Valoban jarhat valaki mas varosban is.... nincs a Nyiregyhaza tabla utan szogesdrot kerites... EGYELORE :D
Valoban jarhat valaki mas varosban is.... nincs a Nyiregyhaza tabla utan szogesdrot kerites... EGYELORE :D
Szia!
Igen jártam. Mindannyian tudjuk hogy a masszázs gyakran nem CSAK masszázzsal egyenlő, bármit is írjon a hirdetés. Arról hogy más lehetőség is van levélben is megerősített pár hete.
Pár héttel később felkerestem telefonon, elmondta a helyet ahol a "szalon" van (Market street) aztán 1 órára rá ott is voltam.
A hölgy koros. Nekem ezzel általában nincs bajom, de nem igazán nézett ki jól. Fehérneműben volt a masszázst, majd jött a tantra rész, amit amúgy nagyon jól csinált.
Rákérdeztem azért van-e akkor lehetőség másra: nincs.
Ja és végül egyel több rózsaszálat kért mint amit a telefonban beszéltünk. Kellemetlen lett volna ha pont annyi van nálam.
Szóval a lényeg röviden, esetemben csak masszázs+kézi levezetés volt, amit kombinálva a hölgy kinézetével én sokallom a rózsaszálakat.
OK, fele annyi volt mint pl. Biusnál, viszont ott egy fincsi lány + NFVSZ amit kapsz.
Nem is beszélve más hirdetőkről akiket ugyanennyi zs*ért félórára megékelsz+jól néznek ki.
Én így a Kata masszázst nagyon ***moderálva*** tartom.
Sziasztok. Flaska!Nem értem, mi a problémád az egri hozzászólásommal? Vannak pasik akik csak helyben lévő hölgyet látogatnak meg.,és vannak olyan pasik akik m*nkájuk /egyébb elfoglaltságuk során utaznak,ezáltal más településen lévő hölgyet/hölgyeket szeretnének meglátogatni. :)További szép napot kívánok
Egy egri beszámoló
1
Hozzászólás helye: › Eger
Ugrás a hozzászóláshoz Virgoncvili - Újonc (12 hozzászólás) írta 2014. december 08. 21:16
0 0
Sziasztok! Szeretném megosztani veletek az élményemet! :) Ma délután meglátogattam Jázmin(32) hölgyet! Telefonos egyeztetés során fél órára jelentkeztem be, de végül 1 órát maradtam! A hölgy nagyon csodálatos bájos szőke teremtés, fotói valósak. Vele eltöltött időnek minden percét/pillanatát élveztem! 8 óra munka után, fáradtan érkeztem a hölgyhöz, melyet könnyedén orvosolt,a masszázsától új erőkre kaptam, pillanatok alatt felfrissültem! :) Remélem találkozok még vele, mert a hölgy a héten tervezi elhagyni városunkat. :( Örülök, hogy megismerhettem! Kiemelten ajánlott kategóriába tartozik! Összegezve: a hölgy a külsője mellett, olyan belső tulajdonságokkal rendelkezik, hogy szinte már is hiányzik! A hölgynek nagyon bájos mosolya, nevetése van! Jázmin(32) volt a 3. hölgy akit meglátogattam, de az ő színvonalas magatartása is példaértékű! 3 nyertes nőből 2-öt tökéletesen eltaláltam, elégedetten távoztam a hölgyektől. Rangsorolni nem tudom külső alapján a hölgyeket, de Jázmint különösen ajánlom aki szeretné még a héten megkeresni, mivel megemlítette ,hogy elmegy!:( További szép estét kívánok mindenkinek! :)
1 találat oldal: 1/1 1
Keresés hozzászólóra:
Keresés kulcsszóra:
Hatókör:
Összes fórumEz a fórumEz a téma
A hozzászólások iróival kapcsolatban további lehetőségek a szerző nevére kattintva!
Chat online
Hello mindenki! Lotty 26-ról tudna nekem valaki infót adni? Köszi.
