figyeltem az irasokat ugyhogy nemreg én is bejelenkeztem:)egy két tapasztalatomat ha nem is olyan szinesen mint egyesek le is iirtam:)látam hogy itt lassan összegyült egy olyan közöség aki hasznos és kedvet csinálo irásokat észrevételeket tesz posztol,szerintem ezt a vonalat tovább lehetne vinni,miert ne fogadnánk el olyan véleményeket észrevételeket ami a pénztárcánkat és magunkat is megkiméli esetleges kudarctol:persze erre páran mondják használd a keresöt kis köcsög de itt a megyeszékhelyen ugy cserélödnek a lányok néha elég követni egy regisztralt tagnak is nemhogy egy bekukucskálonak is:)nem is szolva egy két leanyzorol aki magárol ir véleményt hogy jobban járjanak hozza ha jo emlékszek klaudiánál volt egy ilyen más által kifejezve öngol:)én magam is bejelennkeznék gina diamondhoz de Obamához hamarabb bejutnék lehet :)én csak azt kérem az ugymond östagoktol adják tovabb tapasztalataikat élményeiket ez hasznos nekünk maktársaknak de a lányoknak is hisz akiröl kiderül nem igazán jo szolgaltato ugyis a megbizhatoo lányokhoz megy a kliens utalok itt anikora ginara sajnos mult idöben latika:)mai napik sajnálom hogy latika nem jőtt össze lénais itt hagyot minket miért ó miért ?:)aki járt már az ujabb leányzoknál irja meg véleményét hisz van már nindzsánk is dobocsillagal a fenekemben nem akarnek az utcara szaladni én se pl :)itt nyiregyen ahogy észrevettem nem vészes a helyzet a legtöbb lány megbizhato elégedeten megy el kliens:) és a lakásukrol is :)ha valaki máshonnan érkezik nyiregyre munka egyébb okokbol ezen a forumon az is tájekozodhat,nem dobja ki feleslegesen a rozsaszálakat:további jo szorakozast mindenkinek minél több beszámolot ha negativ ha pozitiv:uff beszéltem :)
szia én probáltam nagyon jó és közvetlen is de nem tudom hova lett
Sziasztok Szabina-nál járt már valaki milyen a hölgy?
Kedves Tomika25!
Örülök,hogy jól érezted magadat. Részemről semmi gond nem volt ( "tudom nem nyertem el a tetszését"),talán picit fáradtabb voltam és ezért érzékelhetted így. Szeretettel várlak legközelebb is,ha szeretnél meglátogatni. Puszi : Dóra
Sziasztok! Vlaki tudja , hogy Regi 30 szőke hajú lesz-e még a városban? mostanában.., mert mennék hozzá a képei alapján nagyon jó nőnek néz ki de most nem hirdet :/
Jav. mindig, nem mindegy, bár mindegy. :D