Keress rá a fórum keresőjében. Egy áprilisi hozzászólásban van róla részletes értékelés. Ha meglátogatod, te is írd meg a véleményed, hátha változott azóta a leányzó hozzá állása. :)
Keress rá a fórum keresőjében. Egy áprilisi hozzászólásban van róla részletes értékelés. Ha meglátogatod, te is írd meg a véleményed, hátha változott azóta a leányzó hozzá állása. :)
***Kérjük az Önreklám mellőzését*** Gina
Köszönöm szépn:)máskor is szivesen látlak :)
Az a két csaj túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, főleg együtt.
Na de majd meglássuk. ;)
Akkor elnézést, de igen jártam nála, nekem nem jött be. Az meg, hogy konkurencia, én maradok az építőiparban, a testemből valószínűleg nem élnék meg!
Zita29-től idézet a bemutatkozó szövegből: "Nagy mérettel rendelkezőknek,csak fr*nciára van lehetőség" Igen ám,de mi számít vajon nagynak? Mert ez így nem valami konkrét. :) Vagy ez úgy megy,hogy odaállít az emberfia egy órás párnacsatára,aztán az alsónadrág letolása után van egy mérlegelés a hölgy részéről,hogy ez neki nagynak számít vagy sem és ha úgy gondolja nem nagy,akkor mehet,ha nagynak találja,akkor bevágja,hogy bocsi de csak fr*ncia lesz. Így azért elmenni valamilyen szinten sztem zsákbamacska. Vagy ez is olyan üzleti trükk,mint a p*pónál a szokásos szöveg,hogy: "Van p*pó,de méretfüggő" Aztán odamész és bármekkora a f*rkad,azt mondja rá,hogy nagy,te meg örülsz,hogy de jó nekem,közben meg a p*pó elmarad szépen csendesen. :)
Helló !
Én próbáltam hívni Lillát mikor Pécsen voltam de elsőre ki is nyomta a telefont de szerintem a barátnője jobban néz ki de Lilla sem rossz szerintem ha a Dorinát hívod ő fel fogja venni én próbáltam bejutni Ginához is de úgy néz ki megválogatja kit fogadjon és kit nem mert ma is írta valaki ő neki sikerült bejutni hozzá.
Sziasztok!
Valaki volt már látogatóban Lilla(25), estleg a barátnője Dorina(21)-nél?
Köszi!
Tán csak nem konkurencia vagy ezzel az egy egész hozzászólásoddal? Erős a gyanúm, hogy a közelében sem jártál a hölgynek, csak a hitelét próbálod rontani. Szerintem vagyunk itt egy páran akik személyes tapasztalat alapján cáfolhatjuk minden állításodat
amit leírtál. Igaz nem jár erre sűrűn, de olyankor más városban nem is hirdet, legalábis ezen az oldalon. Az meg hogy leh**ós lenne, meg hanyagolható kategória az n**tó baromság. A múlt heti felhozatalból nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy a legkorrektebb sz*lg*ltató akinél az utóbbi időben jártam.
A passzív dohányzás károsabb, mint az aktív...... :D :D :D :D :D
Nekem nincsenek***moderálva*** érdekeltségeim ebben a b*zniszben..Nem úgy, mint neked!!!
Sziasztok!
Bárki bármit mondhat, én felhívtam Gina-t, elsőre felvette, mondtam hogy meglátogatnám. Lebeszéltük az időpontot, a ház elől felhívtam azonnal felvette, mondta amit kell, és mikor ajtót nyitott, egy gyönyörű, kedves, kívánatos lányt láttam magam előtt. Azonnal elvarázsolt! Minden tekintetben elégedetten távoztam tőle, és csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti az olyan tipusú lányokat mint Ő!
Mégegyszer köszönöm a kellemes időtöltést Gina!
Egyikük sem a napon barnult, de nem ez a legrosszabb.
A lakásban pasik vannak, legalább kettő, jól hallhatóak a konyhában. Penetráns cigiszag árad ki onnan.
Miközben ott vagy, a telefont nem kapcsolják ki. Ott vagyok vagy 10 perce és mondja a következőnek, hogy jöhet 20 perc múlva. Órára jöttem...
