A Lara: nem túl barátságos. 1 mosoly nem volt az arcán.Nem lehet vele dumálni. Minél gyorsabban minél több *** moderálva *** akar jutni így nem is nagyon tudtam ráhangolódni. Sajna ez a tapasztalat. Pozitívumok: szép cici, szép lakás.
A Lara: nem túl barátságos. 1 mosoly nem volt az arcán.Nem lehet vele dumálni. Minél gyorsabban minél több *** moderálva *** akar jutni így nem is nagyon tudtam ráhangolódni. Sajna ez a tapasztalat. Pozitívumok: szép cici, szép lakás.
Igen,látom. :) Na csak vonzóak ezek a t**pák fickók ezek szerint! :D
Üdv!
Az itt az apróban hirdető Szofii-ról valakinek van infója?
Na meg csak sima nfvsz-re kit ajánlanátok a sz*lg*ltatók közül?
Köszi!
Egy kis beszámoló:
Letti:Szinte mindenki csak pozitívan nyilatkozott róla.Hát én sem csalódtam.
Nagyon kedves ,mosolygós szösszenet.
Lakás tiszta,átlag panel.Francia és a szex is 10/10.
Lara 23:Pici,vékony,de nagyon csinas csajszi,csodaszép mellekkel.
Lakás tiszta ,rendezett,normális méretű törölköző.
Egyből sikerült egymásra hangolódnunk,mintha a barátnőm lenne.
A francia és a szex is 10/10.
Olyan jól éreztem magam vele,hogy két nap múlva megismételtük,ami még jobban sikerült.
Az *rak mind a két lánynál átlagosak,a kiszolgálás átlag feletti.
Mind kettő erősen ajánlott!!!
Imáid meghallgatásra találtak staffi!:)))
Na wjdks ??? :) ;) csak itt van!!! Nem hagyott cserbe bennünket szabolcsiakat Gina. :D
Üdvözlet Kollégák!
Ma látogatást tettem Kira (24) nevű hölgynél. Azt kell, hogy mondjam rendkívül elégedetten távoztam tőle. Nem tudnék rosszat írni. Könnyen megközelíthető helyen lakik, ahol a parkolás ingyenes. A lakás célnak teljesen megfelel, a szoba hangulatos, a tetthely egy francia ágy. Nekem már ajtóníitás után 1 másodperccel szimpatikus volt. Úgy érzem én is neki, egymásra hangolódtunk. Ez az összhang megmaradt az action alatt is. Utánna jót dumcsiztunk. Szerintemilyennek kell lennie egy jól alakuló pásztorfélórának.
Úgy tudom hogy igen....
Valóban nem kicsik azok a kannák, de azért nem akkorák mint a képeken.
:D Ő, Írta nekem !! De én azért is írtam ugy, hogy " reméljük "
Azért én nem vennék mérget a legenda hétfőjére. :D
R. Frigyes utca, a képei jobbnak tüntetik fel sokkal
Most küldött sms- t a legenda ( Gina Diamond ) hétfőtől rendelni fog újra ! Figyeljétek a hirdetését, reméljük megérkezik !! :D
Nagyon érdekes és szórakoztató stílusa van Alexának. Ért a szexhez és szerencsére imádja is. Velem szemben full korrekt volt, kb. masfel oraig voltam nala es nem problemazott, hogy 1 orat beszeltunk csak..... összességében egy nagyon jó csaj, kellemes vele az együttlét. Részemről erősen ajánlott, én biztosan vissza fogok menni hozzá.
D
OK, köszönet.
Kedves Culasse! Én 26 év után tértem vissza Bp-ről, és mondhatom ez egy kultúrlénynek is élhető város (kutató- és innovációs központokkal, egyetemmel, néhány- lehetne több is - multicéggell, jelentős kiállítóhellyel, mindenféle művészeti ág művelőjével mindenféle műfajban). Lehetne persze sokkal jobb is, maradtak a maradandóság városát jellemző jegyek is, de sokan azon vagyunk hogy fejlődjön. Légy szíves ne keltsd szarfészek hírét, mert az ilyen híresztelések sokunknak nemcsak sértőek, hanem gazdasági hátrányt is okoz. Mondhatom, Bp-n is rengeteg suttyó-bunkó arcot láttam-tapasztaltam, mindenki megtalálhatja ott is- itt is a maga közegét.
Hát mit is mondjak ??? Ügyes volt szabrina natúr franciája isteni volt... Csak ajánlani tudom közvetlen odaadó volt
Én biztos vissza megyek hozzá!!!!
Fénies *** moderálva *** szám alatt található mindenkinek ajánlom :)
Sziasztok szabrinárol van valakinek valami infója???
Előre is köszönöm.
Hát igen,Komáromba sztem sem fog innen elmenni hozzá senki,elég messze van. :) Ilyenekre amúgy miért nem figyel sok hirdető!? Alapvetően,első körben 4 dolog számít választásnál: Fórumon a híre az adott hölgynek,a bemutatkozó szövege (tartalom,helyesírás,esetleg humor stb.),a képei,illetve kedvesség a telefonos egyeztetéskor. Természetesen még ezeken felül is van 1-2 szempont,ami alapján döntünk,például hogy mit vállal az illető és hogy mennyi az annyi,de sztem ezekre az alap dolgokra figyelni kellene a jó piac érdekében. Például van sokszor olyan is,hogy rákattintassz egy mondjuk Olga nevű hirdetőre és úgy kezdődik a bemutatkozó szövege,hogy "szia Mariska vagyok egy nagyon tüzes lány" és amikor felhívod,akkor úgy veszi fel,hogy "szia Klárika vagyok" :)) Nekem volt már részem ilyen tripla csavarban,hozzáteszem nem is mentem el az adott leányzóhoz,mert úgy megszédített a nevek tengerével,hogy elveszett a lelkesedésem irányában. :D