Anita
Anita
Csak e szerencsétlen "f@sz"-nak(?) Nikykéjét és ennek a kategóriának egy két nem túl sikeres milfjét nem érheti kritika, sőt ha nem találja a privát számát, akkor segítsetek neki, priviben. :) Jól jön a potya a nagy arcnak azt szereti. Ha minden jól megy, lesz része egy kis meglepiben a négyezredik handabandázása táján és akkor majd,
lehalkítja a rádiót.
Üdv!
Ryta 30-nak valaki nem tudná megadni az elérhetőségét? a válasz jöhet priviben is!
Igen!
Elmondása szerint Szerencsen fogja a pályafutását folytatni mert ott még nincs konkurencia. Kuncsaft meg annál több.
Szerdán a délelőtti órákban nem tudok vendéget fogadni. Déltől már itthon leszek és várlak! Puszi Alíz Várpalota
Egyetértek Zeuszkácal :)
Veronika 21-et egyértelműen.
Sziasztok!
Évi 42-ről van valakinek valami infója? Érdemes meglátogatni?
Köszönöm az infót előre is
Van olyan hölgy Debrecenben, aki reggelente ráérne 6 órától? Tudom szokatlan de csak ilyenkor tudnám meglátogatni...
Azért jöhetnek a beszámolók is. ;)
Ne lepődj meg!Lehúz mindenkit,aki nem az ő csajairól ír...
Gabriella jó p masszázs ban,nagyon!
Sziasztok!
Még uj vagyok itt es szeretnek egy kis segitseget kerni, hogy kit ajanlanatok a fiatalabb korosztalybol? (25-26 eves korig)
Segitsegtek elore is koszonom.
Közületek ki volt már kettővel egyszerre? ;)
Sziasztok!
Nem tudjátok Nina 26 hová tűnt? Nem találom a hirdetők között...
Tud valaki ajánlani olyan lányt, aki jó prosztata masszázsban?
Ez nem ön reklám te f*sz! Ja ha egyáltalán az vagy! Én veled ellentétben voltam nála! Gusztustalan amit csinálsz itt a Fórum oldalon!
Beszámoló:
Lia (24)
Jujj. jujjjjj.
Jereván
A képeken valószínűleg Ő van, DE nem friss képek, lógó has fogadott, amit amikor megláttam, inkább megköszöntem a lehetőséget, és elindultam kifelé (szerencsére még zuhanyzás előtt).
Erre a kishölgy elkezdett magyarázkodni, hogy van egy kis gyereke, és nemrég szült, stbstb. Mondtam neki, hogy én megértem, sőt, gratulálok, de a képek alapján nem erre számítottam. Erre még neki állt feljebb, hogy igen, tényleg megphotshoppolták, de akkor is maradnom kellene, meg én milyen vagyok. Eljöttem. És ha vki kamuképekkel hírdet, akkor mindig el fogok jönni. Tegye mindenki így!
Nekem is bejött Dórika, és ajánlani tudom, legfeljebb a visszafogottságát és szűkszavúságát lehet hátránynak nevezni de amit sz*lgáltat az átlagon felűli. Kinek a pap kinek a papné, az hogy neked nem jött be még nem kell negatív reklám. Egyébként is az a véleményem neked akkor van orgazmusod ha írogathatsz, hozzászól-lásokban éled ki magad. Talán a lányokkal kellene több időt tölteni és nem itt csak előbb le kellene győznöd az önmutogatásod hogy mindig magadra hívd a figyelmet. Hogyan értelmezed hogy mások nevében nyilatkozol? „tömegében fogjuk hanyagolni" Te hányad magadnak érzed magad?