Helló!
Csak Pesten. Itt ilyenről nem tudok...
Helló!
Csak Pesten. Itt ilyenről nem tudok...
Így igaz! Az egyik legjobb, csak keveset van Pécsen sajna. Egyébként Kaposvárig kell utaznod, ha fel szeretnéd keresni.
Mindenképpen látogasd meg addig, amíg Pécsett van. Kiváló élményben lesz részed egy nagyon jófej csajjal.
HELLO. Látttam a Vivike 23 és beszéltem is vele egy pár szót, tényleg szép csaj, meg is emlitettem neki,hogy péntek este meglátogatom amire azt válaszolta szeretettel vár :) Ott leszek Vivike :)
Na és akkor mióta voltam először a Cynthiánál és jó volt, azóta ujra rápróbáltam és ujra jó volt !! Nem bánom ki mit mond de nekem ujra jó volt !!! :D de ez az én véleményem :)
Az elmult időszakba meglátogattam az Alexa 20 aki nekem mindig Erika 20 marad mivel én igy ismertem meg ! :) kedvesség jeles, korrektség jeles, francia tudás jeles ! :D
Lehet ,hogy ő is átment Szerencsre dolgozni. Rájöttek sokan hogy ott még üres a placc....
Sziasztok makktársak. Szöszi 38 hová tünt kis városunkból? Köszi
Linet 23 nekem is felcsigázta az érdeklődésemet. Felhívtam rövid tájékozódás okán, de nekem valami nem jött be a hangjával kapcsolatosan, ami persze nem gond, mert nem csevegni megy oda az emberfia. Viszont felsorolta, hogy mit nem szeret, ezek közé tartozik az idegen nyelvek közül a Sárközi miniszterelnök úr hazájának a nyelve is. Innentől nem volt érdekes számomra, annak ellenére, hogy a képei irtózatosan jók, és nekem nagyon bejön/ne az alakja.....de ahány ház annyi szokás. Ha kipróbáltad, írj egy rövid komentet...Ami a rózsaszálakat illeti a szokásos páratlan.....
Vigyétek, tiétek.... de vissza ne engedjétek!
Ne is fogalkozz vele Lia, gyere inkabb Debrecenbe, ott imadni fogunk. :)
És még a Vendég van lehordva.... :)
Kérdezem én..!? :D
PL.:?
Látod a hírdetésben, hogy a kedvenc söröd AKCIÓS, ÉS ITT VAN (mert bejön és akkor elmész nagy lendülettel "ÉRTE")..... :))
- elmész venni, de közlik veled, hogy már elfogyott.... :(((( - DE van még "ez"... ennyiért.. :)))))
Megveszed???
U.I.: olvassatok a sorok mögött...
Linett 23-ról valakinek van infója?
Sziasztok!
Érdeklődnék h vki meglátogatta már-e Vivi(28)-at? Nagyon vonzóak a képei. Köszi előre is.
Hát. Nem a ruhat eszi az embert. Konyhakendőben nem van különbség.
Virág beharangoztad hogy nem leszel mer mész el. Menekültnek néztek vagy mi hogy megint vagy?
Sziasztiok!
Mia-nál volt esetleg valaki? Ha igen írna itt pár sort róla, vagy esetleg privátba?
Előre is köszi!
Sziasztok!
Nem szoktam fórumozni, de most muszáj.
Kedves Doc...ugyan van némi igazság a leírtakban, de azért ez nagy túlzás! Igen tény a hasam retusálva van, (DE CSAK AZ) mivel az is igaz van egy gyerekem de Őt NEM MOST szültem. Mellesleg a hasam nem is olyan durva mint ahogy Te itt azt leírtad.
A másik, nem marasztalni akartalak, hanem még mondtam is, ha nem vagy elégedett nyugodtan elmehetsz nincs belőle probléma. A vizet azon kaptam föl, hogy kifelé menet Te azt közölted velem, hogy: " Ne szolgáltassak!" ...Hát, hogy jössz Te ehhez? :D Szerintem menj máshova tanácsokat osztogatni, mindenki maga dönti el, hogy jön e, és hogy marad e...
Szép napot!
Tegnap meglátogattam újra Emmát és sokkal jobb volt mint emlékeztem. A fél óra az tényleg annyi volt talán még több is! Isteni csúszka masszázs, lágy zene jó hozzá állás! Eddig Gabriella fan voltam de szerintem most váltok! 10 /10!!!
Anita