Zsoloka a te embered! :)))
Zsoloka a te embered! :)))
Szia !
Lettinél már többször voltam, Barbie-nál csak egyszer, ettől függetlenül mindkét lányt tudom ajánlani, mindketten aranyos tini csajok, de korukból fakadóan jobban igénylik az irányítást, mint a 30-40-es korosztály!
Brigihez még nem volt szerencsém, de a képek alapján ő kicsit husibbnak tűnik, bár ezt nem merem 100%-an kijelenteni.
Ebbe most mi volt a valótlan helytelen, kedves ismeretlen ??!! :) :) ez a én sajàt véleményem volt a végig francia kérdésben !! :)
Igazsàg az ,hogy a végig franciàt majdnem minden szolgàltató megoldja neked csak adni kell nekik egy kis biztatót :) magyaràn mondva : a csajok elmondjàk szinte majdnem mind ,hogy plussz rózsaszàlakért mehet a külföldi nyelv végig :) az én mércém alapjàn a Ginának a legtutibb a nyelvérzéke, na aztán ott mehet végig Makótól - Jeruzsálemig oda - vissza ! De az Alexa 20 - nak is ügyes kis szàja, és még ügyesebb nyelvjàtéka van ! :) de minden ember màs, igy lehet ami nekem nagyon szuper, az màsnak édeskevés !! :)
Sziasztok!
Nem teljesen idevágó de tudtok olyan oldalt, helyet ahol lehet olyan nőket találni aki nem csak pénzért akar szexelni, úgymond szeretőt keresnek! Persze olyat ahol be is akad valami, mert sok szar társkereső oldal van aminek értelme nincs!
Aki tud segíteni megkérem írjon privátba!
Köszönöm
Sziasztok!
Kamila(21)-ről van valakinek valami infója?
Illetve még egy kérdés: eddig én csak olyan lányoknál jártam (számszerint mondjuk csak 3-nál :P), akiknél többen voltak a lakásban. Kicsit kínos volt összefutni egy másik hölggyel, vagy épp azzal aki a másik szobában rakta helyre az általa választottat.
Van egyáltalán olyan egyébként, aki egyedül r*nd*l?
Köszönjük Ancsa! :)
Szia!
Oké,elhisszük neked hogy nagyon jól érzed magad a hölgynél :)
De azért van még itt egy-két gyöngyszem,akit érdemes meglátogatni :)
Üdv mindenkinek!
Tudnátok ajánlani a jelenlegi sz*lg*lt*tók közül olyat, aki jól beszéli a fr*nciát, és akár végig vállal NF-t?
Köszi szépen!
Tamaráról van valakinek információja?
Szevasz Kalandor!
A jelenleg hirdető Edinánál nem voltam, csak a korábbi Hölgynél, aki a képek alapján egy és ugyanaz ( más oldalon ***moderálva*** más telszám,fénykép de összehasonlítható), róla több hozzászolás is van fenn. Többek között én is elkövettem azt a hibát, hogy megtévesztett a FÉNYKÉP, a hölgy valóban csinos, de több pozitivum nincs.
További jó kalandozást.
Sziasztok!
Ancsa 19 nagyon ajánlom mindenkinek, nagyon szép mosolygos csajszi és nagyon jól csinálja a dolgát. Jól el lehet beszélgetni vele, én vissza járos vendége vagyok de nagyon imádom! Elismerésem nagyon jó választás volt! Remelem sokáig lesz még! Én tuti csak hozzá fogok járni!
Akkor te is tudnál már egy olyan szép listát írni,mint a Kanossrác kolléga :D
Hu Latika meg Zara egyutt van? Nemsemmi! :))
Nagyon helyes! Köszi Tomi! Pont ilyet varunk tole is! :)
Ilyenkor van díszsortűz és őrségváltás.
Illetve ilyenkor számolom a persely tartalmát! :)
Letti együtt jött Jessy19-el de rövid ideig volt, rutinosabb volt a kezdő Lettinél bár Ő is nagyon jó volt gondolom azóta már sokat fejlődött a fiatalság megtestesítője nem ide való. Még az első héten leteszteltem mindkettőt. Nelly Kelly páros sajna rövid ideig voltak és csak Nellyt tudtam tesztelni. Ott volt Trixi19-is előtte Vanda néven profitált de munkahelyi balesetet szenvedett, ***moderálva*** lett remélem hamarosan vissza jön. Ott volt még Kelly25- formás karosszériával. Sajna a lányok java nem sokáig vannak itt mennek exportra, így a megjelenéskor ha megtetszettek mielőbb tesztelni kell. Sikeres vadászatot.
Honnan tudna szegény gyerek beszámolókat írni , mikor még csak tapasztalatokat próbál gyűjteni több kevesebb sikerrel itt az oldalon :)))
Ma sikerült meglátogatnom a Pécsett először hirdető Lucát. Nagyon pozitív élményben volt részem. Szép, nőies idomok, szolis, ápolt, finom illatos bőr és ehhez a megjelenéshez egy nagyon kedves, megnyerő, szimpatikus személyiség társul. A lakás tiszta, rendezett, a célnak megfelel.
Olajos masszázzsal kezdett, ami nagyon nagy élmény volt. Az ágyban kezdeményező, aktív, elkövet mindent, hogy a partnere jól érezze magát. Nem óranézegetős. Beszélgetőpartnernek is kiválóan megfelel, bár nem azért megy lányokhoz az ember, de ez sem elhanyagolható szempont!:)
Összegezve: csak ajánlani tudom, bár már csak 2 napig lesz Pécsett.
A Virág 21-nél járt már valaki?
Így első ránézésre nem is olyan rossz :)
A vélemények jöhetnek privátban is :)
Köszöntem :)