Milf kategóriában kit ajánlanátok? köszi
Milf kategóriában kit ajánlanátok? köszi
Hmm jó hogy felhívtátok a figyelmemet rá és ha ilyen jó a véleményetek róla akkor nekem is ki kell próbálnom . :P
Köszi szépen
ha priviben megy küldjétek el nekem is, köszi szépen!
érdekel a csaj nagyon:)
Sziasztok a segitségeteket kérném. Hirdetett itt egy lány régbben de mostanában nem tudom elérni, lehet számot váltott. Nekem még a 70 ****654 es száma van meg. Ha tudtok róla valamit kérlek segitsetek.
Régebben volt itt egy Málna nevü hirdető ! Szinte csak jó beszámolók voltak róla ! Aztán volt a Perla róla is irtak jókat , egyszer amikor ott voltam a Ginánál beszélgettünk és akkor mondtam neki hogy megakartam látogatni a Málna nevü hirdetőt de nem hirdet mostanában ! Akkor mondta hogy ismeri ,talán ha jól emlékszem azt mondta dolgoztak egyyütt vagy egy helyen már nem emlékszem ,hogy mondt, de dicsérte a Málna és a Perla hirdetőt is ! Majd csak amikor elkezdtem járni a Daniellához akkor derült ki ,hogy ő meg a Ginàt ismeri mert Szoboszlón dolgoztak eggyütt !! :)
Rita20-ról valami vélemény/infó?
Üdv.
Egy friss élményemet szeretném ezúttal megosztani, végre sikerült eljutnom Letti 18-hoz, parkolás ingyenes és a bejutással sem volt gondom. Egy csinos fiatal lány nyitott ajtót, a képek megfelelnek a valóságnak, arcra aranyos, cicik nem túl nagyok, de a popsija szerintem nagyon formás, zuhira várásnál volt egy kis logisztikai fennakadás, de diszkréten megoldották a lányok. Kezdetnek lightos csókkal indítottunk, aztán rá is tért a franciára amit szerintem nem csinál rosszul, ezután többféle pózban élveztük egymást, én jól éreztem magam vele, szerintem nagyon jó szolgáltató.
sziasztok. csak egy kis kalandrol irnék.
atutazoban jartam gyorben mivel volt egy kis szabadidom felkerestem egyképen dekorativnak tuno csajt.
lara21. telefonon egyeztettem teljesen megfelelönek tunt számomra.
mivel gpsel mentem igy konnyen megtalaltam a megadott cimet.
bár kissé furcsallottam hogy wanda23 neven volt fent ujra.
nem ertem ezeket a par napon beluli nevváltásokat.
megerkezésemkor egy feketehaju dekorativ hölgy fogadott.
gyors zuhany es kezdodott az aktion.
viszont zuhanyzas után nagyon modortalan és kedvetlen volt a hölgy semmi kedvesség semmi figyelmesség nem volt a részérol.
nehezményeztem ezt a viselkedést is.
távozasomkor keseru erzesekkel távoztam.
ha ujra egy holyet meglátogatok az biztosan nem ó lessz.
esetleg ha valaki privatban tud nekem egy kedves holgyet gyorben akit a legkozelebbi utazasom alkalmával meglatogathatom és aki kedves azt szivesen vennem.
közsi nektek
Helló!
Mailcímet írt, de tényleg jobb privátban, úgyis kimoderálják.
Üdv
ilko
Esetemben egyedül volt a múlt hét csütörtökön.
Szia Málna! Ismételten fogadsz ügyfeleket?
Kedves Meryll!
Jó lett volna tudni mit válaszoltál, de moderálták.
Esetleg privátban küld el.
Köszönöm!
Hogy micsoda emberek vannak...Moderálni kell őket!Ha már itt vagyok,nem tud valaki az Ivettről?Hová tűnhetett!
Ha a menekültek közül a nők tényleg úgy néznének ki, mint a Virág, akkor azonnal indulnék Bp-re feleségvadászat céljából! :D A kommunikációs hézagokat pedig más tevékenysègekkel igyekeznénk ellensúlyozni. :DDD
Üdv mindenkinek!Sztelláról kellene egy kis infó.Köszi annak aki ír.Priviben is jöhet....
Sziasztok!
Pár napja jártam Rebekánál (masszázs). Mivel kevés infót találtam róla, kicsit kétkedve vágtam bele a találkába. Ajtónyitáskor szembesültem vele, hogy a valóságban jobb, mint a képeken. Ehhez hozzájött, hogy a csaj nagyon közvetlen! Aranyos, jó a dumája. P**zt nem kér előre. A bőre puha, illatos, a csúszkás masszázs hihetetlen kellemes volt. :)
Feneke pont olyan formás, mint a képeken. Csak ajánlani tudom minden korrekt úriembernek, aki lazítani akar.
Üdv: Z
Emily 20 ha lene infotok ? eloreis koszi.
Hi all!
Olívia 36 -ról tudna valaki elérhetőséget küldeni ? Nem találom a hírdetők között.
:D :D ééééén neem tom. Te sem?
Hmmm. Ezzel vitatkoznék. :)