Én általában csak olvasgatni szoktam ezt a fórumot, írni nem volt szokásom, de a múltkor az a sz@rfészkező beteg f@sz 'Kulás' kihozta belőlem az előembert, és 'billentyűzetet ragadtam'.
De ha már így történt, akkor illendő, h ne csak az olyasfajta meddő, improduktív vitákhoz szóljak hozzá - ígyhát itt egy kis beszámolóféle...
Előrebocsátom, h ízlésem a női formák tekintetében némileg eltér az e fórumon (és talán a mai közízlésben) elterjedt sztenderdektől, amennyiben az enyhén teltebb (de nem kövér) alakot preferálom.
Bius (28) : a napokban voltam nála, alapvetően masszőz erotikus (NF) befejezéssel. Számomra bomba teste van, kedves, beszédes, közvetlen - ráadásul jól masszíroz, majd jól 'erotikusbefejez'. Mi kell több ? Nekem ott & akkor : semmi :-) Csak egész órát vállal für Z*hn virágszál, szóval ennyit a húzós pricing-ról... Jerico Strasse. A fürdősz. csaptelep viszont langyos állásban zúg és nehezen használható, h vmi negatívumot is keressek. Összbenyomás: jeles.
A többi beszámoló nem ennyire naprakész , régebbi látogatásokról megmaradt benyomások, így pl.:
Kiara (22) : akkor a Bösz-i úti Schell-Tankstelle környékén rendelt Nórával együtt . Kiara szimpatikus fiatal vékony lány , mintha szeplők is rémlenének a hosszú vörös haj mellett. Aktust nem vállalt, csak erotikus kényeztetést átlagos *** moderálva ***, amivel meg voltam elégedve. Azonban a lakás egy szörnyedelem volt : koszosnak tűnt és mindenhol (az ágy mellett is) üres macskaketrecek voltak. Ez utóbbi (állattartás lakásban) nagyon (meglehet, túlzottan) zavar engem , & nem biztos, h más is így van vele - mindenesetre én ezért nem mentem többet hozzá. Na, azért mondjuk, h egy gyenge közepes mégis, a macskák ellenére.