Sziasztok.
Szerintem nem én vagyok az egyetlen hirdető aki nem tudja felvenni a telefont vagy mert dolgozik vagy éppen mást csinál.én amikor szabad vagyok felveszem.az hogy este 8 orakkor fel hivnak és be jelentkeznek 10 órára jo.de ha uttána hivnak 30an akkor elég érdekesen keresem vissza hogy kivel beszéltem le... Én nem szoktam mindenkinek el menteni a számát csak aki volt nálam..ezen változtatok és elnézést kérek érte.. Sajnálom hogy napi 100 hívásbol nem tudom ki kicsoda..ha vendégem van természetes higy nem tudom fel venni a telefont hiszen nem tetszene senkinek sem ha közbe telefonálgatnék és bunkoság is.... A másik az munkaidő... Én még éjfélkor is fogadok meg 1 orakkor is embereket... Ellenbe aki ki van irva non stoppba és 4kor már nem dolgozik.... Vagy b*nko és sorolhatnám... Ezek a kommentek amik vannak irva rolam engem minősit és sajnálom ha vannak olyan emberek akik sajnos csalodnak mert nem tudok egyszerre 1 nap 30 embert fogadni....Attika29 köszönöm a véleményeket.:) legközelebb is várlak sok szeretettel :)
Szép napot mindenkinek.