Ha rám hallgatsz nem szemezgetsz vele... Információ hiányában meglátogattam magam.. bár ne tettem volna.. igénytelen környezet , a képek messze vannak a valóságtól nem ő van rajta.. pénzkidobás az egész
Ha rám hallgatsz nem szemezgetsz vele... Információ hiányában meglátogattam magam.. bár ne tettem volna.. igénytelen környezet , a képek messze vannak a valóságtól nem ő van rajta.. pénzkidobás az egész
Elég lapos ez a fórum, na mindegy is. Inkább meglátogatom aztán majd kiderül😉
Hali! Az apróban hirdető Lilla nevű hölgyről van valakinek infója? Jöhet privátban is köszi
Jut eszembe a Víztoronnyal srégen szemben van egy másik szemüveges csajszi is, bár Ő jelenleg nem hirdet de aki nagyon akarja eltudja érni!
Előre senkinek se szabad! Ez alap szabály.
Én is szemezek Rebekával, fincsinek tűnik a videója alapján. :-D
Fruzsi 19 egy hatalmas átverés, senki ne utaljon neki
Sziasztok! Rebeka 19-ről van valakinek információja? Előre is köszönöm
Sziasztok!Pillangó(21) valaki volt már nála?Tapasztalat?
Sajnos a hirdetéseket használták fel a képekkel! A képeken lévő szolgáltatók jók voltak!
Sziasztok!
Tudnátok mondani olyan hirdetőket, akik jeleskednek a mélytorok tudásban? Esetleg kiemelkedő a francia nyelv ismerete? :D
Szerintem viberen direkt nem válaszol, gondolom rengetegen ráírtak. Vannak csajok, akik nem írnak vissza ilyen felületeken (viber, whatsapp stb.). Egyszerűbb ha felhívod.
De már nem a Csontváry utcában dolgozik.
21 fotó a hirdetésben, szemüveges a csajszi. A Pontos címet megmondja ha bejelentkezel! :D
Nevet, neveket is tudnál mondani? :)
Van!
Sziasztok, pár évente felmerül a kérdés, most én teszem fel: nem tudjátok, mostanában van hirdető a Fényesudvarból? Előre is köszönöm!
A képek nehezen tudnák fedni a valóságot, mivel nagyjából 8-10 éve kezdtek hirdetni velük-és már akkor is kozmetikázva volt kicsit a koruk. Nagyon nem szép dolog, bár durvább jelzőt is megérdemelne ez a fajta megtévesztés. Egyébként akkoriban ár/érték arányban teljesen vállalható volt a csapat-mielőtt évekre eltűntek. Hogy a lányok ugyanazok maradtak-e vagy csak a hirdetések lettek újra felhasználva, azt nem tudom, mert évek óta nem voltam náluk.
Ha van a hölgyhöz elérhetőség, én is szívesen venném, ha megadnád akár privátban is. Köszi.
Zoe(26)
Van valakinek infolya? Mindenhol hirdeti magat gyakorlatilag itt is 4 hirdetése van fen, biztosra megy csak viberen nem válaszol.