Még jó,hogy ilyesmiket sosem állítottam magamról!Engem elkerült az egománia :)
Még jó,hogy ilyesmiket sosem állítottam magamról!Engem elkerült az egománia :)
Évica mesélhetnék neked a férfivendégek megbecsüléséről hiába a dumaa a hirdetésekben, meg egyáltalán milyen nő írja le magáról hogy csinos,vonzó,igényes,szexi? Azt hagy döntsük már el mi pasik hacsak nem pasi írja a szöveget némelyeknek. Volt már uvye itt is véletlen névkeveredés. Ha meg az ext*ákról vitáztatok hallottam ezt már kaposváron, azt a tetthelyen már csak az ajtón belépés volt ben az alapban. Szóval a baráti tanácsok többet érnek mint a képek mellett a szavak.
Üdv!
A Cynthia témához szeretnék hozzászólni.
1. Telefonon könnyű volt elérni, az időpont egyeztetés könnyen ment. A megbeszélt idő előtt 10 perccel ott vagyok a címen hívom, és nem veszi fel. Még egy jó fél órán át próbáltam elérni, de nem vette fel a telefont, és még egy sms-t sem írt.
2. Másnap másik telefonszámról probálkozva ismét sikerült az egyeztetés. a megadott időben hívom nem veszi fel! Újra hívom kb. 10 perc múlva, felvette, és összejött a randi.
A lényeg: A képei neccesek. Minimum 5 éve készültek, hanem régebben. Szerintem a fényképeken nagy valószínűséggel ő van. De tényleg van rajta felesleg bőven a képeihez képest. És a lényeg. Számomra csalódás volt a hölgy. Még azt sem mondhatom hogy az átlagos szintet megütötte. Csinálta a dolgát, de semmi több. Értékelésem: 10/5
Én is voltam nála és tuti, hogy nem ő van a képeken!
Volt már valaki Szandránál Agárdon?
Anitánál jártam.Óriási csalódás számomra.A lehetőség kevés nála nyávog nyafog és az órát nézi állandóan.Kiábrándító volt,többet nem megyek hozzá.
Jó izlésed van kolléga :). Tényleg nagyon dekoratív.
Közelebbről is ismered a hölgyet? :)
Sziasztok! Boni 20-ról tud valaki valami használható információt? Előre is köszi.
Candy:
Konnyu megkozelites, kedves hang, az ajtoban mosolyogva fogad, hatalmas szilikon cicikkel! :)
O van a kepen, kor is stimmel, tokeletes test, tetko es szilikonkedveloknek erosen ajanlott!
Test: 10/10 Selymes bor, mosoly, igazi baratno feeling. :)
Aktusban adja nagyon, meglepoen szuk, jol mozog, szuper feneke van, halkan, erzekien nyogdecsel, nagyon beindit! Lehet neki lokni, nem nyavalyog, abszolut keszseges, franciaja is eros felso harmad.
Lakas tiszta, egy kedves, humoros csaj. Orara menten, maradt ido, elbeszelgettunk a maradek idoben, lehetett, jo tarsasag.
Nem ereztem nyomast, orat nem nem nezte, kellemes erzes, ajanlott kategoria.
Hogy ne csak szepet irjak, NFVSZ nincs benne az alapcsomagban, de extrakent hozzaadva is kb. annyi, mint masnal az alapszolgaltatas.
A forum ajanlasok es hozzaszolasok alapjan dontottem mellette, a kepek nekem a tul-szep-hogy-igaz-legyen erzesem volt, de valosak.
Szerintem meg visszaterek lazitani!
Voltál már nála vagy csak a képek alapján gondolod ezt?
Én is ezt mondom.Szerintem a kategoria legjobb nője.
Hahó Michele ( Carmen ) ha olvasod a fórumot válaszolj légyszíves a kérdésre ?! :)
Rebeka, de jól nézel ki!
:-D Írtam én olyat, hogy ő nem válaszolhat? :-P
Erre ő tudja a vàlaszt pontosan megadni !! :)
Először is: köszönet az információkért! :-)
Viszont valamit nem értek. (És nem kötekszem, nem cikizek, nem ironizálok, CSAK nem értem) Ha Carmen-ként "sikeres" szolgáltató volt, akkor miért nem őrizte meg a nevet? (Lehet rá oka, ezer) Ha valaki TUDJA, elárulja nekem? (Tippelni én is tudnék, de pont azt nem akarok...)
Előre is: köszönöm!
Valaki volt már Katka(43)-nál Dunaújvárosban? :-)
Szia Évi 35 ,Kitty 35 ök is tocis lányok.
Nagyon profi, eszméletlen jól néz ki, nagyon aranyos, ajánlott.
Ha valaki tud még lànyokat a tóciból én is kivàncsian vàrom. Köszönöm!