El sem hiszitek. Az utolsó 5 regisztrált hirdetőből 4 "Tiffani(23)" .
El sem hiszitek. Az utolsó 5 regisztrált hirdetőből 4 "Tiffani(23)" .
Figyu már Nóra. Legutóbb is magadat reklámoztad, és most is. Ez egy kicsit gyenge ahogyan a Gróf is írta! :(((
Üjl le! Egyes!
Mielőtt valaki félreértené..." a barátnőd Ivett 33 " ...a barátnőm Tina véleményére írták fel ezt a véleményt...ezt szeretném helyesbíteni, mert a fordító nem mindig megbízható..." A barátnője Ivett 33..szintén " ....így helyes a fordítás !!! Puszi Yvett 33
Sziasztok. Tudna valaki infot Dalma 35 vagy Mely27 ről melyiket érdemes meglátogatni? Köszi ellőre is a vávászt.
Köszi Gróf úr!
A próféta szólt belőled !!! :) :) ;)
Sziasztok!
Lányokat keresnék a Vénkertben,esetleg az Újkertben.Kérésemnek praktikus okai vannak: kisebb műtétem volt a térdemben így hosszabb útra nem szívesen vállalkoznék.
Válaszokat priviben vagy akár a fórumban szívesen venném.
Köszi:)
Üdv.
Egy nem túl régi tapasztalatomat osztanám meg ismét, mégpedig Rita 20 al kapcsolatban. Régóta szemezgettem már a képeivel, gyors telós egyeztetés után érkezés a helyszínre. Arcra átlagosnak mondanám, gyors tusi után már fehérneműben várt rám, a teste a képeknek megfelelően néz ki gyönyörű szolizott test, hibátlan cickókkal, francia egész jó lenne, ha nem kezezne annyit, de nem az a kapkodós típus, lassan érzékien csinálja. Lovaglóval indítottunk, egész ügyesen tekeri a csípőjét, majd hátulról támadtam be, látványnak sem utolsó, jó rámozog, és nem játssza túl a dolgokat, majd végül szemből befejezés, közben kellemesen nyögdécsel. Ami kicsit zavart h tusi után már teljesen passzívba váltott, és míg felöltöztem még csak rám sem nézett végig a telefonját buzerálta, ezt leszámítva jó volt az együttlét, aki szereti az ilyen véknyabb jó testű csajokat azoknak ajánlom :)
Köszönjük Igor, élmény volt olvasni az élményedről! Egyedi hang, írói véna! :)
Tinánál (19) jártam, akit érdekel :
Ő van a képeken, tényleg ilyen fiatal, kissé kómás volt mert 0-24ben nyomja, de azért próbált lelkesedni. Valszeg félig ork, de nem az a fajta aki nem fürdik, lakás és fürdőszoba átlagos. Picit tapasztalatlan, az ágyban semmi extra, jobban jársz ha te vagy az aktív fél. Azért nekem bejött, szép szeme van és nem plafont bámulja végig, ár-érték arányban is egész jó!
Andante! Magasztos gondolatok,de feleslegesen írsz ilyeket,hisz ezen dolgokkal mi is tisztában vagyunk. Mondjuk minden itt hirdető lány helyzete,sztorija más és más,ezt azért tegyük hozzá. Sok rossz és erkölcstelen dolog volt,van és lesz is a világban. Ez az iparág is ilyen. Több ezer éve létezik és fog is létezni,amíg bennünk vannak a férfiúi ösztönök. (azok meg ugye bennünk is lesznek 100 meg 1000 év múlva is) :) Lényeg a lényegben,hogyha neked ez vállalhatatlan,akkor ne járj ilyen csajokhoz. Hidd mi is tisztán látunk,de nekem személy szerint komoly barátnőm,párom nincsen és nem is tervezek. Kivétel,ha utolér Ámor nyila. :) Addig meg maradnak a kalandok,meg a videkilany.hu. :D Nem érdekel,hogy kié a lecsó vagy,hogy mire költik,ugyanis én annyit adok oda a leadózott lecsómból ilyen célra,amennyi nekem belefér,többet nem. A múltkorában kaptam egy privát üzit valakitől,hogy az ilyen fórumozók miatt,mint többek közt én,nem lehet normálisan melózni. Nem válaszoltam természetesen,nem ismertem az illetőt,de igazából pont,hogy az ilyenek miatt,mint én lehet melózni,hisz én hordom a zsetont nekik,amikor rámjön a kangörcs. :D Szóval szerintem senki sem bolond itt Andante,de hogyis mondjam...az etikai,társadalomtudományi részével ilyen mélyen nem foglalkozunk,mert felesleges.
