sziasztok
járt már valaki ennél a hölgynél? állítólag nagyon ott van
Várom az észrevételeket priviben
köszönöm
sziasztok
Lacibetyár · Újonc · sziasztok
járt már valaki ennél a hölgynél? állítólag nagyon ott van
Várom az észrevételeket priviben
köszönöm
sziasztok
Chrislloyd · Újonc · Valószínűleg külföldön, de ha vársz szerintem majd hirdetni fog még a jövőben.
Ivett és Mery jó csajok, merem ajánlani Őket !
Vanda Bázakerettye, valaki tud róla valamit mondani ?
Kit tudtok ajánlani , aki nagyon ott van minőségben ?
A Vanda néven hirdető hölgyről valakinek van információja?
Az lenne a kérdésem hogy egyeltalán van kanizsa környékén lány aki nem túlsúlyos és magyar ?viginia volt az egyetlen de eltűnt?
mogyorospele · Lelkes újonc · Ó, mily' csodás teazsúr! :D
Igen megcsináltam tele is lőttem
Köszönöm, akkor inkább kihagyom !
Sajnos voltam nála megint bejött hogy aki nem enged magáról beszámolót irni jobb elkerülni a képekhez képest sokkal teltebb rendesen pocakja van környékre se mennék töbet de sajna ebbe a városba ez a tanulság!!
Atyavilág! Akkor is ivott, amikor vendég volt nála? Ez a legalja!!!
juliusz78 · Újonc · A gumi nélküli aktushoz én is is csak gratulálni tudok! Amikor én voltam nála akkor is totál be volt tintával, meg még közben is ivott,de nem volt jó az együttlét. Olykor szó szerint birkózni kellett hogy legyen valami. Nekem rossz tapasztalat!!!
Sheron Nagykanizsa, nagyon bejön !
Volt már valaki nála ?
Szia-sziasztok! Én tegnap voltam 10/10! Mosolya, arca, teste, lenyűgöző! Technikája is kimagaslóan jó!
És te meg is csináltad gumi nélkül??? Akkor gratulálok..
Igen. Én vissza mennék hozzá, csak most messze van nekem. Nagykanizsa környékén voltam nála még kb 1 évvel ezelőtt
Tapasztaltam akkor is be volt rúgva azt se tudta holvan alig bírt beszélni, a végén már gumi nélkül engedte ....
Franciara kihez lehetne menni ?
Az a nő egy biológiai csoda: Hosszabb ideje állapotos,mint egy elefánt...
Más oka lesz annak a képeken látható hasnak
Szia helyileg nyíregyen belül?