Sziasztok! A Regina 22 Sopronból tényleg úgy néz ki ahogyan a képeken? Erősítse már meg vki, aki járt már nála. Köszönöm!
Sziasztok! A Regina 22 Sopronból tényleg úgy néz ki ahogyan a képeken? Erősítse már meg vki, aki járt már nála. Köszönöm!
Szevasz!
Pár hónapja leírtam az élményeimet,aztán jól lehúztak,mintha strici lennék.
Olvass vissza.
Megint ugyanaz a pár ember baszakodik.
Vajon miért???
Ha független lányról írsz,akit nem ők futtatnak,azonnal megkérdőjelezik a szavahihetőséged.
Nem kell velük foglelkozni.
Hello mindenkinek!
Lili27 sajna nem életem legjobb választása volt!
-szag
-hozzáállás
Azóta nem járok fiatalokhoz!
:D Annyira egypetéjű ikrek, hogy az anyajegyeik is azonos helyen vannak!
Emberek már irtam règebben h ne menjetek Bellához !! Saját bőrötökön szeretnètek mindent tapasztalni ??
Ha a 2 hölgy ugyanaz akkor is tartom magamat az általam korábban leírtakhoz. Már a pontos részletekre nem emlékszem, de a szagra igen.
Már ne haragudj meg, de nálam a higiénia az 1. Az meg hogy kinél voltam, abszolút nem rád tartozik, lehet egy afro-amerikai dromedár nőnél, akinek egy foga volt az is a nyakában lógott.
Dogi style-ban csapott meg a már korábban más szolgáltatóknál is tapasztalt szag /Pl.: Lili(27)/. De egy lány korábban kifejtette, hogy ez lehet csak időleges, ami csak bizonyos napokon, fertőzések idején csap ki a bugyiból.
Lehet hogy tényleg kedves volt, ezt nem cáfolom meg, de én nem megyek oda ahol egyszer megpróbáltak "elkábítani". Remélem kielégítő választ kaptál. A lányokat meg könnyen beazonosíthatod, mivel anno utcát is írtam.
Jah, és még valami. Már lassan oldalakon keresztül isteníted. Hidd el, elsőre is levettük a lényeget.
Na pá! :)
Nekem van (JÓ) de most egy darabig megint nem lesz.
Kedves Férfiak! Aki szeretne hozzám jönni kérem ne csoportostul tegye mert nem engedem be előre is köszönöm! Puszi Barbi
Kedves uraim! Lehetőleg ha valaki szeretne hozzám jönni akkor azt ne csoportostul tegye,mert nem engedem be! Előre is köszönöm puszi Barbi
L29 hanyagolható kategória szerintem, mint a többség egyszeri lehúzásra van berendezkedve. Sajnos ez a helyzet, ma itt holnap máshol! Persze van kivétel pl :Gabriella 32 reális *r jó test,tekintélyes IQ. Vele nincs az az érzése az emberek, hogy csak egy guminővel van.
Culasse! Teljes mértékben egyet értek veled, Zsuzsi a kedvencem, korábban írtam is róla részletes élménybeszámolót. Velem is mindig nagyon kedves, beszédes, természetesen én is az vagyok hozzá is, mint mindenkihez. 4 vagy 5 alkalommal voltam nála, legközelebb csak azért nem őhozzá megyek, mert kis válozatosságra vágyok. A nemrég regisztrált Natit fogom meglátogatni a napokban, remélem ő az a lány akinél már szintén voltam többször, és beszámolót is írtam róla. :)
Hali. Debreceni Claudiáról vélemény? (20éves)
Közben jól eltelt az idő, mennem kell a dolgomra, ha releváns felvetése keletkezne bárkinek, kérem, holnap délutánra tartalékolja, különben esetleg figyelmen kivül hagyom a kavalkádban!
Kellemes hétvégét!
...most, hogy fejjeb léptem itten ebbe a hirahiába, kicsit nézegettem magamat a tükörbe, meg hogy kell-e a hajazatomon változtatni, a nagy megtiszteltetésbe...
Elolvastam az akkori értékelésedet. Vannak kérdéseim. Tod, én egy ilyen kötözködős állat vagyok, egész életem az objektiv valóság dokumentálásával telt, szal én igy megfigyelgetek, és értékelgetek...
Szóval mekkora kabátban fogadott a Suzanne lány, hogy csak pont a kutyában (és gondolom valamennyire nekivetkőzve) csapott meg az az ordenáré szag? Addig kivel, és hol ténferegtél? Milyen szagot éreztél?
Csak igy ojjektive érdekelne...
Ezév március 1. legalábbis akkor írtál a Suzanne 18 művésznevű hölgyről. És a két lány egy és ugyanaz ( ahogy privátban megállapítottuk)
Ez burkoltan azt jelentené, hogy szerintem is teljesen igénytelen és hülye vagyok, hogy másodjára is elmegyek egy slampos nőhöz – hátha a szombat már fürdős nap.
Mindkét genitális nyilás teljesen tiszta, és élvezhető volt. Izre olyan, amilyennek lenni kell!
Nem akartam ebbe a mélységbe belemenni, de sajna, szükséges volt.
Nem kell a példámat követni, vagyok olyan öntörvényű barom, hogy elhallgatom a jó bulikat, nehogy más részesüljön belőle.
Ismétlem, ez a lány kivételes, és különleges dolgokat ad nekem!
Te őszinte az emberi kedvessége is, ha úgy viselkednek vele.
Érthető?
Na jó, elismerem, lebuktam!
Én is csak azért járok hozzá, mert van neki egy elég jól kigyúrt svábbogara a kék sarokban, meg egy súlycsoport feletti kaszáspókja a pirosban, és nézzük, hogy meccselnek.
Mind kettő.
Tina 19 az apró hirdetésből merre található és mi a vélemény róla
A kolléga úr hozzászólása is nagyon őszintének tűnik :(