Kedvencem ezek a név nélkül nálam minden van című hirdetések.
Popót vállalsz? mit képzelsz? és lecsapja a telefont.
Ő írja,hogy mindent válal nem? akkor miért írja ki?
Kedvencem ezek a név nélkül nálam minden van című hirdetések.
Popót vállalsz? mit képzelsz? és lecsapja a telefont.
Ő írja,hogy mindent válal nem? akkor miért írja ki?
Tisztelt Látogatók!
Szerintünk ez a téma már alaposan ki lett vesézve :)
Amennyiben úgy érzik mégsem, úgy szíveskedjenek a csevegésben folytatni
Eme forumon csak azok írhatják meg a véleményüket akik őstag,illetve kvázitag minősítéssel rendelkeznek?! Az nem feltétlenül azt jelenti, hogy hasznos információkat közöl is! Lehet, hogy többször előfordult már az,hogy ugyanazon szavakkal,mondatokkal dícsérem/fejezem ki a hölgy által nyújtott szolgáltatást. De hadd döntsem már én el,hogy mit érzek,és hogyan írom le! nem mindig a jó válasz ha valami humorosnak tünő lejárató szöveget vésünk a másik félről. Inkább megköszönnétek,hogy a figyelmetekbe ajánlok olyan hölgyet/hölgyeket ahol a pénzedért cserébe minőségi szolgáltatást kapsz,nem pedig kidobott pénzért cserébe jobb esetben csak hozzáérhetsz egy szolgáltatóhoz. Mert bizony el kell ismerni,hogy székhelyünkön dolgoznak hölgyek illetve szolgáltatók.de ez nem ide tartozik. A hölgyekkel legyünk tapintatosak illetve szeretetre méltóak.Összegezve: Kedves Tomi ha valami nem tettszik nem kell olvasni. akinek nem inge,nem veszi magára. Ennyi
Látom valaki szereti moderálásra küldeni az üzeneteket, meg lehúzkodni :D Jó nekem mindegy amúgy...
Hali Tomi05! Rég láttalak errefelé. :) Valóban érdekes,de nincs ezzel baj sztem csak annyiról van szó,hogy ugyanazon szavak,mondatok jutnak eszébe a Vilinek,amikor így nekiül egy beszámolónak,elvégre nem ír olyan túl sok bejegyzést. De összességében amúgy egyetértek azokkal,amiket írt,legalábbis akiknél én is tiszteletem tettem hasonlókat tapasztaltam. :)
Igazad van Wjdks! Én is megnéztem az imént Vili barátunk mind a 10 hozzászólását és szinte szóról-szóra ugyanazok a mondatok szerepelnek a véleményeiben. Mindenesetre tényleg érdekes :)))
Eddig nem sok beszámoló jött róla amúgy emlékeim szerint. Vagyis nekem annyira nem rémlik.
Szia! mostanában ritkábban olvasom a fórumot. De tény,hogy klassz hölgyeket látogattam/látogatok meg.Régebben írtam,hogy eddig csupán 1 kakukktojás volt részemről,de rá még rossz is gondolni. :) Az tény ,hogy én sem vagyok egy befordult pasas,amely a nevemre is utal egyben,hogy kölcsönösen jól érzem magam a kiválasztott hölggyel,talán ezért is kapom meg mindazt a törödést illetve odafigyelést amiért a látogatásomat teszem. ;) :) Visszatérve: Jázminnál tegnapi nap során már 3x jártam,véleményem szerint és nem túlzok azzal,hogy Jázmin (33) hölgy az valóban Isten ajándéka. :) szerintem csütörtökön újra meglátogatom a hálószobáját ,ha rágondolok már is hiányzik ,főleg a tegnap délután ..... :)
Virgoncvili! Eskü csípem a beszámolóidat,mert mindig mosolygok rajtuk,ahogy elolvasom,mindig deja vu érzésem támad,mintha ugyanezen sorokat már olvastam volna tőled,csak más lányról. :) Végülis ugyanúgy és ugyanaz történik mindig veled és ezt ugyanúgy le is írod,csak az aktuális partner változik. Pl most konkrétan azt hittem,hogy bemásoltad az utolsó kommentedet,csak a nevet kicserélted. :D Félre ne érts,nem támadni akarlak,sőt! Örülök,hogy nem érnek meglepetések és mindig ugyanaz történik és ugyanolyan elégedetten távozol. (amúgy általában jó nőket is választassz,de gondolom ebben segít a fórum,nem véletlen) :)
Sziasztok! Tegnap délután úgy döntöttem,hogy ismét meglátogatok egy bájos hölgyet. A több csinos hölgyet szemügyre véve, a szívem megdobbant amikor észrevettem,hogy Jázmin (33) ismét a városunkban van. Ezek után nem is volt kérdés,hogy ismételten Jázmint fogom meglátogatni. :) Szeretném megosztani veletek az újabb élményemet! :) Tegnap 3 .alkalommal volt szerencsém meglátogatni Jázmin(33) hölgyet! Már oly izgatottan vártam,hogy átlépjem a szobája küszöbét,mint amikor egy tini gyerek az édességét várja. :) Telefonos egyeztetés során fél órára maradtam!. A hölgy nagyon csodálatos bájos szőke teremtés. Isteni alakja van. Vele eltöltött időnek minden percét/pillanatát élveztem! 8 óra munka után, délután folyamán fáradtan érkeztem hozzá,melyet könnyedén orvosolt,a masszázsától új erőkre kaptam, pillanatok alatt felfrissültem! :) Remélem találkozok még vele, mert kérdésemre azt reagálta,hogy a héten tervezi elhagyni városunkat, és nem tudja megmondani,hogy mikor jön újra .:( Kiemelten ajánlott kategóriába tartozik! Összegezve: a hölgy a külsője mellett, olyan belső tulajdonságokkal rendelkezik, hogy szinte már is hiányzik! A hölgynek nagyon bájos mosolya van. Jázmin(33) színvonalas magatartása példaértékű, elégedetten távoztam a hölgytől. Rangsorolni nem tudom külső alapján az eddig meglátogatott hölgyeket, de Jázmint különösen ajánlom aki szeretné meglátogatni. További szép napot kívánok mindenkinek! :)
Üdv. Valaki járt már mostanság Jázmin 33 -nál? Arcra milyen a hölgy?
