Őőő közben átírta i-re :) Már Szandri
Őőő közben átírta i-re :) Már Szandri
Szandry
Yvonne tenyleg korrekt!
Aki nem szereti a husi csajokat az ne menjen hozzá!
Nekem nagyon bejott!hely szuper,tusolo szuper, torolkozo kicsi,*r ertek rendben.
Reginalove 42-ről van valakinek infója? Én hiába hívogatom, mindig foglalt a telefonja...:-(
nem találom Szandrit ezen a néven nincs
Wandát volt szerencsém egyszer látni élőben egy bevásárlóközpont parkolójában. Testre passzoló nadrág és póló volt rajta, így eléggé kiemelte az alakját. Na hát olyan megjelenés volt az, hogy nem lehetett nem megfordulni utána. Arc is gyönyörű, szóval tip top csaj. Ezek után mindenki döntse el maga, ismerve(?) a szolgáltatás minőségét.
Bukta van
Anita Bellini extra rózsák fejében engedi.
Kedves vendegeim! Oktober- 12- tol, november10- ig nem leszek elerhető! Megerteseteket elore is koszonom!
Ip-cim alapján Zsuzsa 37 vagyok :D és ezt nem kell megmagyarázni :D rendben !
Akkor egy kicsit végezzétek komolyabban a munkátokat mert engem nem érdekell ip meg mi egymást , ez ugy ahigy van hülyeség !!!
Egyszer voltam a Zsuzsa 37 nél, igaz okés volt minden de hogy önreklám ?? Mindegy irtam a szerkesztőknek ,hogy indokolják meg miért önreklám amit ki irtam : D
Tisztelt staffi!
Mivel napokon keresztül ugyan arról az IP-kről léptek be pár perc eltérésekkel, így elég egyértelmű... ;)
Nem hisszük, hogy tovább kellene magyarázni a dolgot.
De jó nő lett belőled Staffi :))!
Ez egy picit félrement :))
Önreklám ????? Magyarázatot kérek ?? :) manager lettem ??
*** Kérjük az önreklám mellőzését! (Zsuzsa 37) ***
A Zsuzsa 37 profi az idegen nyelvbe , Anett 35 se gyenge benne, vagy a Dorina 33 neki se kell szégyenkezni a Francia tudása miatt, de viszont neki van egy stilusa amit nem egyszerű kezelni :D de ha sikerül akkor nyert ügyed van nálla !
Nem ajánlott kategoria....
Hello
Most először,s szerintem utoljára írok...
15éves koromban összejöttem s aztán 22 évesen elvettem életem első szerelmét...nagy tapasztalataim nincs nők terén ezáltal,most
egy kis izgalomra vágytam...
először Maya21nél voltam,igaz aktusig nem jutottunk, de a franciája kiváló volt(persze nagy viszonyítási alapom nincs...),ő nagyjából rendben van. Bár a képeken nem vagyok biztos hogy ő van,de korban sok különbség nem lehet...
Másodszor Íziszt kerestem fel,asszem 30nak van hirdetve...sztem 10-el biztosan több...aztán szintem hozzá sem tudtam nyúlni,merthogy hideg volt a kezem,s ellenkezett....persze én meg le is lankadtam...
Rá kellett jönnöm,hogy ez a fajta sex nem nekem való, lehet túl lelkis vagyok,de zavar ha pl.szól a rádió,s épp valami beszélgetős műsor megy...mindkét helyen ahol jártam ez volt...szóval mndenkinek jó mulatást,akit ez kielégít,de nekem azt hiszem ennyi elég is volt :-)
de azért tapasztalaként: Maya 7/10,Ízisz 3/10
Pá
Eltaláltad, az életcélom, hogy visszaolvassak 540 oldalt, majd zanzásítsak. Pffff. Nem csoda, ha nincs az embereknek kedve megosztani a tapasztalatokat.
Javaslom azoknak, akik szeretik a csöpp, csinos fiatal, szolgálatkész lánykákat, látogassák meg Szandrit. Gaspipe st. családi ház.....