Sokunk kedvenc Kiarája végre ismét elérhető.
KIARA! Köszönöm neked a csodálatos napkezdést. Bárcsak minden napom így indulhatna! Aranyos vagy.
Üdv.
Állandó téma ez a fórumozóknál,hogy mennek-e romantikus származásu lányokhoz vagy sem.Én speciel nem megyek mert az esetek többségében megpróbáltak megvezetni!Ettől függetlenül volt már olyan eset hogy elégedetten távoztam!
Egy példa:Tegnap is hivtam egy lányt(a nevét direkt nem irom le)akiről csak sejtettem hogy "teljes kiörlésű",a telefonban egy perc alatt kiderült hogy az.Olyan "választékosan" és "inteligensen" beszélt hogy udvariasan megköszöntem a tájékoztatást és letettem.
Szép napot kívánok minden látogatónak! Szeretettel várok minden masszázs kedvelö úriembert egy kellemes lazulásra! :) Puszi Szofi 24
Sziasztok,hétvégén nem leszek elérhető majd csak hétfőtől leszek ismét.puszi!
Igen! Teljesen egyetértek! A barátnőd Ivett 33, szintén egy nagyon szép és kedves lány! Ivett Győrben a kedvencem!
Yes! I totally agree! Her girlfriend is Ivett 33, also a very nice and sweet girl! Ivett is in Györ my favorite!
Sziasztok mátol ismét meglátogatom minden kedves vendégem otthonában akár vidéken is. Puszi Kerol
Sziasztok! A napokban meglátogattam Tina(35) sz*lg*lt*tót. Csak javasolni tudom azoknak, akik a 30-as vékony lányokat kedvelik. Helyszín, hozáállás maximálisan kielégítő, messze korrektebb, mint a helyi sz*lg*lt*tók nagy része, tisztelet a kivételnek. Sajnos kevés időm volt, így csak a fr*nciáját tudtam kipróbálni, biztosan visszatérek hozzá, nálam 5*.
Nóra 22 egy nagyon szép, kedves, cserfes lekes nő aki örül a vendégnek, maximálisan odafigyelrá és az igényeire. Intelligens és kellemesen el lehet vele beszélgetni is. Sokszor voltam már nála és tervezem lassan a következő látogatásom. Sex kitűnő 10/10 Barátnő filing 10/10. Az oldalon szerintem nincs még egy ilyen csodás lány. Ez nem önreklám csak az amit én tapasztaltam, aki járt nála tudja miről beszélek.
Hello. Nem tudom de nekem a Rami 19 nem volt problémám ! Aranyos ,csinos , értelmes lány, legalábbis nekem ez a véleményem róla, korrekt amit megbeszéltem vele azt kaptam , Alexanál is jártam akkor még Erika 20 néven szerepelt ,vele se volt gondom bajom ! A màsik 3 lànynàl nem voltam de nem is szàndékozom menni, ugy hogy azokról nincs tapasztalatom ! Az meg ,hogy kinek tejel a làny naponta az meg engem nem érdekell, legyen a magánügye mindnek ! Amig én nem érzem magam àtvàgva a lányoknàl addig felőlem adakozhat a Máltai szeretetsz*lg*latnak is ! Az a lényeg én korekkt vagyok velük, legyenek ők is velem és akkor működni fog ez a dolog ! :) de ez az én saját véleményem ! :)