Valószínű még nem találkozott ilyen kaliberű hirdetővel :) (profi dögös rámenős) Elmondása szerint attól félt hogy egy ilyen nőt nem tud megba..ni! Meg hogy nem voltak még ilyen női.Vannak ilyenek emberek :)
Valószínű még nem találkozott ilyen kaliberű hirdetővel :) (profi dögös rámenős) Elmondása szerint attól félt hogy egy ilyen nőt nem tud megba..ni! Meg hogy nem voltak még ilyen női.Vannak ilyenek emberek :)
És végülis mitől ilyedt meg? Bocs de nem tudom magam beleélni a helyzetbe..
Anikóról nekem is van egy érdekes történetem. Amúgy voltam már nála és tudom miről beszéltek. Na akkor... Egy kedves ismerősöm nevezzük Atillának :) meglátogatta Anikót egyébként teljesen átlagos a srác elég könnyen veszi a dolgokat . Az egyik délután hív hogy ő ma menne Anikóhoz jól van majd elmondod a részleteket. Eltelik 2 nap semmi mondom mi van ezzel a gyerekkel csak felhívom. Na milyen volt kérdem azt mondja : Ember mikor akció lett volna ott hagytam. Megijedtem tőle :) Nem mostani a történet ha Anikó olvassa valószínű fogja tudni . Hát ilyen kisugárzása van! Nem lehet kirobbantani az első helyről.
Sziasztok! Az aprohirdetések között szereplő Alíz 22-ről szeretnék információt. Köszi
Sziasztok! Ma voltam Hellánál, teljesen elégedett voltam mindennel. Korához képest gyönyörű és érti a dolgát. Kedves, korrekt és minden ami kell. Kapott tőlem csillagot is. :)
Reméljük, hogy ezt, most olvassa, a magától, nagyon a fellegekben járó, nagyvárosi *rakon dologzó kedves Virág is! :) :D :D :D XD
Sziasztok!
Ma sikerült úgy intéznem, hogy eljutottam végre Kiarához, aki hosszú kihagyás után vissza tért városunkba.Meg kell mondjam azoknak akik már ismerték anno, hogy semmit nem változott. Ugyan az a bályos, aranyos kis hölgy akit akkor megismertem. Persze már ismerős ként köszöntöttük egymást és így mindig egyszerúbb mind a két fél számára.A részletekbe most nem szeretnék belemenni, csak úgy éreztem meg kell osszam azokkal, akiknek fontos, hogy a lány, akihez mennek az szép is legyen, meg kedves és gyönyörű legyen a teste és beszélgetni is lehessen vele és természetesen a szex is jó legyen vele, nekik most Ő, szerintem egy "főnyeremény". Én ismét nagyon jól éreztem magam vele és nyugodt szívvel ajánlom azon társaimnak, akiknek ezek a tulajdonságok fontosak, ahhoz, hogy elégedetten távozzanak egy lánytól.
Olivia 36-ról van infója valakinek? Jöhet privátban is, köszi.
Patkány, ocsmány, sz*rházi emberek sajnos minidg vannak......
Vagy nyomj egy újra töltést, és akkor menni fog!:)
Ilko!
A hülye ember a saját kárán tanul, a ....... még azon se! :)
Ennek roppantul örülünk! :D :D Bár szemtelenül fiatal vagy......! :D
Akkor, lehet egy recska, egy jóféle film elött, többet ért volna....! :D XD
Azért annyira, nem nagy szám, hogy páran védjék..... Ilyen fiatalon, azért elmehetne egy konditerembe pl.......
Szia! Gabi nagyon jó kis csaj!
Tudom ajánlani!
Ne is mond, tiszta all inclusive kaland volt, megkaptam mindent :);) Amugy Aniko ugy csokol mint aki a 10 éve nem látott pasiját "üdvözli", sőt a szex is kb olyan meg a francia :))) ;) még az Anikò hatás mindig tart :D
gbed350 te is tudod kihez kell menned ,hogy megkapja az emberfia amire vágyik :) ott ami szemnek ,szájnak, kéznek, fa..roknak ingere minden van :))))
Sziasztok tud valaki infót a két fiatal masszőz csajról, Clarissas és Alexis? (esetleg ajánlat, kit érdemes Fehérváron kipróbálni?)
Miért vagyok egyedül? Nem értem! HÍVJATOK NE FOGJÁTOK VISSZA MAGATOKAT. Jessica
Lehet hívni srácok.