Üdv!
Hazalátogattam cseppet, de elszomorít amit itt a fórumon olvasok, és a keresőben látok. Tele van "moréval" a kínálat, és lehangoló a produkció. Úgy látom a meleg betette az ajtót Szabolcsnak, vagy más van a háttérben...?
Üdv!
Hazalátogattam cseppet, de elszomorít amit itt a fórumon olvasok, és a keresőben látok. Tele van "moréval" a kínálat, és lehangoló a produkció. Úgy látom a meleg betette az ajtót Szabolcsnak, vagy más van a háttérben...?
Sziasztok somogyi makktársak!
Jövő héten járok felétek....tudnátok ajánlani valami finom husit egy natúr mélytorkos francia erejéig?
Bocs nem vagyok HIRDETŐ csak rosszul regisztráltam!
Sziasztok. Mandynél volt valaki? valami infót?
Cindy tényleg kedves aranyos lány!Csak óra nézős,30 perc az 30 perc,a 60 meg 60.Én fél órára mentem hozzá,de amikor letelt, kivette a far*amat magából,és igy szólt csináljak valamit mert letelt az idő,nincs probléma,csináltam!befejezte a melót szájjal.
Kedves Vendégeim !
Aug.21.én nem leszek elérhető csak 22 -től üdv Gabica
Bella hova tünt valaki számát tud adni?
Jól látod! Lehet hogy átkeresztelétette magát :D Egyébként meg több mint fura..
Nyilvánosan megkövetem Amandát! Most is leírom: kíváló szolgáltató és szép is!
köszönöm!
tényleg!
sok a kamu komment, de szükség van rá , és a lehetöségre is hogy cáfolon aki ugy érzi !
Jó munkát , szép napot!
Üdv
Jól látom, hogy Kata 22 ugyanaz akiről én írtam Dóri!!!?
Kedves Szégyenlőske!
Rólam ír vinnyos :) Nem értek egyet a kritikával, több okból sem...
Ám a véleményéhez joga van. Aki felhív azonnal megérti, hogy miért sántít a bejegyzés!
Szép napot :)
Sziasztok!
Ma volt alkalmam meglátogatni Cindyt! Valóban Ő nyit ajtót, kedves barátságos hölgyet ismertem meg személyében! Üdítővel kínàlt, majd hozott egy törölközőt és megmutatta hol tudok letusolni . Majd miután végeztem Ő is vett egy zuhanyt. A szobába már mezítelenül érkezett, majd mellémbújt és elkezdett gyengéden simogatni. Jól csókól, teste finom puha, nagyon szép kis puncija van és fincsi is ráadásul! A franciája gyengéd, a legjobb miközben a szemedbe néz amikor az Ezredest kényezteti! Egy gyengéd szeretőt ismertem meg személyében! Nem sürget! Egy igazán rendes szolgáltató! puszi Neki!
Remélem kellő kép részletes volt a beszámolóm?
Üdv
Egy nagyon pozitív értékelést szeretnék írni egy pécsi lányról: Virág (22)-ről.
A telefonos egyezetetés rendben és korrektül zajlott, egyértelműen és pontosan fogalmazott mindenről, a hangja kedves volt és bizalomkeltő.
A találkozó is a megbeszélt időpontban létrejött, zökkenőmentesen. Az ajtóban egy gyönyörű és rendkívül csinos lány nyitott ajtót. A lakás teljesen rendben volt, igényes, rendezett, úgy mint a fürdőszoba.
Virágnak nagyon finom masszázsa van, közben jól el lehet vele beszélgetni, jó a kommunikációs készsége. A dolgok további részét nem elemezném ki, de teljesen odaadóan és kedvesen kezelte a dolgokat, miközben gyönyörű látványt nyújt. Az *** moderálva *** az átlag felettiek, viszont *** moderálva *** arányban még így is verhetetlen, egyértelműen megéri a szolgáltatás a *** moderálva ***.
A búcsúzás is a megszokottól sokkal kedvesebben zajlott, teljesen emberi oldalát mutatta meg.
Mindenkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani a hölgyet, negatívumot ha akarnék sem tudnék megemlíteni.
Korrekt, megbízható szolgáltató.
Nem tünt el, csak elfelejtette meghosszabítani ezen az oldalon a hírdetését. De szerintem most a hosszú hétvége alatt nincs is, keresd hétfőn szerintem... :)
Sziasztok olvasgattam már régebbóta a fórumot és prbóáltam a ti hasznos tanácsaitokat figyelembe venni. Nem nagyon szoktam járni lányokhoz sőt eddig nagyon kevésnél voltam. Egy másik nagyvársból hazajövett pedig úgy gondoltam keresek valakit itt nyíregyházán. 99%-ban szőke lányokat választok, hogy ne érjen meglepetés, ha értitek. Vivien 23-ra esett a választás, nem bántam meg. késtem egy kicsit, de végül ahogy megérkeztem kinyitotta az ajtót egy szőke szilikon cicis lány aki még arcra is szép volt.Teste nekem nagyon bejött, kedves volt bár nekem túlságosan visszahúzódó volt. Fürdőszobából visszaérve levetkőzött cici 10/10 hát a francia tudás so-so aki szereti ha lágyan gyengén csinálják azoknak befog jönni, de ha nem akkor inkább ezt kihagyjátok, de hangsúlyozom nagyon gyengéd és kicsit már túl bártoltalan volt. Utána a szex is jó volt bár ott se az a törjük szét az ágyat tipus. Utána viszont egy nagyon jót beszélgettünk értelmes okos lány. Összeségében kinézet teljesen jó utána fordulsz az utcán is francia van még mit csiszolni de nem rossz, szex meg teljesen jó bár lehetne egy kicsit aktívabb hangulat pedig kiváló volt köszenhető hogy jó partner a beszélgetésbe. összeségében szeritnem aki elmegy hozzá jó élményekkel fog távozni
Nevet bátran írd ki! A fórum erre való!
köszi a infót!
Denise23 és natti23 rol mit tudni siofokon?
Kedves Vendégeim ! A mai nap aug.20.-án nem leszek elérhető de pénteken már a megszokott munkarend szerint várok mindenkit sok szeretettel! Puszi szofi 24
Irigyellek érte Lecso 12 én kb 150szer próbáltam hívni vagy foglalt volt vagy nem vette föl annyir dícértétek gondoltam kipróbálom de nem tudom elérni