Teljesen igazad van! Én is gondolkodtam, hogy megírjam-e a negatív tapasztalatomat. Gondoltam, előbb megpróbálom levélben személyesen rendezni a dolgot, de miután a leányzótól magyarázatként csak egy gyenge maszlagot kaptam leírom. Főleg, amiért egy elnézést sem volt képes kérni. Az új lányról, Amandáról van szó, aki kezdőként hirdeti magát, de ez ellen ő tiltakozott. Az ő kérésére már előző nap lebeszéltük az időpontot, mivel nem pécsi vagyok, ehhez igazodtam, mivel készpénznek vettem. Vártam a megbeszélt címen, ő azonban minden lelkiismeretfurdalás nélkül be sem kapcsolta a telefont. Képes volt fodrászra hivatkozni! Még csak nem is orvosra. Arra pedig, hogy miért nincs bekapcsolva fél napokra az elérhetőségi idő alatt, azt mondta, hogy az csak tájékoztató jellegű, sok lány így csinálja. Ezek szerint azért jött, hogy bővítse az ilyen lányok táborát. A megbízható, jó szolgáltatók / pl. Moncsi, Mara. Lilu, Vivien, Alma / bizony nem így csinálják kedves Amanda! Kár, mert a képek alapján sokkal többet vártam, de újra bebizonyosodott, hogy ez magában mit sem ér. Pécsett egyel több a megbízhatatlan szolgáltató!
Már régóta terveztem hogy írok egy kis összesítőt a veszprémi élményeimrőll, nos íme a személyes tapasztalatom:
Lora: még Székesfehérváron rendelt mikor először mentem hozzá, külső tizes, technika is rendben volt, erősen ajánlott kategória, viszont nehéz elérni.
Alexa: Mostanában nem hirdet, mikor jártam nála még a Monával együtt dolgozott, külső, ahogy a képeken látszott, olyan milf kategória, jó szilikon cickókkal, francia jóféle, szex is jó.
Stella-stromfeden: na őt csak annak ajánlom aki szereti ha nézik az órát, sűrgetik, sötétben szeret akciózni, szereti az extra kézi levezetést elkért extra money-t. persze lehet én vagyok a kivétel de nekem nemgyerebe..nogo.
Nikolett35: milf, jó francia, ügyesen mozog, aki nem csak a fiatal csibket szereti annak mindenféleképp ajánlom.
Katrina: jóféle cicik, rendben van, akció része is ok, francia nem hagyott bennem mély nyomot de összeségében ok.
Bonnie: jó emlékek, bár úgy tudom veszprémbe már nem jön. Francia jó volt, akció még jobb. Aki szereti az izmosabb sportos nőket , annak must have, úgy tudom kecskeméten rendel
Luca -Ajka: francia elég jó, akció is rendben volt, ami zavart hogy a barátnője kb egy helységben volt velünk nézte a tv-t, -vékony függöny válaszfal.. de azért OK.
Endzsi: külső ok, képeknek megfelelő, technika tizes, aki szeretni a mélytorkot annak erősen ajánlott.
Nóra (azt hiszem): munkácsin, ha jól emlékszek 30nak hirdette magát, de erős negyvenes.. francia vállalható, de nekem a korkülönbség miat nogo.
folytatom
Nem értem.., hogy kinek érdeke az, hogy ezen a fórumon ne olvasson valós "negativ" megjegyzést.
Legfontossabb, hogy jobb oldalt felül a keresést használjuk.... Tapasztalat, hogy akiről nincs információm oda nem megyek.. Szerintem nem mindenki számol be a rossz élményéről, pedig ezzel nem tisztul a pi*c!
Nekünk az az érdekünk, hogy információt kapjunk a lányokról pl. Andi40 nem 40 hanem 55 körüli és egy nulla sz*lgált*tó. Kendra 1 órát vársz rá a megbeszélt időponttal, kicsomagolod és szétfolyik + átlag alatti együttlét...
hol van az hogy rózsaszál után mehetsz a pics*ba...
Ki az aki egyszeri próbát megér.
A korábban itt hirdető Kamilla etalon lehetne korrektség, higénia, hozzáállás téren....
Írjuk továbbra is a véleményeinket.
Sziasztok!
Voltam Endzsinél.. : lakás elmegy bár nem a megszokott panel, hanem családi társasház szerűség, de ok.
Higéniai ok, fürdési lehetőség ok.
A lányzó is rendben van, külsőre 10-es skálán ahol tíz álmaim nője, kb 6. Képek valósak, kor is, van néhány tetkó, de OK.. Ami feltűnt hogy nem szégyenlős, és pörög ezerrel, de nem zavaró, röhögtünk jópárszor.
