sziasztok!
Kitty 38 mikor van Debrecenben és mikor nyíregyen?
Nagyon szeretném meglátogatni!
Tapasztalatok?
Köszi
sziasztok!
Tapasztalatok?
Köszi
sziasztok!
Tapasztalatok?
Köszi
Sziasztok nem mindég írok ide beszámolót sőt nem is gyakran tudom a lányokat meglátogatni a munkám véget.De én múlt héten voltam Diornál és el kell,hogy mondjam a legjobb szolgáltatók egyike de tényleg.Minden rendben van a hölgyel,a ház tíszta igényes.Szolgáltatása nagyon jó a Franciskáról nem is beszélve.Jól lehet vele komunikálni és látszik rajta ,hogy egy inteligens nő nincs az a fíling,hogy esünk már rajta túl és menj haza.Igazi barátnős és amellet nagyonjól masszíroz is.Szóval minden rendben van vele csak ajánlani tudom minden makktársnak.Én ha tehetem biztos megyek még hozzá.
Ugyan,nevetséges kifogás... Akkor fogod magad,aztán elhúzol... :) Egy ilyen egyszerű dologban is ekkora elbeszélés egymás mellett,ez hihetetlen... :) Nem értem,igazi vendégnek mi a baja ezzel ??? Mert amiket mondtatok,az tuti nem... :) Igen,bizonyos sokat fórumozó ( meg a többi háttérmunkát folytató,már régen elvirágzott hölgy
szajkózza itt a sablonszövegeit,igen,itt mindenki megbízhatatlan,csak át akarja *** moderálva *** a másikat,stb... ) hirdetők érdekeit képviselik ??? Mert nekem úgy néz ki... :) Mintha a szócsöveik lennének... :) Na,mindegy,nekem ez furcsa... :)
Pont ezért lenne jó dolog! Én őszintén szólva azt sem értem, miért nincs, teljesen logikátlan. Mindkét részről, mert a lánynak azért jó, mivel így feketén fehéren leírásra kerül, hogy mit kínál, és nincs olyan, hogy de telóban még ezt mondtad, aztán közben mire odaértem már mást. A vendégeknek pedig azért jó, mert ki tudják választani, hogy kihez akarnak menni és nem kell mondjuk 10 lányt végigtelefonálni hogy van-e NF. (Csak írtam valamit.)
Egyébként pedig mindig elmondják a hölgyek, hogy ez egy szakma! Akkor viszont nem értem, hogy miért nem írják ki, hogy mit vállalnak!? Ugyanis bármilyen neten megjelenő szolgáltatást nézek (lehet az masszázs, fodrász, mozi, hotel bármi), mindenhol magától értetődő, hogy ezt megadják! Ez kb olyan, mintha egy hotel kiírná az oldalára, hogy hol található, meg egy telefonszámot, esetleg felrakna pár képet és semmi mást, aztán leírná, hogy aki többet akar tudni, hívja fel őket... Vagy egy masszázsszalon kiírná az oldalára, hogy masszázs, bővebben telefonon és kész!:)
...és vajon mennyien tartanák magukat ahhoz amit kiírnak? Ill. jobb esetben mennyi minden változik azóta amikor telefonon beszél a két fél.
Én emiatt nem látom ennek értelmét.
Voltam nála :) irtam is róla! De ha kell privibe leirom neked miujság vele !! : D
Köszönöm annak aki próbált tanácsot adni. De ahogy látom ez inkább vita fórum. Akkor kimarad Kaposvár
Köszi !
Tájékoztatás privibe megy.
Helo!
Jill muvesznevu holgyet nem ajanlom!
A mosolygos kep mogott egy leh*zos
megjatszos siettetos hirdet!
Sziasztok!
Csak hogy valami friss is legyen!
Multkor Lola néven hirdető hölgynél jártam. Telefonba kedves meg minden! Szòt értettünk gyorsan.
Lakás is jò, a szervizével is meg voltam elégedve.Kaptam olyan franciskat hogy pislogtam csak!:D Szexi labai vannak a hölgynek, :) Jah igen azòta helyet váltott ha jol látom..
