Szio, tökre egyetértek Veled, egy csomó mindkét fél számára hasznos, bonyodalmakat elkerülő megoldási javaslatot adtál, remélem élnek is Vele a felek! És ezen oldal szerkesztősége is!!!!
Szio, tökre egyetértek Veled, egy csomó mindkét fél számára hasznos, bonyodalmakat elkerülő megoldási javaslatot adtál, remélem élnek is Vele a felek! És ezen oldal szerkesztősége is!!!!
Gina 23, és Szilvi 21-röl szeretném megosztani a tapasztalatom.
Voltam Gina 23-nál, és
kedves, odaadó, érti ennek a szolgáltatásnak a lényegét.
A Szilvi 21 szintén saját képekkel hirdet, és nagyon kedves ha megérkezel,
üditővel kinál ill: jo a szolgáltatás amit nyujt, és nagyon jol franciázik,
és a barátnőfiling érezhető mindkettő lánynál.
Nekem felejthetetlen élményben volt részem.
Biztos hogy még meglátogatom őket. Csak ajánlani tudom Ginát ,és Szilvit....
Szia Ginababa!
Én voltam aki bejelentkezett hozzád és te a megadott időpontban /amire azt mondtam nincs vendéged/ hívott és nem vetted fel a telefont.
Nem azzal volt gondom, hogy nem vetted fel, mert lehet más programod, de azért később mikor már telefon közelben voltál igazán rám csöröghettél volna.
Telefonszámom a telefonodon visszakereshető, ezzel azért megtiszteltél volna, de nem így történt sajnos.
Ez azért sok mindent elárul arról mit tartasz a férfiakról, hát ezek után én is azt tartom rólad.
Szerkesztőnek innen üzenem nem magán érdekű a szóváltás és nem kéne moderálni, más is okulhat az esetből / ha nem a saját kárán akar tanulni/
u.i.:telefonszámom a könnyebb beazonosítás véget 634-re végződik
En is hivtam Ginat, ismeretlenul ,eloszor....es egybol felvette......
Bell42
olyan ritka szar gumit húzott fel,hogy kétszer is elszakadt.NEM AZ ZAVAR,HOGY BELE ENGEDTEM AGECIM.
AMÚGY AMÁSODIK SZAKADÁS UTÁN,ELŐVETT EGY NORMÁLIS GUMIT.
Mi a gond ne nyomkodd a laikot főlőssen mert elfárad a kezed,ha nem tudsz hozzászólni !
Meg a Reni! Az a pircinges nyelv nagyon jó volt! Meg a vörös Andika aki tövig be tudta venni....
:D Ejnye Gróf Úr mondaná egy barátom : " tüzet moslékos vödörrel is lehet oltani"! Egyébként annak kellene természetesnek lenni ha retket lelünk lelépünk.
hello!
vki tudna sopronbol valamit ajálani ?
Igazad van, ha érdemesebb megfordulni, menni kell. Sose értettem ezt a hülye dumát, hogy "ha máe mentem, maradtam..."
Amúgy fent chaten is ez volt a téma, valakivel azért a definíciót leírtuk, de mióta világ a világ, "Éva" volt, van lesz :)
Ez biztos jó, csak egy üres semmi...
Nem hát, csak kicsusszant a kezemből :)
Lina volt a legjobb Ajkán _
Tisztelt Hirdetők/Látogatók!
Kérjük a csevegést ne itt, hanem a csevegés fórumba tegyék meg.
Köszönjük!
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztőség
Nem tudok mindenkit fogadni... Ha nem veszem fel vagy kinyomom foglalt vagyok...
Szia.természetes hogy a vissza járpsaimat fogom először fogadni.attika29 is ig volt velem...nem tudok ennyi fele szakadni hogy mi senkit tudjak fogadni.... Sajnalom ha nem.ertitek meg
.
Űdv Liza 26 ról van friss info valaki választ kőszőnőm!
Én, ha szereted a Milf kategóriát, akkor figyelmedbe ajánlanám Lizit!
Bianka -sajnos- már csak pár napon fogad vendégeket, aki nem szeretne lemaradni egy végtelenül kedves, gyönyörű, korrekt és profi lányról, az iparkodjon! ;-)
Sziasztok!
Érdeklődöm, miféle bringa lehet Kim(24) spori kisasszony.
A hirdetése hol van, hol nincs, korábban volt Nikol is, lehet vagy 2 napig...
Minden érdemleges választ köszönök!
Kedves Gina !
Én is akár hányszor kerestelek mikor Pécsen voltam elsőre ki nyomtad a telefont mikor hívtalak aznap többször is igazán én úgy látom csak a törzsvendégek számítanak neked aki új vendég menne hozzád az meg csak hívjon hiába pedig én is számkijelzéssel hívtalak Pécsen.