Csak nekem azt mondta ,hogy holnap este megyen el és jövő csütörtökön lesz újra!! Tehát előtte azért érdelkődj nála a rendelés időpontjáról :D
Csak nekem azt mondta ,hogy holnap este megyen el és jövő csütörtökön lesz újra!! Tehát előtte azért érdelkődj nála a rendelés időpontjáról :D
Végre használható infó Cynthiáról - köszi! Most már érdemes újra ellátogatnom Nyh-ra!
Ugyanakkor bosszantó, hogy mikor rákeresek egy-két lányra gyakorta találok "szépen" fogalmazott "manageri beszit" ...pl. "kényesztetés" "felejthetettlen" stb....
elnézésedet kérem !!! félreérthető voltam! nem feltételezem a kommentedröl hogy kamu lenne. . de vann akié sajna az. ezért jó hogy a hirdetö is tud reagálni.akivel nincs gond , jól dolgozik annak nem kell magyarázkodni az csak......
Üdv mindenkinek!Gondolom újjonc vagyok...Na igen.Valójában nagyon nem az.Látom,hogy sokan panaszkodtok,hogy nyafognak a szolgáltatók.Elárulom a titkát,hogy hogyan nem fognak nyafogni.:Nem szabad ELŐRE ODA ADNI a "rózsaszálakat",ahogy itt fogalmazni szoktátok.3511 is írja,hogy nyafogott valamelyik lány.Gondolom előre adtad a hozományt.Ha nem adjátok előre,csak a nászéjszaka után,akkor Ti vagytok előnyben.Ennyi a titok.Saját hibámból tanultam én is.Most nem látom hirdetni,de szokott mindig,Zsuzsa 37 néven azt hiszem.Na neki előre perkáltam.Aztán jött a nyafi!Így nem jó,úgy nem jó.Nem tudtam mit tenni,csak nem hagyok ott öt rózsaszálat,és úgy csinálta,ahogyan ő szereti.Ezt el akarta játszani velem,más is.De soha nem adok előre semmit.Például az Alexa 40.:Elkezdtük a dolgot,majd kezdett nyafizni.Így nem jó,úgy sem jó,feküdjek le én,ne álljak stb.Na mondom akkor csá,én elmentem haza.Na erre,"jaa,akkor izé,hát persze hogy úgy is jó lesz",mivel még hozományt nem kapott.Viszketett a tenyere.Addig azt csinálják,amit szeretnél,a kedvedben járnak,stb.persze bizonyos korlátok között.Amint megkapják előre a jattot,onnantól ők irányítanak.Remélem sikerült felnyitni pár embernek a szemét!
Tanulj meg helyesen írni.
Sziasztok !! Először is szeretném megköszönni a Szofinak a hétfői szülinapi ajàndékot amit kaptam tőle ;) ;) :D !!! A második infóm pedig az ,hogy voltam a Cynthiához !!! Őrület amit művelt az a làny !!! Van amibe legyőzi a Dorinát, de még szerintem a Daniellát is !! Mondjuk ez is kinek hogy ........ nekem ájulás volt ! :) :)
Sziasztók !
LEIÍROM TAPASZTALATOM FELHÍVTAM TÖBB LÁNYT ÉS MINDIG UGYAN AZ A SZEMÉLY VETTE FEL A TELEFONT VALAMINT FELKERESTEM A *** moderálva *** UTCÁBA ÉS NEM A KÉPNEK MEGFELELŐ VOLT A KÉP KIFORDULTAM EZ A TAPASZTALATOM FÉRFITÁRSAIM FIGYELYETEK HOVA MENTEK MERJETEK KIFORDULNI MERT ÁTVERNEK MINKET.
:D :D :D
udv.
nehany mondatot irnék csak egy lanyrol.
mivel csak atutazoban voltam gyorben egy lanyhoz tudtam csak elmenni.
a valasztásom gabi 28 volt.
telefonon egyeztetunk gordulékeny volt a kapcsolatfelvetel .
gyor szabadhegyi reszen volt a megkozelites es egy zsakutcaban parkoltam.
kedves kozvetlen volt velem.
fel orat maradtam maga az aktion egesz jo volt erezheto volt a tapasztalata.
viszont amit nehezmenyeztem eleg magas szinten hogy azok a kepek aik a hirdetésben voltak nem igazan hasonlitottak a jelenlegi állapotra.
szerintem ezek a képek 3-4 evesek lehetnek .
egy orat szerettem volna maradni viszont ez volt az ok hogy csak fel orat maradtam.
kellemes jo volt az összhatas.
negativum pedig az volt hogy nincsenek összhangban a képek a valósággal.
sajnos.
szamomra egynek elment.
amennyiben ujra gyorbe jarok biztos nem öt fogom választani
udv excalibur
Szia!
A hozzászólásokat végig olvasva, úgy látom, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki egy kis "füllentésen" kapott téged!!!
A többi állításodat sajnos sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom, de az egészen biztos, hogy amit Mya 33-ról állítasz, az szemen szedett hazugság!!! Én uganis veled ellentétben tényleg voltam nála!! És nem is csak egyszer!! És még leszek is. Hát, ha valaki tényleg egy kedves, odaadó lány, akkor ő tényleg az!!
Úgyhogy, nagyon jó lenne, ha nem írkánál itt össze-vissza mindenféle ostobaságokat!!!
Üdv, Laci.
NEM
Sziasztok !
Kendráról tud valaki valamit? (keszthely de régebben zalaegerszegen volt)
Nem reg voltam egy 56 eves nonel szombathely en azt hiszem mira ..isteni volt varom hogy ujra hirdesen es mehessek hozza.tenyleg elvezi :)
Nem érzem kamunak a kommentem, de ha már a szolgáltató cáfolja, akkor talán változtat is! :-) Mondjuk én tuti nem fogom meg tudni. Ellen példának itt van Evelin aki annyiért egy minőségi szolgáltatást nyújt nem néz órát Bár egyszer megvádoltak ezért, de most nincs Gabriella talán nem reklámozom, de tőle minden lány vehetne órát. Persze ez személyes vélemény mindenkinek más az igénye! De szerintem a mostani szolgáltatók jelentős részének nem kéne erőltetni ezt a szakmát.
Koszi az infot!!!
Bella már nincs a városban?
Miért van Nelly és Tiffanyoilyan sokszor???? Minden második hirdetés az övüké.. 1 lány 4x5x szerepel csak a szám és a kép más!! Ez engedélyezett ?
Eggyetértek ! Teljesen amit írtál !!! :)
sziasztok tudtok ajánlani priviben a füredi vagy jericho környékén?
Na végigolvastam ezt a szerkesztőség által lezártnak tekintett "Virgoncvili témát". Nem deja vu van itt, hanem CTRL+C - CTRL+V. Egy az egyben bemásolta(d) a szöveget,csak a neveket cserélte(d) ki. Azért nem ennyire fekete-fehér egy látogatás. Ezért írnak egyes általad lenézett ős(tagok) objektív beszámolókat. Abból amit te írtál semmit nem lehet leszűrni, max annyit, hogy a MILF-eket jobban szereted, vagy managgeled.
Mi "egyes" fórumozók, azért írunk viccesen, és néha nem irodalmi formában, mert valakinek ez hasznos, valakinek az! Aztán ha hasznos (unlike-ok száma) akkor, örvendünk vala, ha nem azt úgyis meglátjuk.