Ezt tanusíthatom, voltam régebben én is nála, az agyamat leszívta, brutál jó...
Ezt tanusíthatom, voltam régebben én is nála, az agyamat leszívta, brutál jó...
Szép napot mindenkinek. Lola48 ról szeretnék érdeklődni! Ha lenne valakinek infója ossza meg velem, jöhet privátba is. Köszönöm szépen.
Esetleg vasárnap is nyitva vannak? Illetve telefonszám elérhető valahol, hogy kell e időpontot foglalni?
Alexandra 32 francia tudása ultra brutálisan joooo😉😉🙏nem finnyáskodik a"golyók "is komoly kiképzést kapnak :D nem most kezdte a hölgy ezt a műfajt 😉
Értem, kicsengetted Júdás 30 "ezüstjét" egy harmatgyenge francseszkáért! :D
A ducibb korosztályt nem tudom értelmezni!
Azzal meg szerintem tisztában vagy, hogy 50 feletti Nőket nem látogatok a 6x eseket meg pláne nem.
Tina 26 ról van infója valakinek?
🤣🤣🤣
A képek nem jelentik, hogy változott is bármi a hozzáállásában,lehet csak elfggytak a vendégek... szerintem nulla még mindig, és ahogy hallom ahoz képest emelt is,szóval csak saját felelősségre. Persze ha pozitív esz a tapasztalatod osszad meg plz, de én már tuti nem kockáztatok újra vele...
Halihó újra van fórum, Srácok!
Kihez jártok mostanában?
Tele a város vándormadárral sajnos, azok nem érdekelnek engem.
Sziasztok! Olvastam a hozzászólásokat és csak régebbi bejegyzéseket találtam….
Relax masszázsnál járt valaki mostanában? Új képeket csinált, amik elég jól sikerültek! Régebben Pandora néven is hirdetett. Ha van friss infó az ossza meg legyen szíves, ha már van fórum. 😁
Azert a jol bevállt szolgaltatók még mindig tudják, hogyan kell a vendégeiket megtartani... Azert a Zita, Gretike, Réka 24 még mindig jók... En járok a Melikéhez is ő is jo de vele időpontot nem mindig egyszerű egyeztettni viszont vele is megtaláltam a " közös hangot " És mostanában elkezdtem bizakodni, hogy hátha viszatér egy pár év után egy hölgy aki az Ungváron sok embert elkápráztatott anno a szolgáltatásával.... 😉😉🙏 Bízz, hogy bízva bízzál... 🙂🍾🍾
Sonja(33) -ról írtam egy jó beszámolót, de a hölgy nem kattint rá, hogy elfogadja. Így már vagy 2 hete várakozón van a hozzászólásom. Csak jókat irtam amúgy. Nekem amúgy bejött a csaj.
Mehetsz nyugodtan még mindig Top szolgaltato.... Az egyik legjobb a városba😉🙏🙂
Üdv újra itt :)
Szia Nándi
nem rémlik már az utca neve, de lehet vértanú volt...
A fotók nincsenek köszönő viszonyban sem azzal a nővel, aki fogadott. Ha egyáltalán ő volt...
Pedig én naiv kisfiú létemre, azt hittem a haver javaslatára, hogy valóban bomba nőhöz megyek. Itt látszik meg, hogy kinek mi az ideál. pl. Nándinak az öregebb korosztály.
Nekem a ducibb korosztály... de ez a hölgy több volt mint duci...
Akinek sok pénze van, menjen oda elszórni :D :D
Ne azzal legyél te elfoglalva, hogy milyen az ízlésem meg mivel és kivel vagyok elégedett!
Inkább azt a történetet öntsd szalonképesen írásos formába ami az egyik Aradi vértanúról elnevezett utcában történt veled! :D
Helló! Gréti22 - nél mostanában jártatok, érdekelne a véleményetek?
igen rá
Helo Makktársak!
Kittike masszázsnál voltatok? Csak masszázs van?
Vivien 21-re gondolsz?