Na... tényleg hagyjuk már a témát...:):)
Az a lényeg, hogy ki van osztva a meló az ölebeknek, teszik a dolgukat, mi meg jobban tesszük, ha nézünk egy másik fórumot magunknak!
Na... tényleg hagyjuk már a témát...:):)
Az a lényeg, hogy ki van osztva a meló az ölebeknek, teszik a dolgukat, mi meg jobban tesszük, ha nézünk egy másik fórumot magunknak!
"és a puncija milyen szűk" Túl szűk. A mélytorkosa túl mechanikus, nem érzéki. Nekem legalábbis ez volt a tapsztalatom.
Kedves Mikulás Kulás ,
ha szellemi fölényt szándékoznál csillogtatni mint shit nest-ből elszármazott, ex-trágyadombi entellektüel, akkor talán először tanulj meg fogalmazni ( ez a valakinek "igazat szerezni" pl. elég kínosan mutat az irományodban, bár nyilván te így beszélsz).
Utána tanulj némi logikát - neked spontán nem megy - , mert az általad egyrészről előadott debreceniek=szegények=trabisok megjegyzésedet logikailag üti a másik kitételed, mely szerint : mi a "fszomból él" egy debreceni, h megengedhet magának 1000+ kommentet továbbá nyilván egy rakat látogatást a hirdető lányoknál.
Végül tanulj némi tisztességet : a baromarcú, shitnest-based rokonaidhoz ha 'lejössz' (a hegyról ? te hillbilly) , hogy nézel a 'paraszt' szemükbe ?
Apropó aprópopó : az irodalmi magyar nyelv és polgári köznyelv a magyar nyelv debreceni-sárospataki változatából alakult ki (nem függetlenül az itteni református anyanyelv-központú biblianyomtatástól ugyebár) , úgyhogy te debreceni eredetűként, debreceni eredetű /változatú magyar nyelven gyalázod a gyakran felkeresett, gyűlölt szülővárost .. Ez a beteges öngyűlölet indirekte utalhat viszont a farokméretedre, ami a hozzászólásaid minőségére is kihatással lehet, azokat sajátos fényben tünteti fel - vermute ich wenigstens...
Csak az 'objektív valóság dokumentálása' ürügyén, ahogy azt máshol hivatkoztad.
Is self-hate not a hate crime ?
P.S.: amúgy a Gróf stílusa sem jön be nekem túlzottan úgy általában ; a str*gó meg szerintem már a helyesírás, központozás és stílus mezején kapásból elvérzik és lebukik, nem kell fölöslegesen egymást ilyenekkel vádolni ...
Helló Makkerek,voltam Szandra 26-nál,és hát bizony nálam abszolut ő a favorit,már az elején megfogott a kedvessége,frissítővel kínált,majd megbeszéltük a részleteket
bár csak fél órát voltam nála,egyszerűen MÁMORÍTÓ érzés volt vele,a hely ahol fogad:Tiszta, igényes,kellemes zene szólt szex közben,amit természetesen nagyon profin csinált,és
a végén még egy jó kis masszázs is belefért,nem kellett sietnem,beszélgetni is lehet vele,intelligens csajszi,az *r is nagyon korrekt,még biztos megyek hozzá,IMÁDOM::::)))
Holnap meglàtogatom a Dia 27 csajszit ,és megírom milyen előadást tolt nekem az egy óràba !! :)
Helló Gróf! Megjöttem a Pilisből megint.
Valószínű hogy megválogatja hogy kit fogadjon és kit nem a Gina mert én is mikor Pécsen vagyok hiába hívom a másik meg ha valóba tényleg akkora a vendégköre ahogy írja akkor miért nem írja ki a hirdetésébe hogy csak azokat az embereket fogadja mert szerintem amelyik lánynak fontos a vendég az a lány hajlandó felvenni a telefont is.
Oké köszi!
Sziasztok!
Melodyról van infótok?
Várom válaszotokat!
pontosan, abból él, amit leírtál :)
Valóban. Vendég körtől függetlenül valakit soha, másokat tízszer is. Jó elosztás lehet neked szimpátia alapján, de szerintem ez így inkorrekt. Csak rajtad múlik, nem máson, mindegy hogy tíz emberről beszélünk, vagy százról. Ha meg valaki esetleg nem szimpi, nyugodtan meg lehet mondani, hogy nem szeretnéd ha menne, akkor senki nem fut felesleges köröket. De nem baj, ha nem hát nem... lesz más. :)
Hali. Valaki nem tudja mi lett Hanna (23)-al?
Csá!
Az utobbi honapokban voltam pár csajnál gondoltam megosztom veletek.
Tina 35: Egy órát voltam nála ahogy má többen is leirtátok nagyon jó csaj valószínü vissza megyek még jó volt vele dumálni értelmes csaj a mélytorkosa az pedig nálam 1. helyen áll és a puncija milyen szűk. Eddig a legjobb akinél jártam. Ria 30: Szintén 1 órát voltam kedves, sportos nagyon higénikus nő Maszirozott kb fél órát jót beszélgettünk. A franciája kellemes volt közben ujjaztam majd a végén jól beteritettem a mellét.