A hozzááállás amatőr, pl. sikerült olyan óvszereket rendelniük, amiken 0 síkosító van és szűk is, így némi akadályba ütközöl. "Ja, hát ma már te vagy a harmadik, de azt hittem, hogy ha már rendeltünk X-et, csak el tudom használni." Mi van? Nem vagyok egy ÚDÓ, a Rakéta, de ami nem megy fel, az nem megy fel. És ilyen bajom sem ebben a fajta, sem a magánéletben nem volt. Soha.
Ugyanannál voltam, mint Félix, nos, amit kértem (a fenti incidensig), azt megcsinálta, és csini kis csaj, ennyi pluszt kell mondani. De alapjában nagyon örültem, amikor eljöttem onnan. Nem is megyek vissza.
Szia!
Igen kettő hölgy van Tina néven szerencsétlen név választás, főleg, ha egy helyen dolgoznak és mind a ketten 19 évesek.
Azért ez már valamit elárul róluk. Nem IQ bajnokok. A 2386 tel számra végződő egyébként ork.
Add a p*nzt azt gyorsan - gyorsan stílus.
Szerintem felejtősek!
Ja és az *r telefonos beszélgetéshez képest változik, és nem lett olcsóbb mire odaérsz!
:))) nem rossz otlet ,mint valami minoseg ellenorok olyanok leszunk :))
Ó, hogy én mennyire szégyellem magamat itten!
Nem furcsa, hogy egyik babérkoszorús veterán tag sem válaszol érdemben?
De bakker, lehet megérne egy próbát, ha kövi megyek debibe, összefutunk, feldobunk egy bélást, egyikünk Caludia, másikunk Tiffany gyökkettőhőz megy, oszt a végén összegezzük a tapasztalatokat egy sör mellett. Lehet, még jó buli is kerekedik belőle.
claudia most meg mar barbie neven hirdet...tenyleg ennyire sotet az agya? kit akar ez megvezetni?6hirdetes,ket nevet hasznal..eh bena
Volna még egy kérdésem Gergelyhez: Az Emma a Vulkánházból sexet is vállal? Kössz az infót előre is.
Ezt nem gondoltam volna, hogy ennyire nem vagy észnél.
Gyerekek!
Ti tényleg ennyire idióták vagytok, mint aminek tanújeleit adjátok?
Ki a faszomat érdekli, hogy ki strici itt, és ki nem?
Hülye vagy, grófuram? Nem esett le ebből a 100 hozzászólásom legalább egy tizedéből, hogy elég messze lakom a szarfészketektől?
Igen, eredetileg debreceni vagyok. Hála istennek, 30 éve búcsút intettem annak a trágyadombnak, benne a sok lehetetlen parasztarccal, akik általában csak az életemet keseritik. Hihetetlenül gyűlölöm azt a várost.
De vannak tündéri lányok, akik érdekelnek, vannak még rokonaim, akik iránt felelősséget érzek.
Tényleg szeretnétek, hogy a sok akadékoskodó baromarcúnak válaszoljak?
Azoknak, akiknek értelmes, úriemberi, és értékelhető fel-vagy ellenvetése volt, szerintem kellő tisztelettel válaszoltam. Ez nem str*ciség.
Az, hogy nekem ennyire bejött egy lány (akiről nem is sejtem, kinek az érdekkörébe tartozik), az én magánügyem, egy rövid tapasztalatban összegeztem, a folyamatosan érkező hozzászólásokra válaszoltam. Ez nem istenités, nem str*ciség. Párbeszéd volt, mert több felvetés is volt pro-kontra.
Azzal nem tudok mit kezdeni, ha valaki magáról azt gondolva, hogy őstag, nagyarcúságból hazudik, szar stilussal telefossa a fórumot (amiről hálistennek a modik hellyel-közzel leszoktatták), és seggnyalók hadával körülvéve próbál hangoskodva igazat szerezni a faszságainak.
A lényegi kérdéseimre meg úgy reagál, mint egy fészbukidióta...
Ja, tudnék, ha nem lőfegyvere van, rettenetesen elrendezném a kicsi arcocskáját. Hogy beférjen véle a trabiba. Kedvenceim a kigyúrt kopaszok... Igazi csemegék..:)))))
Részemről Zsuzsi téma lezárva.
Arra várnék még választ, hogy egy bőven ezer hsz fölötti ún. őstag mi a faszomból él, hogy itt eszi a fene állandóan...