Sziasztok.
Tegnap este jártam ANITA 33-nal Pécsen.
Egy kis infó róla. Telefonon megbeszéltuk mit lehet mennyiért.
Hangja kedves és meggyőző volt, úgyhogy gondoltam meglatogatom.
Erkezesemkor egy nagyon vidám lány várt rám az ajtóban.amint észrevette h bőrig vagyok
Azva azonnal egy forró kávéval kínált és felajanlott egy jó meleg tusolast hogy testem atmelegitsem.
Magáról a lányról:szerintem sokkal jobban néz ki előben mint a képeken,aki extra
Nagy cicik közé kíván bújni annak Anita 33 tökéletes választás.Hatalmas mellekkel
Csùszkalt rajtam,nem sietett,nem kapkodott.Franciaja tökéletes.Mindent teljesített amit
Megbeszéltünk.Nem unott arcal végzi a munkáját. Gyorsan repül vele az idő,amellyet mellesleg teljesen
Kitolti(nem 20 perc a felora).sex nincs nála ugyan de nem is bántam.amiért mentem megkaptam.
Teljesen ajánlott kategória.
Azt tudom,hogy nem az :)
Nagyon ügyes vagy! Akkor most akár ki is moderálhatod magadnak ezt a hozzászólásodat. Mondom miért:
1, Jó hogy azt nem írod ki hogy hol és mit dolgozik! Biztos azert mondta el mert szeretné a fórumon látni. TARTSD MÁR TISZTELETBEN A MAGÁNÉLETÉT! Nem kell itt vagánykodni hogy mennyire tájékozott vagy.
2, "Nézd meg a szemét"... Te valami kuk lux klános vagy? fehér hatalom?! Dns vizsgálatot meg családfát ne kérjek tőle hogy nem e akad kolompár vagy lakatos a felmenők között? Netto butaság amit írsz. Dóri egy igényes értelmes csinos csaj aki akkor is maximális kedvességgel és hozzáállással fogad ha késő este esel be hozzá. Nem mellesleg a lakás is teljesen kultúrált. Az ilyen hölgyeket inkább megbecsülni és elismerni kellene mert végül nem marad más csak a Tiffanik meg a kamilla 19-ek
Anita,Patricia,Vivi, náluk biztos senki nem fog csalodni,ebben biztos vagyok!
Kedves Évica honnan tudod,hogy most Aliz néven hirdető lány a "régi,, Alice?
Kifogtad a gyengébb felét, azokhoz menj, akikhez még mennél, Virágot nem tudom, a többi OK. Ha Vivienn bejött, ők is bejönnek majd neked.
Csak a pontosság kedvéért :-) kérdezem....
Kedves pöcörö! Ha olyan minden tudó vagy, légyszíves mond már meg kivel is dolgozom mert én nem tudok róla!!??
helló
kis kitérőt tettem a városotokba pár hónapja. A most apróban hirdető Vikinél jártam.
A csaj:
igazából nem az esetem, megláttam és nem jött be, de vágytam egy minél vékonyabb csajra, ezért mentem tehát maradtam. Pici, vékony csaj, arcra kissé meggyötört volt, bár azért vigyorgott mindenen:)
A hely:
szokásos panel, nem vagyok ismerős a városban de a gps megtalálta egyből.
Akció:
Mivel nem volt túl sok időm, így fél óra lett, tehát cumival kezdtük. Nem mondom hogy rossz volt, csak nekem kicsit keményen csinálta, én a lágyabbat szeretem. Az is lehet hogy csak nem fértem el a szájában rendesen, hiszen minden méretben sokkal nagyobb vagyok nála, a műszer is szorult a szájában, éreztem a szájpadlását és a fogait.....ezután jött az akció. Nem volt fergeteges, de összességében jólesett:) a Feneke hátulról kerek és formás, ha jót akartok hátulról csináljátok, nekem is úgy esett jól.
értékelés:
a csaj profi, sokan és sokszor használták már;) akinek bejön egy szinte kislányos alkat egy 40-es nőbe bújtatva, kerek seggel az tömje meg nyugodtan. Igazából jó fej volt, az jutott róla eszembe, hogy egy melós nő, akit a főnök mindig megkúr, de fizetésemelést azért még nem kap....
tudtok valaki igazán kedves, érett csajt ajánlani?