Sziasztok a héten elnéztem a enni inni kéregető lányhoz de nem találtam ott senkit. Rossz helyen kerestem a Toldi utcán a kocsma környékén vagy rossz időben?!
Sziasztok a héten elnéztem a enni inni kéregető lányhoz de nem találtam ott senkit. Rossz helyen kerestem a Toldi utcán a kocsma környékén vagy rossz időben?!
Én csak veled szeretnék találkozni
Meg kérek mindenkit ..hogy ne reagáljon ..ha priv üzenetbe kapja meg a fotomat ..mivel most tudtam meg hogy a fotommal ,meg a nevemmel élnek vissza ..
Korábban fel tett hirdetésemröl le szedték a képeket ,majd azal férfiakat hivnak el ...mikor meg ide ér az illetö úriember ..nem velem találkozik ..nekem 1 hirdetésem van ,1 viberem ,sajat fotommal ,1 telefonszámom ...
Nem rég tudtam meg hogy a rossz..ok oldalán külön hirdetést is csináltak ..és ugy tudom a környékemen nem csak velem csinálták ezt meg
Sziasztok mit és mennyiért vállalnak a lányok?!
Smiley.
Sziasztok.. A szőket hogy hívják....?
Amanda 25 ről van e valakinek infója? Kállósemjénben hírdet. ha van meg köszönném ha megosztaná velem,
Natali 23. Képeken ő van igaz nagyon nagyon jól sikerült képek. Ennyi a pozitívum. Unott. Telefonál. Szalag effekt. Részemről nem ajánlott.
Marcsika 45+ masszázs. Képeken nem ő van. Gyengeasszázs türhető francia.
2/2 off
Sziasztok Izabella34 tud valaki bővebb infót? Esetleg a nem itt hirdető Zita25 is érdekelne. Jöhet privátban is. Köszi.
Szia. Honey es Helen is itt vannak. En ma megyek, igaz nem hozzajuk de a telefonban a recepcios mindket holgy nevet mondta, de most Emyt probalom ki. Honey es Helen jo valasztas amugy, foleg Honey.
Tegnap jártam Claudia (35)—nél , 30 percre mentem. Tusoltam, majd visszaérve meztelenül várt. Szép látvány! A cicik vonzották a tekintetemet és a kezeimet is. Mosolyogva engedte, hogy a cicikkel játszak. Ezután a puncit habzsoltam. Tele volt vele a szám. Natúr franciát kaptam. Ezután misszi. Kellemesen szorít a punci. Kutyusban is csodás látvány a Hölgy. Lovaglóban végzett ki.
Tuti vissza fogok még menni.
nagyon gyönyörű és intelligens hölgy remek humorral.
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Kedves Urak, jól látom a facebook-oldalon, hogy a Család utcai Thai szalonba visszatért Helen? Tudtok valamit erről? Konkrétan arra gondolok, hogy régi képeket raktak most fel az oldalra, vagy tényleg itt van ő is, meg Honey is megint? Előre is kösz a választ!
Sziasztok!A Guszev mellett próbálta mar valaki a lányokat? Privibe is jöhet. Jó tudom más kategória...
Sziasztok!
Mostanában volt valaki Adelinhez? Aki volt, légyszíves írjon már itt rám, előre is köszönöm! 🤗
Köszi.Neked is boldog Miki napot kívánok.🎅
Neked is Rózácska
Mindenkinek boldog mikulást
Sziasztok! Lénuskáról tudtok valamit? Nem hírdet már egy ideje. Köszi
Diszkrét a hely meg az utca, telefonon érdeklődj, hogy pontosan hogy tudod megoldani.
Attol van jobb hely.... 😉 Kodályon... Ott is törzsvendég vagyok ☝️😁