Voltam már az "istennőnél"? Nem emlékszem...
Voltam már az "istennőnél"? Nem emlékszem...
Hát csak nehogy úgy járjon a kedves MT mint Fütyülős kollega és jómagam; Zsuzsi többszöri "kérek még x percet" után sem tudta frissen és üdén prezentálni a puncicust...
"Dorina 33 Elsőre látszott rajta, hogy az a fajta csaj aki szeret irányítani. " Én nem tudom ti ,hogy vagytok vele de én nem szeretem kimondottan ha a nő túlzottan irányítani próbál és mondja meg ,hogy feküdj , vagy mit mikor csinálhatsz... Én úgy vagyok vele ,ha én fizetem a zenészt ,akkor azt játssza amit én szeretnék.... :)) Vagy ne a pincér mondja már meg hogy mit egyek ,hanem tegye elém az étlapot, és majd választok... :)
Ha a fórumban nem találsz értékelhető véleményt az adott lányról, akkor javaslom hívd fel, és az elhangzott beszéde : modor ,stílus, szókincs , alapján már tudsz magadban egy képet alkotni a hölgyről..... Ha csak egy-két szavas válaszokat ad, és még azt is unottan adja elő , attól a szolgáltatótól ne várjál sok jót az ágyban sem... az ilyet messze kerüld el !!
Köszi a pluszt, de a sok minusz sem keserit el...:)
Hogy jól birom? Pont nem birom jól (ezen a buzi ósános blútót billzeten nincs hosszú i, csak ilyen Í).
Ez a kis átok, amikor nem figyeltem, egy akkora agyrágó bogarat csempészett a fejembe, mint egy választási malac. Most itt visit a rohadék éjjel-nappal.
Menj, és élvezd! De ha elfogadsz pár tanácsot: Férfi legyél, ne szatócs!
Legyél udvarias, hagyj neki időt, és egy haláli kedves cicust kapsz!
A cukiságok általában extrák. Bár, én úgy intéztem, hogy szartam az árlistára, csináltam, amit akartam, a végén mondott egy számot. És örömmel perkáltam. Persze az alapot előre kérte. A végelszámolás sem vert a földhöz. Sőt...
Ha látja, hogy normális vagy, lehet, veled is megy igy a matek.
Ez a lány sajátosan vadóc. Azt kapod, amit adsz neki. Nem szinészkedik. Nincs barátnő filing. Ha okés vagy, tündéri macskád lesz. Filing nélkül.
Nőből van.
...a majdénmegmutatom hogykellegykurvával tipusú gyükérek legyenek kedvesek elcsitulni, nem nekik szól az irásom...
Szándékosan hasonlitottam extrémsporthoz az első kalandomat. Az élmény, ezt a lányt felfedezni, teljesen egyező. Az ugrás is ilyen. Olyan lesz, amilyen "ügyes" vagy. Meg is lehet halni. De ezer, más-és más élményt is meg lehet élni. Ő is pont ennyi élményt tartogat. Csak a szabadesés fizikája ugyanaz. A felszállás, az ugrás, a zuhanás, a siklás, a landolás mind más élmény, mindig másként kell csinálni. Ha valaki a landolásnál idióta, és összetöri magát, ha ettől elmegy a kedve, akkor vegyen 2-3 ebihalat, és simogassa naphosszat!
Nagyon várom, hogy újra az ágyában landoljak, és vérpezsditő élményt boncolgathassak napokig, felidézve minden pillanatát.
Meg kell jegyeznem, benne olyan imádott mániáimat találtam meg, amik eleve meghatározzák a ráhangolódásomat. De a kedvesség és nőiesség nem mánia kérdése.
Járj Te is igy!
Ha pl. a munkahelyeden csak félig-meddig teszed magad oda, mert esetleg sz@r napod van, nem fognak megdicsérni az tuti.... Elzavarnak a halál f@szára.....
Akikhez én visszajárok, azoknál is előfordul ,hogy nem úgy jön össze a nap ,ahogyan azt tervezték és rossz passzban vannak, DE akkor azt mondják bocsi ,de inkább máskor gyere mert sz@r a hangulatom.... Ennyi!
Ne haragudj, de mi az ,hogy "csak rossz napot fogtál ki" ?? Ha engem fogad egy szolg@ltató teljes rózsaszálakért ,akkor ne legyen már olyan ,hogy rossz napja van ,és ezért csak ötvenszázalékos a hozzáállása vagy még annyi sem. Ha sz@r napja van ,pihenjen ne fogadjon senkit.
Mi ezekért a rózsákért keményen megdolgozunk akár egy napig is. Ezért már, csak elvárhatom ,hogy oda tegye magát maximálisan ha már elvállalt. Ti nem így látjátok??
helló it lehet olyan nőt találni aki barátkozi akar ??
Kíváncsivá tettél :)
Hamarosan felkeresem a hölgyet :)
Ez igen kolléga,jól bírod :D
Így is,meg úgy is :D
Ja és én megadtam a plusz pontot :)
Űdv Nina 26 Shannel 20 hőlgyekről vanakinek friss infó kőszőntem!
Nya, akkor huhogjanak a sötétből röfögők:
Ma délben ismét beugrottam Zsuzsihoz, másfél órányi bulizás ürügyén.
Komolyan gondolom, ha valaki ezzel a lánnyal nem találja meg a közös hangot, valamit nagyon erősen meg kell vizsgálni a saját háza táján!
Számomra Maya örökébe lépett. Rá vagyok kattanva, mert olyan élményt adott, amit anno Maya, és olyat fog adni, amit még Maya sem.
Minden tiszteletem mindenkié, de bárkit magasról lesz...ok mindezek után. Pórul járt makkert, irigy kurvát, idétlen potyalesőket, mindenkit!
Továbbá nem bánnám, ha nem kussolnának nagy bátran mindazok, akiknek szintén bejön ez a lány (ezért, vagy azért)!
Akkor szép estét mindenkinek!
Kihalt a fórum :(
Ewy 35 tényleg csak masszázs, azt viszont profin csinálja. Normál felvezetés után ha lényegre tér, eldurrant három perc alatt.
Amika szerintem 50+. Ehhez megfelelő alkat, arcot inkább ne említsük. Hozzáállás még elmenne, de folyamatos vigyor, mintha szalajtana nála kicsit a "windows".
Mind a 2 egy helyen van. Melyik érdekel?
Nem tudom Trustman, hogy kinél jártál, de én többször voltam már Ginánál és garantálom, hogy ilyent nem szokott csinálni! Mindig korrket volt, ha elfoglalt, akkor egyszerűen nem veszi fel a telefont, vagy megmondja, hogy neki milyen időpont lenne jó. Ő 100 %, hogy nem csinál ilyent!
Amkikáról van valakinek infója?Érdemes menni hozzá?
Kettő is van. Melyikről?
Én i kipróbáltam,valahogy nekem is ugyanez az érzésem volt ,pedig tényleg nagyon szép csaj és jól dolgozik de valahogy nem szeret barátkozni.De azért ajánlom mindenkinek aki nem barátnőfeelingre vágyik.