Rebeka36. Keress rá a *** moderálva ***. A debreceniek között ott van sok látogatói értékeléssel. Jókat írnak róla.
Rebeka36. Keress rá a *** moderálva ***. A debreceniek között ott van sok látogatói értékeléssel. Jókat írnak róla.
sziasztok a MANDY nevu csajrol tud valaki infot mondani
Írtam róla, a kersővel megtalálod. Nekem amolyan semmilyen volt.
Ember, ha a lakás koszos és büdös, miért maradtál? És ha képeken nem ő van, miért maradtál? (Költői kérdés volt, nem várok választ)
Rebeka 20 vagy 36-ról van szó?
Petra22 nyamnyam, még nagyon friss Nyíregyen, éppen ezért még senki nem tud róla semmit, -jól sejtem?
Sziszike, drága! Komáromig senki nem fog innen elmenni hozzád, javítsd ki az első sort, ha nem gond...
Marad nekem holnapra Dorina, úgy látom.
Melody próbából felhívtam helye még nincs kocsis kaland a rózsa szálak szerintem kicsit magasak ahhoz képest, hogy csak alap van benne semmi más.
Hirdet több helyen de azóta már nem Melody hanem Maya néven kicsit érdekes ilyen hamar nevet váloztatunk.
***moderálva*** apróban még Melody :
De hová tünt Kitty? Tudja valaki mikor lesz, vagy hol lehetne elérni?
Lillára(36) gondolsz, Ő a barátnője és jelenleg fent van az oldalon :)
Sziasztok!
Laura (29), Szandra Masszázs (27), Noémi (34), Alexa (30), Kitti (23) és a jelenleg Pápán hirdető Endzsi (31) érdekelne. Tud róluk valaki infót? Itt és privátban is jöhet. Köszi.
Èn mèg nem is voltam Gabinàl...de màr most csipem....
Konkurens (az r betűs) oldalon hirdet Bella21, itt Szombathelyen.
4 éve hívogatok lányokat, de ilyet még nem pipáltam. Felhívom..első kérdése: Szombathelyi vagy? :D Telefonban mi köze hozzá, talán társkereső?
Kérdezem: milyen programokat vállal, és mire van igénye? De nem hajlandó válaszolni semmire, csak engem kérdezget, hogy én mit akarok csinálni, és mekkora támog*tást tudnék adni. Mikor rákérdezek az oldalon kiírt extrákra (pop*i, stb.)...a legtöbbje nincs, maximum testre lehet élvezni. Akkor meg minek írja ki, de főleg, minek kérdezi? Ez alapján vagy narkós, vagy szellemi fogyatékos lehet. A legviccesebb, hogy a háttérből kihallani egy dörmögő férfihangot, aki tőmondatokkal irányítgatja, hogy mire mit mondjon..Többnyire csak igent vagy nemet.
A végére legjobb párbeszédünk:
Én: mondom "az X-ért 1 óra pop*i és NVSZ" jellegű ajánlatom
Bella: "NVSZ extra an*yiért nincs"
Én: "akkor m*nnyiért van"
Bella: 'Semennyiért"
Már másodszor hívtam fel, és nem tudtam belőle semmi konkrét "csomagajánlatot" kiszedni, pedig régebben telemarketingesként is dolgoztam és így ebből másnál még sose volt gondom. :D
Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!*** (Ágica)
Regina(24): képei alapján egy régi hírdető, aki csak masszázst vállalt a hírdetésében. Alacsony husisabb lány. A pocak (sorry) és az árak végett annyira nem jött be. Amúgy kedves.
Üdv !
Húúúúú basszus de jó hogy szóltál, én a minap beszéltem vele telefonon, mint Angéla. Sejtettem hogy valami nem oké !
Sziasztok. Nemrégen látogattam meg Kitti néven futó felhasználót....Csak az óriási mellei voltak a képen. Megtetszett elmentem...Hát mikor a lépcsőházba értem és felhivtam hogy hanyadikra kell mennem közölte hogy Ő nem Kitti hanem a barátnője. Egy kicsit megtorpantam de tetszett a hangja első perctől kezdve ugyhogy már nem fordultam vissza. sokadik emelet. kicsi szoba a célnak megfelel. nagyon jól jártam hogy megnéztem. Gyönyörű alak..nagy cicik... kiválló sz*pás... nagyon jól dugható p*nci... isteni popsi... Na most nincs ezzel baj csak az hogy nem kértem elérhetőséget. Szeretnék újra menni de Kitti sem találom, sem a barátnőjét. A lakás konkrétan a Ferenc krt ***moderálva*** alatt van. A ***moderálva*** van a debreceni egyetem egyik épülete. A sóstói út és a Ferenc krt ***moderálva*** van. Valaki tud nekem infót adni hol mgtalálható akár Kitti vagy a barátnője :D köszönöm
Felhívnám figyelmetek,egy mostmár szőke démonra! Újra itt van a Dior és hozta magával hatalmas szilikoncicijeit is. :) Aki fogta már azért,aki nem az pedig azért.. ;)
Lillánál én is voltam annó!
Elégedet voltam vele,csak a távolság miatt nem voltam még ismét!
Lilla jó csaj! Minden benn van az **apban, de nem Veszprémben van a r*ndelő!
Sziasztok! Tudtok olyan hölgyet ajánlani aki este is jön házhoz?
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését (Angéla) ***
Vanessa 36nál jártam a minap. Nagyon nem ajánlom. Kerüljétek! A képeken nem ő van. Nézi az időt is! Nem azt kaptam amit előzőleg megbeszéltünk!És a lakás koszos büdös!