Nem szép dolog az idősebb hölgyeket kritizálni! :-) Annyiban azonban igazat adok a Grófnak, hogy pl. Gréti a korát meghazudtolja külsőségekben, de én még itt említeném meg Niky-t is. (Luca és Kitty nekem kimaradt eddig sajna)
Ami a másik részről nem szép dolog (pl. Viktória esetében), hogy az életkora enyhán szólva nem stimmel már évek óta és még csak nem is azért, mert fiatalabbnak tűnik a valóságban - ez is átv*rés, ha úgy vesszük. Az 57kg és a megadott 33 év szerintem legalább 10 éve volt valós, ezen én a helyében változtatnék. Nem hiszem, hogy vendéget veszítene e miatt, legfeljebb tényleg csak az menne hozzá, aki ezt a korosztályt igényli és így nem lenne csalódás és rendszeres negatív kritika.
Ha a fals adatokat nem nézzük, akkor egyébként nincs vele nagy gond, mert amit vállal azt takarosan megcsinálja, igaz a masszázs tényleg nem nála a legjobb, annak ellenére, hogy már elég régen csinálja - de mivel nem (csak) ezért járunk hozzá, ezért ez is vállalható.
*** moderálva *** esetében én nem látok problémát. Szvsz a kora fedi a valóságot, illetve az adatlapja szerint nőiesen telt, ami szintén stimmel.
Aki a csinos fiatalokat szereti az ne őket keresse, de abban is biztos vagyok, hogy vannak jó sokan, akik épp azt szeretik és keresik, amit a fenti milf-ek nyújtanak.