Inkabb Nyiregyhaza, azert koszonom.
Inkabb Nyiregyhaza, azert koszonom.
Ha nincs messze neked akkor nézz körbe Debrecenben is:
Niki30, Alexa29, de sokan dicsérik Gréti37-t.
Lillárol tud valaki valamit?
Sziasztok. Milf kategoriaban ( 30- 45 kozott inkabb igy mondom ) kiket tudtok ajanlani? Lenanal mar voltam, hasonlo kaliber tokeletes :)) koszi!
A Linda kerülendő!
Igen, szerintem Ő az a hölgy, akre gondolsz.... :)
Sziasztok!
Dorina 28-ról van valakinek már tapasztalata?
Köszi!
Utolso talakozasnal azt mondta, par het, es ujra lesz.
Sziasztok!
Csilla(29)-nél járt már valaki?
El lopnám a tippet, köszi, de sajna egyiket sem találom... ??
Aki Dia29-t keresné: nem fog vissza térni.
Zsuzsához mehetsz nyugodtan, nem fogsz benne csalódni! De, ha rám halgatsz átmégy Debrecenbe. Micus, Olivia, az agyad eldobod tőlük!
Rebekáról a ***moderálva***n van egy csomó értékelés. Nagyon istenítik az ottani MT-k. De ahogy elnézem pöstről jött ide, szerintem csak átutazóban van és hamarosan visszamegy.
KELLEMES EROTIKUS KIKAPCSOLÓDÁSRA VÁROK MINDENKIT, SZERETETTEL! PUSZI: NIKI
Ment privi! ;)
Régebben Kellyxxx és Alma is foglalkozott ilyesmivel, kérdezz rá, hátha.
Sok szerettel várom várpalotai és Várpalotán átutazó kedves vendégeimet. Ha a kellemes, szeretkezés híve vagy egy belevaló, bevállalós, tapasztalt 40-essel
állj meg egy kis rosszalkodásra! Puszi Alíz
Az apróban hirdetö Anna Szekszárd Vigyázzat lopott képpel hírdet!
Üdv! Egy kis élménybeszámoló. Elvira A masszőr. Hosszú idöbe telet az eggyeztetés de végül összejött a találka. A helyszin, kényelmes kis lakás könnyen megközelithetö helyen. Elvira nem változott semmit mióta nem találkoztunk. Kaptam egy tökéletes teljes testre kiterjedö masszást, a problémás részekre különösen nagy hangsulyt fektett. A levezetásre már meztelenre vetközött és én is kényeztethettem egy kicsit. Remélem hamarosan visszatér....
Üdv Urak,
Pécsett Gina-nál, vagy Szilvinél járt valaki?
Őket néztem ki meglátogatni.
Előre is kösz a tapasztalatokat.
Jöhet pü-ben is.
Üdv.thomy