Kitöröltek bennünket máshonnan teljesen. Ez diszkrimináció. :)))
Kitöröltek bennünket máshonnan teljesen. Ez diszkrimináció. :)))
Mesélj még 18! De privátba is várnék egy tartalmas beszámolót Barbyról!
Szia--Robert75!!! Most voltam Regi nevű 30 éves csajszinál!! Ha szereted a jó szexet akkor felkeresed. Szoli barna helyes pofikájú szép mellű jó alakú lány,értékeli ha foglalkozol vele és meg is hálálja neked. A francia nagyon csúcs és az aktus is, eléggé aktív a kis hölgy!---Ne hagyd ki!!!
Ezek szerint szerencsére igen.
sziasztok! Pécsen ki lenne az a hölgy akit ajánlanátok?
Írtam már róla korábban. Szerintem ne menj...
attika29!
Látom azért a lényeget nem vágod. "aki hamarabb bejelentkezik, az jön"
akkor ez hogy is van én 20 órakor megbeszélek vele egy időpontot 23-ra amit ő 100%-ra megígér, akkor már tudta volna mondani, hogy foglalt az időpont, tehát nálam hamarabb 23-ra nem jelentkezettbe senki. A Gina korrektségén múlik az egész, de ő ezt nem tartotta fontosnak, ezek után természetesen én már nem hívom mert tök mindegy, hogy 3 nappal
korábban szolok, akkor is az van aki kapja az b.ssza.
Helló mindekinek. Nem tudom volt-e már valaki Bernadett 33-nál. Én megtettem! Kicsit félszegen mentem hozzá,hiszen csak az alsó testrészét láttni a fotókon. De azok nekem bejöttek így fotó alapján. Így hát felhívtam! Elmondta hogy milyen lehetőségek vannak,merre található. Tehát útba igazítás rendben volt. Oda is találtam egyből és már az előszobában álltam és csodálkoztam. Egy nagyon csínos fiatal csajszít láttam magam előtt! Nem is értem miért nem tesz fel magáról egész alakos képeket. Gyors zuhi,aztán ő is,ami nagyon fontos nekem! A szobában azt kaptam amire gondoltam. Szóval összeségében ott van a toppon. Egy kis negatívum az ágy mert az nem olyan kényelmes. De én még fel fogom keresni. De remélem Dior is hamarosan visszajön :-) Szép napot nektek.
Te most tulajdonképpen azt hiszed, hogy megfogtál ezzel és kínosan rávilágítottál valamire? :) Én egy percig sem állítottam, hogy az én véleményem megkérdőjelezhetetlen és fellebezhetetlen. Leírtam a tapasztalatom, amit én magam felvállalok de nem mások nevében beszéltem, hanem kizárólag a magaméban. Nem kell ezt felfújni, mint egy lufit és bolhából elefántot kreálni. Örülök, hogy neked kifejezetten jó ízlésed van. Én azt gondolom, hogy nekem is és rajtunk kívűl mindenki ezt gondolja magáról, tehát ezen kár vitatkozni. Még egyszer hangsúlyozom, hogy én a saját véleményemnek adtam hangot és ettől bárki eltérhet. Én leírtam pl. azt is, hogy nekem mondjuk Shannel nem igazán tetszett, de mivel másoknak igen, ezért lehet, hogy bennem van a hiba. Tehát veled ellentétben én tiszteletben tartom mások véleményét és nem degradálom le. Maradok tisztelettel. Szép napot!
nem tudod,fog még dplgozni fehérváron Pamela? köszi
Lizàrol semmi info ?? Szombaton hivtam délelőtt 10 kor de kivolt kapcsolva a teloja :(
Szofi 21-nél volt valaki? a képek alapján nagyon jó...
Sziasztok! Pamela tuti hogy nincs győrben itt van fehérváron láttam és találkoztam vele legyen ennyi elég többet nem árulók el .
Beszámolók:
1. RITA : Mind kinézetben, mind sz*lg*lt*tásban erősen átlagos; ehhez képest ***moderálva*** magasak
2. RÉKA :VL-en lévő képei alapján jobbnak gondoltam; rajta is van pár kg plussz husi és melleire is erősen hat a gravitáció. Kedves , aranyos , sz*lg*lt*tása jónak mondható
Sziasztok!
Csillla(41)-ről van valakinek infója?
Félix!
Ne add fel! Elsőre én haosnlóképp jártam, de hidd el megéri kitartónak lenni. Már most rövid idő alatt nagyon sok érdeklődő és sok törzsvendége van és az is valós tény, hogy ha már vendég van nála, már szimpla beszélgetésetek alatt sem veszi fel a telefont, veled foglalkozik és rád figyel. Csak akkor éred el, ha nics nála senki és egyedül van. Bár azt írta nem rég "aki hamarabb bejelentkezik, az jön" ez szinte már most alig kivitelezhető nála, hiszen szinte már folyamatosan elfoglalt.
Első körben inkább korábban vagy napközben keresd, egyelőre visszacsörgetni úgy sem fog, de napközben próbáld többszőr hívni, ha egyedül lesz, úgyis fel fogja venni. Ezeket személyesen tapasztaltam.
Ha külsőre és első benyomásra neked bejön, mindenképp megéri kitartónak lenni, nem fogod megbánni!
Ajànlani éppen tudna neked itt sok kolléga, de ki tudja neked melyik sz*lg*lt*tó jön be ! Fiatalabb lányok vagy netàn az érettebb nők ??! :) javaslom nézzél valakit aki tetszik a hirdetők közül ,ird be a keresőbe a nevét és ha szerencséd van fogsz talàlni róla infokat akàr negatív akàr pozitív a hölgyike sz*lg*lt*tàsa ! Jó szórakozàst a hölgyek tàrsaságába ha megtalàltad a neked megfelelő hölgyet a hirdetők között ! :)
A hölgy aktiv még? Valaki tud róla valamit?
Én már részese voltam kegyeinek. Egyszer autóban, egyszer lakáson. Átlagos csaj,nem leszek visszatérő vendég nála.Nekem a teltebb lányok jobban bejönnek.
Sziasztok! Segítsségetek szeretném kérni. Kb. 7 hónapja volt Heni 20 nevű sz*lg*lt*tó. A korzótol nem messze r*nd*lt. Tudtok-e róla vmit? Nagyon szép igényes, igényes tetoválásokkal. Fantasztikus volt vele lenni. Zara szintű sz*lg*lt*tó volt. Válaszotok kösszönöm szépen.