A hozzáállás 10/10 : Natúrt kértem deepthroattal toroklövéssel. Van fullos 1h program is popóval, az ha jól emlékszek ***moderálva*** van. Fél óra amugy biztos elég, jó a technikája uh ki fog végezni.
A francia 10/10, és a mélytorok tényleg az.
A reszelés része is teljesen rendben van, kellemes ahogy észrevettem szereti a tempósabb ütemet. (mák mert én is :)
Ugyhogy nemajánlom senkinek, hagyjátok meg nekem.
Sziasztok!
Szerintem minél több helyen érdeklődsz ill. mész annál jobban érzed, hogy gyenge a sz*lg*lt*t*s.
Koszos törölköző, átlag alatti sex, 10-15 évvel fiatalabb a hirdetésben...
Néhány negativ kritikát néhányan lepontoztak? Nem is értem....
Sziasztok ! Nekem mondjuk az furcsa egy kicsit ,hogy jönnek az új lànyok itt vannak egy két hétig és sehol semmi infó róluk ! Na jó, néha egy, esetleg két beszámoló de amugy sehol semmi !! Nem furcsa ez ?? Egy beszámoló után meg kamikáze akció néha a látogatás ! Én megmondom őszintén ,nekem egy fórumozó vendég akinek adok a szavàra soha nem csapot be infoval, óva intett ,hogy meglàtogassam a hölgyet :) ő, volt nàla és nem ajánja nekem ! Le is irta mi volt a negativum a csajnàl !Tudom ,hogy minden vendég más és lehet ami másnak szuper az nekem kevés ,vagy forditva :) de akkor is vannak furcsa dolgok néha ...
A téma lezárásaként csak annyi,hogy nem akartunk megbántani Vili,sem én,sem a Tomi. A beszámolóid a valóságot tükrözik és írj máskor is,segítsük egy mást továbbra is! ;)
Tisztelt Hirdetők és Látogatók!
Kérjük, hogy ne ebben a topicban vitázzanak!
Megértésüket megköszönve
Szerintem nem juthatott el hozzám, mert akkor nem állítana ilyen dolgokat... Aki ismer és volt nálam mindenki tudja milyen vagyok hogy fogadom, milyen lakásban és egyedül vagy nem egyedül :-) ennyi... Nincs több hozzá fűzni valóm! Puszi Izácska :-)
Gratulálok a hozzászólásodhoz. Akkor most légy oly kedves olvasd el mégegyszer amit írtam de most próbáld meg ÉRTELMEZNI is. A személyeskedésre pedig fölösleges karaktereket pazarolod.
MisterX: Köszi a hozzászólást! Több lányt is lehet dícsérni (míg másokat kevésbé), ilyen dícsérhető nő Dóri is. És lehet benne akár egy tucat bőgőhúr, akkor is az egyik legjobb szolgáltató, és nincs elszállva magától. Aki meg egy cseppet ismeri a hátterét, akár nyugadtan tisztelheti is!
És Izácska! Tudjuk, hogy mindig vannak okoskák, akik túl sokat gondolnak magukról, miközben már önmagában az, ahogyan írnak, minősíti őket! Megeshet az ilyen tetterős bikácskák soha nem jutnának nőhöz, ha pl. nem lenne pénzük rá! Mert egy nőt megkapni önmagáért a vágyért, inkább teljesítmény, mint leszámolni a rózsaszálakat.......
Üdv. Dominca-nál volt már valaki. Eszméletlen jól néz ki.
Szerintem is (az egyébként gyengülő) mezőny leggyengébbjeit fogtad ki.
Akiket e végén írtál, azokkal próbálkozz, ott teremhet némi babér, némelyeknél nem kevés. Kivéve Virág, őt nem ajánlom.
Valaki járt már esetleg Nelli 25-nél? Nagyon csinos a hölgy.
Szia én tavaj karácsonykor voltam nála,szerintem szép arcú kedves figyelmes leányzó én csak ajánlani tudom.Velem legalábbis ilyen volt.a képei művészi képek a hasa nem olyan mint ott,de rendben van a csaj.a ház tiszta a célnak megfelelő volt.azt nem tudom megmondani hogy egyedül van e mert a házban mindenütt égett a villany én nem találkoztam senkivelsem és nem halodtam hangokat sem.remélem segítettem.