Csilla 41: A képeken jobban néz ki élőben van mit rajt fogni. Ezért is csak fél órát maradtam. Jól bűvölte a kigyót eltüntette rendesen. Sex közbenn akkorákat nyögött mondom magamban mi a f*sz van velem ennyire jó vagyok kicsit kellemetlen volt a mű nyerittés. Spricc aztán kocc innen.
Maya 21: Már voltam nála többször is mélytorokra nem tom nekem nagyon bejön a csaj döngölni való kis szöszi igaz nem beszédes de nem mindig ez számitt.
Vivien 26: Helyes csaj jó teste van.A hozzá állása élvezz és huzz. Pont arra való amiért az ember ilyen helyre megy.
Nem ajánlok senkit menjetek aztán majd eldönti mindenki melyik csaj jó neki.
Ahogy Zalai333 írtja, már szerintem is részben megválogatja kit fogad. Mert sajnos valamiért engem már nem. Legutolsó három hívásom ugyan fogadta, de ahogy felvette kikövetkeztethető volt hogy számom már törölte, és mindhárom alkalommal valami kifogás volt (boltban vagyok, elutaztam, épp jönnek majd) ugyan dolgozik, de nem tudok menni.
Így egyszer voltam, nagyon jó volt, ennek ellnére igazak a körülmények, kár hogy így alakult, azóta nem hívom... Szóval ha egyszer bejutsz tök jó, de közel sem biztos, hogy mégegyszer mész.
Sziasztok!
Beszámolót szeretnék megosztani veletek hátha valakinek segít majd a lányválasztásban, vagy kedvet kap hozzá. Ritkán jutok el bárhová is, mert nagyrészt külföldön tartózkodom, de az utóbbi időben rászántam magam hogy meglátogassam Kira (24)-et, olvastam már pár jóvéleményt itt, és bepróbáltam.
Egyszerű megközelíthetőség, parkolni is könnyedén lehet, diszkrétan ő nyit ajtót szép izgató ruhában. Ő volt a képeken, amin meglepődtem, sajnos manapság már meglepődik az ember ha ugyanazt kapja ami a képen van, ahogy olvastam itt mások tapasztalatát.
Kedves, figyelmes, és szerintem jól teszi a dolgát én legalábbis meg voltam vele elégedve. Kicsit (nem kicsit, nagyon) magas csaj. Intelligens, el lehet vele beszélgetni, érdeklődik, és nála az alapban olyanok is benen vannak, amik máshol extrák, ez nekem szintén hatalmas pozitívum volt.
Összességében meg voltam vele nagyon elégedve, pontszámot nem írok, mert én úgy vagyok vele hogy nem viszonyítok, vagy megfelelt az illető, vagy nem. :)
Remélem segítettem ezzel valakinek, és egy plusz beszámolóval bővült a fórum.
Lindánál voltam. Én nagyon jól éreztem magamat. Mindent megtett, hogy a kedvemben járjon, kitett magáért. Teljesen elégedett voltam a hozzáállásával, kezdeményezőkészségével, testével. A melle különösen csodás. Velem azt érzékeltette, hogy nem feltétlenül csak munkaként csinálja, hanem saját örömére is. A fürdő körülmények lehetnének jobbak, de célnak megfelelt.
Tisztelt Culasse és Gróf Kurátor!
Szerintünk ennek a vitának nem itt van a helye! Kérjük szíveskedjenek abba hagyni!
Köszönjük!
Linet(20) = 60 kg.
Nelly(26) = 55 kg.
Ezeknek - a képeket nézve - fél combjuk 50 kg. Sz**alom.hu. :(((
Igen, Regina 22 pontosan így néz ki, mint a képen. Áprilisban írtak egy részletes értékelést róla, azt olvasd el! Ha elmész, utána jó lenne egy értékelés, hogy most milyen! Köszi!
Gyerekek haggyukmá a meddő dumát, Culasse engedd má el a füled mellett a kötözködéseket, úccse érsz rá annyira, mint 15 ráérős. Nekem spéci azér jött be a szöveged, mer életízű volt, és nem mechanikus intimharc-riport, ráadásul sztem ha vki ilyen lányt talál, önzőn megtartya magának mint, hogy konkurenciát támasszon saját magának! Az ideáltaktika elvben az lenne, ha jóóóóóól eltitkolod a csajt, és addig hajtasz, amig megszerzed a privát számát :)) ............ nem kell lázadni, mondom elméletben!! Egyébként sztem több Zsuzsi18 vót az elmúlt hónapokban, mer amelyikről én tudok, az égimeszelő, tejjesen rendben vót ugyan, de azér ekkorát nem fakított (vagy fuckított :) ?)
Szóval térjünk vissza a lényegre, a beszámolókra. Lili 27-ből kettő van, már eccer írtam mit lehetett megtunni e téren: a plasztikos csajról csupa jót: BF, korrektség, klassz helyszín, valós képek. A másik lány zömmel hátulról van fotózva, őróla vegyes hírek érkeznek, idevágó biztos infóm nincs.
Rita 30 masszőzzel mi van, nem tuggyátok? Se kép, se hang...?
Végül: a like-os szimbolt tán még sose néztem, mit foglalkoztok vele? Csak a bejelentkezett olvasók kattinthatnak rá, a rengeteg hobbiolvasgató nem, így aztán nem is tudható a véleményük. 2-5 véleményre meg ki a fene ad?? Szal nyugi, jöhetnek a hadijelentések tovább!!
Nacsá