:)))
Ja.
Aztán a beszámolóban ájuldozik, hogy finom, mézédes punci.
Ha tudná, hogy közönséges nutellával etették meg...
:)))
Ja.
Aztán a beszámolóban ájuldozik, hogy finom, mézédes punci.
Ha tudná, hogy közönséges nutellával etették meg...
Pedig a képek alapján nem néz ki rosszul a Héli 28 :) de hát itt a példa,hogy hiába az izléses képek a lányokról ha a valóság mást add vissza!! Mostanába elég balszerencsés vagy a választásba, egy jó pár szolgáltatót kifogtál akik nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket ! :( na de csak fordul a kocka hamarosan , és remélem beleszaladsz mostmár egy pár jó kis hírdetőbe is :)
valaki tud mondani valamit barbirol
Hali!
Engem érdekel Szofi, elküldöd priviben?
tócóskert/tócóvölgy környékéről ha tudtok lányokat légyszi jelezzétek :D köszi előre is
Én is arra vártam, de elmaradt! :)
Nagyobb volt a hangja, mint a lángja.
Agyar-ország jobban teljesít!? :)
Larisszát nagyon tudom ajánlani kedves, érti a dolgát biztos vagyok benne hogy sokan vannak ezen a véleményen
Miért lenne sértő? Ha nincs kenés, hát nincs, az ember nem a barátnőjét keresi ezen az oldalon, felőlem használhatja, csak azért ne ússzunk benne, és finom kókusz illata van. :D
Hát Szilvi21, tény h brutálisan szép tested van. (Linának hasonló alakja volt tényleg, de cicik terén más volt nagyon) Nekem csak az az egy gondom van, h úgy tűnik nem a nyáron barnultál ilyen szépre :P Ezért kissé kételkedem a sz*lg*ltatásban, nekem eddig kevés volt a kellemes csalódás a "hosszú fekete hajú" lányokkal..
Bővebb infót szerettem volna, ezért kértem a tapasztalatokat azért köszönöm.
Igenigen, Aniko 26 :)) Szep kerek popsi szep cicik es szép szemei vannak. Odateszi magat mindig. Kell ennél több? :))))
Igen, igazad van :) tartani kellene a szavam !! Csak hàt tudod, a lànyoknak a két làbuk között ott van az a ". Bermuda- hàromszög ami elveszi sokszor az eszem :) lehet jövő héten meglàtogatom a nagy kedvencedet Anikó 26 szépséget ! :) mivel Ódákat zengel nekem róla nagyon sokszor, igy újra meglàtogatom ne csak neked szerezzen csodàs pillanatokat az Anikó !! :)
sziasztok. tudna nekem valaki olyan lányokat ajánlani akik mindent bevállalnak és megbizhatóak? privátba ha lehet köszi
Staffi!
Azt mondtad nem fogsz menni, ahhoz képest minden másnap "ugrálnál" . Nem gondolod, hogy kellene tartanod a szavad és egy kis piheNŐ-t tartani? :D
Úgylátom elgurult a gyógyszer :D
Ilyeneket hogy is tudsz kitalálni? :D
Baj van az emeleten? :D
Akkor, most megpróbálom újra.:)
Ninettke egy domina lány.
Kérés nélkül, dominaként viselkedik veled, ez a hölgy.
Ez, mind rendben van. DeJóóóóó.
:)
Üdv!
Ma volt szerencsém meglátogatni a Lara(28)-at.
Helyszín a víztorony melletti lakótelep,de a jobbik felén :) A kecó is rendben!
Egy francia végett kerestem fel a hölgyet,amit kiválóan abszolvált. Nagyon jó hatalmas eredeti cicik,jólesett simogatni,puszilgatni :) Vagány rövid frizura,amihez a szemüveg kiválóan passzolt.
Úgy vettem észre,hogy az elején egy kicsit nehezen oldódott fel,de a végére egész jó beszélgető partner volt :)
Felajánlotta a francia után,hogy megmasszíroz de ebben a nagy melegben nem tartottam rá igényt,majd legközelebb :)
Amit még kimemelnék az a diszkréció! Nagyon odafigyelnek a dolgokra,mert több lány is dolgozik a lakásban.
Ja és a megérkezés is egy emelettel lejebb száljak ki a liftből. Profin mennek a dolgok!
Részemről ajánlott a hölgy!
Ha kapsz ilyen ajánlatokat, ne kímélj, küldd őket tovább.
Bár kétlem, hogy elárasztanának velük. :)
Ahogy "ismerlek" nem lesz probléma:)
Megmondom őszintén, nekem is furcsa a tag - holott nekem is volt már hasonló, ok, nem egy hónap, hanem egy év különbséggel. Mármint hogy nem ismertem meg ugyanazt a leányzót. Viszont a kolléga azért 2012-től tag, ráadásul még csak ellentmondani sem tudok, amit írt. Denisa = Bianka = Valentina egyáltalán nem rossz csaj - csak azt a k&rva telefont felejtené el nyalás közben, meg úgy egyébként is vendég előtt.. Én az előzmények alapján nem gondolom manedzsernek.