anabella dolgozik???????? tudja valaki???
anabella dolgozik???????? tudja valaki???
Hi!
Érdekes, hogy zozi19 Hirdető érdeklődik Barbi iránt, / hirdető érdeklődik hirdető iránt /
meg az is érdekes, hogy Barbi ma kezdte de már van 3 emberke aki negatív kritikát adott neki
de leírni senki nem írta le a véleményét ha rossz volt akkor ugyan miért is nem ragadott tollat, hogy más ne járjon porul.
Üdv mindenkinek.Egy kis beszámoló ebből a silány felhozatalbol.Jázmin 33 a kor és fotón látott hölgy közel sincs a valósághoz képén egy bomba nő van ajtó nyitáskor pont az ellenkezője nagy segg nagy has utólag bánom hogy maradtam francia 10/5 action 10/2 nyefeg nyafog hogy túl nagy meg hogy igy nem szereti,nem ajánlott kategória én biztos nem megyek többet na üdv mindenkinek.
Ma ismételten én is csodás időt töltöttem álmaim hölgyével :) köszönöm Drágám :)
Apróban hirdető Barbi ról van valakinek infója?
Ha ez a Nelli 25 az a lány aki korábban más nikkel volt itt, ahogy lehet, megyek hozzá :) Az egyik képe ismerős..... Aztán természetesen küldöm a tapasztalatokat.
Én is el fogadtam a negatív kommenteket... :)
Hm.... Erről beszéltem !! :)
Niki az biztos hogy nagyon profi, csak több mint egy x-el idősebb!
Teodor őrülök hogy ezt észre vetted!! Ez a fogyokurám eredménye! :)
Kelta őrülök hogy jol érezted magad! További szép napot mindenkinek! :)
Bella az új fényképeken ,mintha jóval soványabb lenne ,mint pár hónappal ezelőtt.
Nem tudom lehet hogy tévedek a ***moderálva*** hirdetőkkel kapcsolatban de szerintem nem! Ma voltam C37 nél,Sos francia volt a program. Már az ajtóban vissza kellett volna fordulni de hibáztam maradtam. 7 perc után közölte a hölgy, hogy a negyed óra nekem is 15 perc, ne tartsam vissza! Tapi nincs, azt mondta az SOS ilyen. Annyi egységért egy korrekt sz*lg*ltaó kölcsnönösbe is bent van, és nem néz órát ha hosszú távon gondolkodik. Van ilyen igaz kevés!
Jázmin 33:
G*gyi, képek nem valósak, mást mit írjak
sok hirdetö olvassa a fórumot :D
Végre felpezsdült a fórum, legalábbis gomb nyomogatásban.. Megdőlt az előbbi rekord. Pár perc alatt kaptam 13 negatív kritikát az írásomért! Amanda ***moderálva*** nyomogatók hajrá!
Tisztelt Hirdetők és Látogatók!
A csevegést ne itt hanem a Csevegés Fórumban tegyék meg. Ha megoldható a vitát kerüljék el!
Köszönettel:
VidékiLány Szerkesztőség
Egyelőre. :)))
Kár, hogy ebből semmi nem igaz! Még, ha igaz volna is, akkor is téged minősítene. Gratula a 20perc alatti 8 like-ért! Világcsúcs, biztosan a régi helyedről jött, korrigálva, hogy eddig szerinted csak ők nyomkodták a negatív gombot. Eddig inkább csak azt kaptál, hirtelen pár perc alatt fordult veled a világ. Alig ennyi a tetszés számod, amióta itt vagy. Lehet, hogy mégis kezdő vagy, mert komoly sz*lg*ltató soha nem kezd nyilvános vitát egy negatív beszámoló miatt, hisz abból nehéz jól kijönn és lejáratod magadi! Igaz a negatív kritika is reklám.
Mindezt elintézhetted volna egy elnézést szóval, de lehet, hogy azt nem ismered?!
Világosan elmondtam, hogy programom van délelőtt, te erőltetted mindenképp a 11.15 - ös időpontot. Én 10. 00 - re mentem fodrászhoz. Említettem, hogy mielőtt elindulsz hívj,hogy tudlak -e fogadni, ha nem értél el, és nem tudtál megerősítést kapni, hogy végzek a megadott időre, akkor minek álltál a megbeszélt címen? Itt is, és az eléggé kioktató modorú e - mailedben is számon kéred az elérhetőségemet. Sajnos a megadott "m*nkaidőmben" van módom ügyet intézni, körmöshöz, szoliba, stb. menni, ilyenkor nem vagyok elérhető.
Itt reagálnék Jonathan 49 beszámolójára is: köszönöm a dícsérő szavakat, jól esett, az azonban kicsit bánt, hogy rosszul ítélted meg a faji identitásomat. Elszomorít, hogy a szolis barnaságom, és a festett sötét hajam ennyire megtévesztett. Könnyen meggyőződhettél volna az ellenkezőjéről, a szolárium nem barnít mindenhol.
Juhéj, tegnap újra összebújtam Veronikával! Továbbra is egyetértek Lecsóval és jómagammal - hiába, nagyon kifinomult az ízlésünk :)
Egyszerűen POMPÁS volt!!! Úgyhogy pacsi Lecsó, de persze leginkább pacsi Veronika! ;)