Suzyrol és Tiffanyrol valakinek van infoja Sárvárol? :)
Suzyrol és Tiffanyrol valakinek van infoja Sárvárol? :)
Ma voltam a vulkánházas Barbinál, nagyon kedves, jó alakú csaj, nagyon megy neki a kézi levezetés (2x), de szexet ő sem vállal. :(
sziasztok tudnátok ajánlani pár jó kis szük puncis leányzót
Bogica(22) és Alíz(22) ugyanaz a személy. Két hirdetés több mint egy, de talán le kellene szállni a földre ha több vendéget akar. Rózsaszálak az átlagnál magasabb, és az alapba alig van benne valami extrák viszont vannak plusz rózsaszálakért.
Szeva mindenki. Voltam a héten Szandikánál,ezt osztom meg veletek. Olyanoknak ajánlanám mindenkép akik szeretik a húsos nőket. Mint a fotókon is látszik nem vékony hölgy,de nagyon feszes teste van,csodaszép arcal! Toöbben vannak a lakásban,de zökkenő mentesen történt a bejelentkezés. Törölköző.választható tusfürdő,tisztaság ok. Mivel most csak franciára voltam csak arra tudok véleményt mondani,ami számomra pozitív! Figyel a vendégre tudja mi jó nekünk. Szóval ajánlott a hölgy.
Én úgy gondolom, ha kicsit másképp állna hozzá a vendégfogadáshoz, ami az egyetlen probléma volt nála, akkor közel az egyik legjobb partner köreinkben!
Köszönöm a válaszokat és a többiekről mit tudtok?
Nem a vakvilágba írok,mert voltam nála. Igaz,hogy nem a megbeszélt időben tudott fogadni,fél órát csúszott,de azt hiszem ki lehet bírni,hogy fél órát várjon az ember. Pécsen feltalálja magát bárki. Viszont készséges volt és kárpótolt a várakoztatásomért cserébe. Jah és élőben sokkal szebb,mint a képeken!
Ma egy olyan különös élmény ért ,amit megosztanék veletek.
Kitaláltam,hogy feldobom a napomat egy masszázszsal erotikus befejezéssel,de nem volt szerencsém senki sem tudott fogadni,igy aztán a másik gyengém felé fordultam,ami a fiatal korosztály.(Ahogy szokták mondani:50 felé mindenki pedofil egy kicsit,és ez valóban így is van.A saját korosztályombeli nők bármit is tesznek a testükkel azt a hamvas bőrt képtelenség produkálni amit a természet alkot 18 évesen.)
Választásom Lejlára esett,aki a poliudvarban található Rubival együtt.Könnyen megtaláltam,lakás szokásos lepukkant albérlet,elmegy,kaptam tiszta törölközőt,oké.
Lejla rendkívül csinos,szolibarna,pici aranyos csaj,szép fogakkal kellemes arccal.Pont a gyengém.Ez is oké.
Csinálta amit kértem de nagyon passzívan viselkedett.Rákérdeztem hogy: ennyire unod? Azt válaszolta hogy olyan szép az idő és szeretne máshol mást csinálni.Persze én tisztában vagyok azzal hogy egy 18 éves lány nem arról álmodik hogy az én farkamat szopja,meg el is szoktam én ezt nézni azért cserébe amit a fiatal testük nyújt nekem,de valahogy csak próbáltam kifaggatni,és ekkor kibökte hogy nem szereti az ilyen nagyképű,beképzelt vendégeket mint amilyen én vagyok és csak az a szerencsém hogy van pénzem.A helyzet az hogy én eddig azt gondoltam hogy nagyon is kedves és udvarias vagyok a lányokkal(Rytának mindig viszek egy csokit ha megyek masszázsra és nagyon szokott neki örülni.) ,mivel ahogy szokták mondani amilyen a mosdó ,olyan a törölköző.Álmomban sem hittem volna hogy valaha is ezt vágja a fejemhez egy lány,de megtörtént.Vagy az énképem teljesen torz,vagy Lejlának van valami problémája amit pont rajtam vezetett le.Bízom benne hogy az utóbbi.
