Köszönjük Évi! :)
Köszönjük Évi! :)
Höj!
Tud valaki valamit Petráról?Lehetetlen telefonon elérni.Régebben voltam nála párszor.És szeretnék megint menni.:)Előre is köszi,ha ír valaki!Szép napot mindenkinek!
Ő engem is érdeklen, ha van info kérlek osszátok meg!
Évi 40-nél volt már valaki? Vélemény?
Üdv!
A Kamila 19 nevű hölgyről tud e valaki tájékoztatást írni?
Dóri24: Csatlakozom az előttem szólókhoz. Valóban nagyon kedves lány, teljesen barátnő feelingem volt. Nálam ez a legfontosabb. A melleivel nekem nem volt semmi bajom, nem szilikonos égnek álló, de az nekem amúgy sem jön be. Természetes rajta minden, tuti vissza megyek még hozzá. Remélem a hozzáállása és a kedvessége megmarad mert ritka manapság az ilyen.
Evelin 22. A hightowerben rendel az állomás mellett. Gyanús a kis csaj, ugyanis már többször jártam úgy, hogy abban a kéróban nem az fogadott akivel beszéltem Tegnap egyeztettem vele, és jeleztem, hogy kifejezetten a képeken látható cickókra indultam be. Persze állítrotta, hogy az övéi, meg ő nyit ajtót.....Amikor konkretizáltam volna az időpontot, akkor már ő nem ért rá, és a barátnőjét ajánlotta. Aki Panni 24, és egy egyébként kitűnően teljesítő, sorozatélvezésre képes odadó nő, de engem a változatosság is gyönyörködtet, és jeleztem neki, hogy engem ő érdekelne, ha tényleg ő van a képeken......de van időnként zűr ennél a címnél, mert sajátos okok miatt változnak a lányok nevei (Panni pl, Hanna volt) és nem kifejezetten piac-hódítási szándékkal...... Ugyanitt, pl. Nati sem olyan, mint amilyennek a képeken látszik, a teljesítménye meg nem igazán érdemes említésre, pedig van benne fabtázia azok részére akik a 35-40 kg-os csöpp lányokat kedvelik, és itt is igaz az, hogy tényleg Nati-e az, aki annak adta ki magát? Ugyanitt mondták, hogy azért hirdetnek másnak a testével, hogy ne legyenek felismerhetők..........Akkor mire is cuppanunk mi rá?????
Ja igen.Az árak egy kéz + 1 ujj a teljes(ebbe popó nincs,nem is kérdezte.)Csak francia védőruha nélkül 5 ujj,védőruhával 4.
Sziasztok.
Meglátogattam Lya(32) nevű hirdetőtt.Az Ó+bor alapanyag utcán rendel.Face control volt,de utána rögtön fogadott.Anitával rendel egy helyen,de más nincs a lakásban.A szobába egy egyszemélyes ágy van.Zuhanyzási lehetőség adott.Lehúzás veszélye nem volt.Időt se nézte.Néha megcsörrent a telefon de nem vette fel.Bár jobb lenne lehalkítani.A lány számora 10/9.Persze ez csak az én véleményem.Annak ajánlott aki nem a vékony csajokat szereti,mert egy kis hasi van.Francia remek,végig mehet.Csók nincs.Kölcsönös francia közbe apró nyögések.Pózoknál nem finnyáskodik.A végén még nyugodtan lehet beszélgetni vele.Nem azt mondom hogy ezentúl csak hozzá fogok járni,de hogy visszamegyek az még biztos.
Sziasztok.
Sajnálatomra már nem hírder. Nekem nem volt szerencsém hozzá. Talán az elmitett"dolgok" miatt. Sok sikert neki🍓
Sziasztok! Dia40-rol es Jazmin33-rol valami velemenyt irtok? Akar privatban is szivesen fogadom. Koszonom elore is!
Szép Estét! Valóban én vagyok a koràbban Hirdetett Ninettke!
Ezt azert tettem közzé, hogy ne legyen ebbol probléma
Ez nem önreklámozàs!!! :) puszi
Ezt eddigis lehetett tudni márcsak azért is mert ha rámentél a Ninettke régebbi hozzászólásaira és onnan a profiljára ott kiirta a hirdetését (most is kiirja)
Igen Ő az! Nem tudom mi történt most de eddig mindig arra kért, hogy ne reklámozzam, hogy Aliz=Ninettke!
Azt bírom mikor felismered az utcán őket, ha voltál náluk ha nem! Jessica? Szép nagy pocakja van és nekem az arca sem tetszett! Bár ezeket a képek visszaadják. De ha valakinek ez jön be én nem mondok rosszat! :D Felhúzta a pólóját is, mert nagyon meleg van oké, de akkor is. :D
Lia (22), őt is láttam az utcán többször is, ő rendben van. Fiatal, alakja mint a képeket. Bár nem mennék el hozzá, inkább az érettebbeket kultiválom!
Angéla (53)? Már a képein is nevetnem kell! Bocs de "*** moderálva ***"!! :D Még a gusztustalanságnak is van határa.
Gina nagyon bejön de az a baj hogy csak masszíroz. Hallottam az *rakat ott és pont ezért nem mennék el hozzá. Annyit nekem nem ér.
Alexa(34)? Emberek, róla tudunk valamit? Alak? Hozzáállás?
Senki???? :(
Tomi05, erre jó ha az emberfia olvassa a fórumot !! Azért nem mindegy ha egy pár Mátyás Király a zsebébe marad a vendégnek ,nem feleslegesen osztogatja esetleg a semmiért , a manit ! :) pont időbe olvastad az infót a hirdetőről :)
Én levontam a következtetést :) Az ilyen nőt messze el kell kerülni....
A képei miatt majdnem felkerestem ,de még jó ,hogy időbe tájékozódtam....
Üdv!
Nos, két hölgyről szeretnék véleményt alkotni.
Az első Rami19. A korábban NyíregyiGigolo által leírtakkal teljesen egyetértek!
A másik Virág33.
A hölgy Győrből van itt, pár napig. Meg lehet nézni a Győri fórumot, van róla vélemény. Nos, igyekszem tárgyilagos lenni de...
Az időpont egyeztetésbe csúszott némi gond. Hogy is mondjam, a hölgynek nem erősége a logisztika! De végül is sikerült bejutni hozzá. A képeken egyértelműen ő van, de a PhotoShop remek találmány. A korához hozzá lehet adni nyugodtan olyan öt-nyolc évet. Az akció teljesen átlagos volt, semmi extra. Negatívum nincs. A végén a kezembe nyomta a törölközőt, és a tekintete azt sugallta hogy menj zuhanyozni, aztán tünés a p...ba. Ez egy kicsit kellemetlen volt. És persze a telefon állandóan csörgött. Nem volt lehalkítva, és vagy kétszer fel is vette. Persze csak azt monda - hívj vissza öt perc múlva.
A következtetéseket vonja le mindenki maga.
Nagyon fullos teste van nem 40 èves :D