fel hát... hányszor belefutottam... :D
fel hát... hányszor belefutottam... :D
Sziasztok! Új vagyok a városba. Kit ajánlanátok meglátogatni?
Üdv: Zoli!
A sárgacsibe kotlós lett. Meg a kolleganője is! Engedjétek már el a témát. Vannak más csajok.
Milf kategóriában veri a mezőnyt Debrecenben.
Sziasztok! Szofi (47)-ről tapasztalat, vélemény?
Sziasztok!
tokio(33) valaki jart mar nala? Tapasztalat?
Elore is koszonom :)
Ezek szerint biztos nem 24 éves a hölgy! Valaki, aki behatóbban ismeri, osztana meg róla néhány információt, mert az adatlapjából nem sok minden derül ki?!
Aki régi motoros at tudtko hogy felismeri hogy ki ő.
Sziasztok
Alina(19) tapasztalatok aki jart mar nala? Fiatal csinos lany, adnek neki egy eselyt szivesen de elso megerzesre megis a veszelyesebb kategoriaba sorolnam. Hozza hasonlo lanyoknak sokszor buktuk mar szerintem. Aki jart nala megosztana miket tapasztalt? Koszonom szepen.
Volt ott a csók előtt hajó meg víztorony is..
Bocsi! Lina 30!
Hát igen! Régen a Csók utcán rendeltek (Liza 30, Izabella 27, azok akik a fotón vannak) de már annak az utcának is más a neve!
Sziasztok
Esetleg valaki járt már Laura(21)-nél?
Kicsit gondolkodóba ejtett ez a szép szemű tündér. 27 évesen 150 cm/50kg volt, aztán 28 évesen 145 cm 50 kg lett. Szóval a súlya nem csökkent csak összement a hölgy. Megmondom őszintén ilyenkor még azon is gondolkodom, vajon a szeme tényleg ilyen mint a képeken, vagy összement az is. Kedves hölgyek ! Bocsánat ezekért a szőrszál hasogatásokért de amikor egyáltalán nem ismerek valakit, akkor minden információnak rendkívüli jelentősége van. Ez az elveteműlt férfi agy, a legnagyobb nemiszerv, amit ingerbe kell hozni és ha szeretkezni akarok akkor bizony tökéletes biztonságot kell éreznem egy ilyen hölgy iránt, mert különben nem alakul ki az a vonzalom ami miatt a világ végére is elmennék, egy ilyen szempár miatt. Persze bizalmatlanul is le lehet tekerni egy menetet és legyalázni, leszopatni aztán a hajába törölni az egészet, de az nem Én vagyok. Éljenek a csajok és mérje már meg valaki ezt a Mery Cristmas hölgyet. Béla
Aú, kössz szépen az infót! Sajnálom, hogy csalódtál, remélem, hogy legközelebb sikerül kifognod egy normális csajt.
Mery (28) volt már valamelyikőtök a vendége?
Köszönöm a megerősítést! Te is-hozzám hasonlóan-régi motoros lehetsz.
Alina19: kellemes csalódás számomra! Nagyon kedves, mosolygós! minden a megbeszéltek alapján történik! Kellemes, szembenézős francia, többszöri pózváltás! Elmondása alapján nem marad sokáig de részemről ajánlott kategória!
Ha rám hallgatsz nem szemezgetsz vele... Információ hiányában meglátogattam magam.. bár ne tettem volna.. igénytelen környezet , a képek messze vannak a valóságtól nem ő van rajta.. pénzkidobás az egész
Elég lapos ez a fórum, na mindegy is. Inkább meglátogatom aztán majd kiderül😉