Az egészben az a legérdekesebb hogy nagyon élveztem a látogatást,aki szereti ezt a korosztályt mindenképpen ajánlom a hölgyet.Az meg hogy ezek a fiatal lányok néha hisztisek ,benne van a pakliban.
Még csak annyit hogy szerintem aki rendszeresen olvassa ezt a fórumot,annak kutya kötelessége leírni ha ellátogatott valamelyik lányhoz.Szép estét.
Oly megnyugtató, hogy itt vagy nekem,
Hogy minden bajban fogod a kezem,
Hogy nem hagysz el soha, hogy viszont szeretsz,
Hogy velem együtt sírsz és nevetsz.
szégyenlős, ezt neked loptam, bár mi inkább röhögünk.
Szereztem kisebb palackot a filmhez. :DDD
Az ilyet mindenhol szabad hisz tiszta érzés amiről szól nagyon szép főleg ha Őszinte !
Nos egy kis tapasztalatot szeretnék meg osztani. Mivel most új állandó szolgáltatót keresek így az elmúlt időkben voltam egy pár helyen:
Kendra(36): Ö van a képeken picit húsos de nem igen probléma, nekem személy szerint az arca nem ép nyerte el a tetszésemet de az ágyban segítőkész, türelmes és kedves. A technikái is rendben vannak és jók.
Alexa(20): A képeken ő szerepel kis vékony lány kedves és félénk, látszik rajta hogy nemrég kezdte, neki van még hova fejlődnie de korrekt, nem nézi az órát és a Franciája is jó.
Maya(22): Hát nála meg fordultam párszor, a képeken ő van, kedves és aranyos, az ágyban félelmetes amit tud nyújtani.
Aura: nos a képekei valósak, kedves közvetlen lány, szép apró testel az ágyban mindentéren maximumot nyújt és felejthetetlen. Őt bárkinek merem ajánlani!
Remélem ez a kis tapasztalat segít valakinek aki nem tudja még kihez menjen még ha lesz megint pár új megosztom ismételten.
De szép. Meg szabad, én lájkolom. Mindjárt én is verselek.
Még mindig előttem van gyönyörű arcod,
Csodaszép bőröd,érzem illatod...
Tudom,illúzió ez már,hisz soha nem látlak már... Kár... Nagyon kár...
És kicsit még fáj...
Néha felnézek az égre,és arra gondolok,
Hol lehetsz,merre jársz...
Vagy éppen mit csinálsz...
Kivel vagy,mire vágysz... És mosolygok,
Bár közben könnyem csorog...
De mégis boldog vagyok...
Hisz kicsit megismerhettelek...
És kicsit megszerettelek...
El soha nem feledlek...
Vigyázz Magadra,Drága !!!
Ha már versikék,akkor ez kijött belőlem... Bocs,több nem lesz...
Tudom,kurvázós oldalon ilyet nem szabad... :)
Szerintem meg a gép dátuma nem volt beállitva, tehát ne itélkezz a foto dátum alapján :D
Tisztelt Hirdetőink és Látogatóink!
Kérjük, hogy ezt a vitát szíveskedjenek abba hagyni! Ez a fórum nem erről szól.
Köszönjük!
Azért Ginával kapcsolatban elhangzott itt jónéhány negatív tapasztalat is. Én nem tudom, csak mondom mert napokon keresztül mást sem lehetett olvasni a fórumon Pro és Kontra.
Pameláról van valakinek infója? Megint eltünt. köszi előre is
Gina jó kis csaj.. ne hagyd ki!
Lányok!
Ekkora kamuzást :)
Momóka: Nem ma lettél kétes, hanem már igen régóta az van kiírva a hirdetésedhez. Az hogy én lettem volna Izabellnél bukta volt, mivel közöm nincs Győrhöz ;)
Monic: Én poénosan írtam, de úgy látszik nem érted. Ez van :(
Amúgy az én szerény véleménmyem ehhez a meddő vitához annyi, hogy egy nick név nem igazán erősebb, mint a hirdető neve. Szerintem Monic28 jogosan követelhetné, hogy ne használd az Ő hirdetői nevét becenévnek, mivel Te Izabell vagy.
Én ebből az egészből azt szűrtem le, hogy valakiknek nagyon nem megy a szekér, ezért kell valami kavarás :(