Bélatot jelentkezz, ha vagy még ezen a fórumon!
Fontos kérdésem van…
Bélatot jelentkezz, ha vagy még ezen a fórumon!
Fontos kérdésem van…
Sziasztok!
Régi vágyam egy olyan tocsogós olajos kef***s. Nem tudtok valakit aki vállal?
Nem csak kis masszázsolaj, hanem rendesen csússzunk egymáson és had tocsogjon!
Szolgáltatók is írhatnak!
AJóARoszÉsÉn
voltál nála korábban, nagyobb mellei vannak és tetoválás a mellei között ez nem az a nő...
Valaki volt nála, hogy most ő vagy a barinője rendel ott?
Sziasztok!! Szeretném Amirát ajánlani mindenki figyelmébe!!!
Egy csodálatos érzéki igényes Hölgy!!
Élvezetes vele minden!! Csak ajánlani tudom!!
Sziasztok! Fatima(23) nevű hirdetőről vélemény, tapasztalat? Érdemes meglátogatni? Válaszokat, tapasztalatokat előre is köszönöm.
Sziasztok!
Németországban bejáratott privát házba keresünk 40 éves korig csinos lányokat. Német nyelvtudás nem szükséges, kiutazásba, és papirokban tudunk segíteni.
0036703252459
És még lejebb is tevékenykedik, ha kuncsaft úgy kívánja.
Valóban profi, csalódásmentes.😊
Nina meg pont ott jelent meg ma, igaz éppen cdak masszázst hirdet. Múlt héten Pécsen teljes volt a szolgáltatás, lehet, hogy piros betűs ünnepek vannak
Infoért cserébe infó Viki20 brutál jó francia fiatal roma csaj teste egybe van pici mellek nagyon oda teszi magát ajánlott ellentétben melanie 19-el a nagyerdő környékén voltam nála francia 0 pénz kidobás az egész csaj ígér mindent megdughatod mint egy tengeri csillagot max
Üdv mindenkinek újra itt a fórumon a lina 25-ről van valakinek tapasztalat csapó utcán
Voltam amirannál egyedül fogad és semmi zavaró tényező nem volt . Finom francia szűk popsi és punci várt
Sandra33 most éppen Szfváron hirdet, tapasztalataim szerint akkor jövő hét Veszprém (de ugye ez nem 100%, láttam néha Győrben és Szexárdon is hirdetni)
Sziasztok látom megy a fórum ennek örülök sok új lány volt de nem lehetett tudni róluk semmit ezért nem is nagyon mentem most érdeklődni szeretnék Lizi 24 ről nincs róla semmi meg kép is csak egy van tud e valaki róla valamit.
Köszönöm szépen a korrekt választ.
Sziasztok!
Pécsett vagy környékén tudtok ajánlani megbízható, nem lenyúlos, roma lányt? Inkább a fiatalabb (max. 30) korosztályból? Priviben is írhattok. Köszönöm!
A milf korosztály is teljesen bejön nekem, fontos az egyéniség, kisugárzás (meg a vállalások)Kösz az infókat.
Hali. Ő régi motoros. Voltam nála párszor. Nem bántam meg. Első szilikon cicis élményem volt. Kedves, érti a dolgát. Rózsák már régebben is magasabbak voltak a szokásosnál. Most nem tudom.
Nyitva vannak igen hétvégén is, de esélytelen bejutnod, hétvégére érdemes előre foglalni. Hétköznap is elég ritkán van azonnal időpnt, de aznapra még sikerülni szokott. Inkább a másnap a biztosabb. Google a barátod, minden infót megtalálsz ott, cím, telszám, weboldal... Telón kell foglalni.
Akikkel Veszprémben sikerült találkozni és bármikor vissza is mennék, utazók, de rendszeresen visszatérnek a városba: Nina és Sandra33. Mindkettó milf korosztály, nem tudom, hogy téged melyik kategória érdekel. De nekem itt kadt horogra Zita22 is, ő mostanában ritkán jár erre, és Luna(22) jelenleg Bp, régebben viszont minden hónapban volt Veszprémben 1-1- hétig. Fix nem tudom ki van ott.
Hát sajnos csak 2-3 aki fix és jó is szerintem. Szeretek lehorgonyozni ha bejön valaki, de gyorsan eltűnnek. Nem minden vándor rossz, de nekem emiatt felejtősek. Most szeretnék valakit találni aki normális és itt is marad.