Még valami: mi mennyi meg mondjak cimet jellegu privat uzenetekte nem valaszolok! Ne kerdezzetek tolem ilyet! Koszi
Pápá
Üdv
Fannika 19- ről tud valaki használható infot?
Köszi
Kedves Vendégek! Még 3 napig vagyok itt Szombathelyen! Kellemes, nyogodt környezetben várlak Titeket! 😊
Akkor sem értem a heves tiltakozást egy ilyen lista ellen... Ki az a beteg,aki egy listára verné ki ??? :) Ártani nem árt,én rosszat nem látok benne,ha aki akarná,kiírná,mit vállal... Nem kellene kötelezni erre senkit,csak aki szeretné,miért ne írhatná ezt le ???
Engem nem izgat,mert én merek annak telefonálni,aki érdekel,csak ezt a tiltakozást nem értem... :) Úgyis elég sok érdekes,számomra felfoghatatlan dolog van a fórumban,a sok kérdezgető,mintha idegen emberek ajánlása,bátorítása kéne,hogy elmenjenek egy csajhoz... :)
Ez elég vicces nekem... Én soha nem kértem "jótanácsot" senkitől,én is elolvasom a fórumot,de a helyén kezelem... :) Olyanokat olvasok,hogy folynak a könnyeim a röhögéstől... :)
Viszont az tényleg zavar,amikor sok hirdető bebukását olvasom... Nos,az ilyenek a szememben a legrosszabbak... Aki ilyenre képes,attól mi nem telik ki ???
Ezért javaslom a T. Szerkesztőségnek,az önreklámozáson vagy lejáratáson kapott hirdetőknek egy szégyenfal felállítását okulás céljából,és a vendégeknek is világosabb lenne a történet...
Mert ez biztos nem jó reklám,és talán így kevesebb lesz az ilyen próbálkozás...
Mert sok esetben furcsállom,hogy Önök ( ezek szerint hiába ) kiírják ezt,de mégis vannak fórumozók,akik még nyilvánosan meg is köszönik a bebukott hirdetőktől kapott "infót"... :) Oké,nem vagyok naív,de biztos vannak olyanok,akiknek még így sem esik le... :) A "szégyenfal" létrehozásával egyrészt ez egyértelmű lenne,másrészt talán jobban meggondolnák,hogy érdemes -e ilyet tenni...
Gondolom,ez pláne tiltakozást váltana ki a hirdetőkből,de én azt mondom,ne a fórumban való kavarásban lássák az ilyenek a lehetőséget,inkább szolgáltassanak úgy,hogy a munkájukkal bizonyítsanak... Én sem általánosítva mondom,természetesen,csak az vegye magára,aki ilyen... Ez az én javaslatom...
Nem tudom miért kell vitatkozni mindenki menjen el hozzá és győződjön meg maga én tegnap voltam nála és tök korrekt volt nem volt semmi gond erről ennyit.
Kedves VendégeK! Mától újra elérhetö vagyok kisebb kimaradás után,várok minden régi és új vendéget nagyon sok szeretettel!! Puszi Szofi :)
Napokban voltam Zitánál nem fiatal de minden tökéletes volt Barátnői filing 10.Hozzáálás 9. ajánlott kategoria.Egy zavaró hogy nem egyedül rendel.Dina56 aki valójában már 63.Zitának a franciája isteni.
Màr bocs,de én hírdetek ilyan oldalon ahol ki van írva és a tapasztalatomat írtam le.Nem állítottam ,hogy minden vendég tudatlan,de pl. azt sem nagyon fogják fel ,hogy smsre nem válaszolok és mégis erőltetik.A fogadóóràkról nem beszélve...Ebben nincs sunyiság egyszerű tény.Innentől részemről téma lezárva.
Erosen ajanlott, az egyik kedvencem! :)
Mosolyogva fogsz tavozni... ;)
En meg biztos meg fogom latogatni. Baratno feeling, natur francia, szeret k***lni...
Mi kellhet meg?
Radaasul ertelmes, tiszta, humoros, jo fej, lehet vele beszelni. Nem fogsz csalodni. ;)