Így már más a leányzó fekvése :D csak igy félre érthető,de jó hogy felvilágositottál bennünket ! Igen ,ha igy irja ki hogy Alexa 40 akkor más a helyzet !
Így már más a leányzó fekvése :D csak igy félre érthető,de jó hogy felvilágositottál bennünket ! Igen ,ha igy irja ki hogy Alexa 40 akkor más a helyzet !
Nem Alexa 20-ról írt a fickó hanem Alexa 40-ről. Ő az aki a Julcsi fürdőhöz közel rendel. Rossz híre van kerülendő!! Pár éve én is belefutottam....
Jogos. :) Alexa 40 - ről van szó, a julcsi meg a fürdő. Alexa 20 lakásán is jártam már, a barátnőjénél. Valóban tisztaság és rend volt, üdítő érkezéskor és távozáskor. Mea culpa!
wanda lehet jól néz ki,de ez még kevés. a hozzá állás,viselkedés sokat számít. talán nem a semmiért a sok negatív. én nem voltam nála,nem ismerem. a szőke perla most győrben. nála volt valaki,ő milyen?
Sziasztok. KB másfél év után térek vissza a pályára, most térképezem fel újra a terepet. Annak idején kb 15 lánynál fordultam meg Győrben, beszédes adat hogy közülük mindössze hárman rendelnek még ma is a városban. Hozzájuk viszont ma is visszamennék. Közülük Anita(23) ahogy látom kapott itt hideget-meleget, hogy mennyire unott és flegma. Valóban nem egy hebrencs csacsogó lány, de én már az első találkozónál megtaláltam vele a közös hangot, és gyakori vendég voltam nála. És azt nagyon fontos megemlíteni, hogy nála ami meg volt beszélve, azt meg is kaptam, sosem volt nyafogás, vagy akár hogy ne lett volna kitöltve a megbeszélt idő. De ami a legfontosabb, mindig mindenhol patyolat tiszta, ápolt, selymes és illatos volt. Mert azért jártam úgy pár lánynál, hogy ajtónyitásnál el voltam bűvölve, aztán ahogy belekezdtünk az eksönbe és elkezdtem barangolni lefelé, már has tájékon megcsapott a buké. Rendkívül kínos.
Másik két hölgyemény még akinél megfordultam Dalma(35) és Virág(33). Utóbbinál voltam visszajáró, és bár elvileg több éves rutinnal bírtam, nála minden alkalommal zavarban voltam. Igazi díva, egészen más minőséget képvisel mint az addig megszokott hölgyek. Sajnálom hogy a popsit nála kihagytam, talán ami késik nem múlik.
Az új(?) lányok között is vannak favoritok, akik nagyon biztatóak Gabi(28), Szandra Masszázs(27) valamint Jázmin(21) és Szofi(22). Róluk van valakinek infója, tapasztalata?
Én sem voltam még nála, de már tervben volt többször is és az előző képei alapján ez simán lehet az övé, pont ez volt az egyik legmeggyőzőbb dolog a régi képein :D.
Máás, ez a Wanda annyira szép csajszi lehet élőben..., baromi nagy kár, hogy egyetlen pozitív véleményt nem találok róla, mindenhol csak nem ajánlott...
Jázmin21-ről, vagy Réka 27-ről írhatna valaki részletes beszámolót, jöhet privátba is, ha ide nem akarja senki. Köszi! :)
Kedves Mtársak, hirdetők!
Tudtok olyan hölgyet aki (természtesen plusz rózsaszál ellenében) megengedi videózni is az akciót?
Sajnos itt VLen nem tudok ilyenre keresni.
Kira 20 - ra kiírták,kétes hirdető,
akkor ez most nem az ő segge ??? Mert fotó gyanánt csak egy segg van... :) honnan tudják,mi alapján kétes hirdető?
még mieőtt valaki bele szólna,nem voltam nála,nem tudom ki ő.
Timike Sárbogárdról.!!! Atya úr isten!!! Aki arra vetemedne hogy felkeresse a leányzot,azt javaslom NE TEGYE. !!! ezt nagyon komolyan mondom..
Próbáld meg Barbarát.
És esetlek Kamilláról vélemény??
Sziasztok!
Valaki volt már Kamilla24 nél??hivom,irok semmi reakció semmire!!
Én pár hete jártam az Alaxánál ( Erika 20 ) de ott ahol volt az a lakótelep nem leprahely éppen ! A lakásba egyedül volt, fürdőszoba tiszta, törülköző rendben volt! Szoba tisztasága okés, semmi lom, semmi kosz ! Amit válallt mindent teljesített az Alexa ! Én ezt tapasztaltam nála ! Eggyetlen egy negatívum a részemről ,hogy a szobába az akváriumba a halacskàt azt hittem " műhal " tőle kérdeztem meg hogy ez igazi ez a hal, az akváriumba ?! Mondta hogy igen ,igazi élő hal !! :) de ez a negativum is rám vonatkozik !
Sziasztok épp most olvasom a fórumot és aki rossz dolgokat ir fel a fórumra remêlem olvassa amit irok akinek nem inge nem veszi magàra ha én rólam lenne szó nem lenne mindenki visszatérö vendégem én amit elmondok nyújtom is és a lakàsom nem koszos hanem tiszta ugy hogy arra kérem aki jàrt nálam azok tudjâk miröl beszélek és ne irjanak olyat ami nem valós!!!!!! Köszönöm hogy elolvastàtok!
Ezer csók ALEXA
Ügyes, jó kiscsaj!
Áh, add fel, esélytelen ilyen lányt találni Győrben...
Szeretnék itt Győrben egy olyan lányhoz menni, aki valóban tud masszírozni és ugyanakkor érzéki és erotikus is. Van ilyen? Tudtok valakit ajánlani? Előre is kösz, üdv. mindenkinek!
Voltam Ninettkénél hát annyit mondhatok hogy a képeknek teljesen megfelel sőt még jobban is néz ki.Voltam már pár lánynál ,de eddig messze ő volt a legjobb szerintem ez mindent elárul róla.Megkérek mindenkit tiszteségesen bánjon vele és vigyázatok rá.
Na,melyik hirdetőknek nem tetszett a beírásom ??? Irigységszagot érzek,szánalmas... Akárkire egy betűt sem pazarolnék,Soffy egy jó csaj... Big Fuck !!! Úgy látszik,itt sem szeretik,ha dícsérnek valakit... Lájkoljátok csak egymást,kedves fórumban kavaró hirdetők,nevetséges... Adhattok akármennyi negatív lájkot,ennyit tudtok... Sissi is egy jó csaj,bár engem nem fogott meg,de elhiszem,hogy sokaknak bejön... És vannak még jó hozzáállású,jó szolgáltatók,akik jó á.rakkal is melóznak,és korrektek is... De egyik sem Soffy - kategória nálam,egyik sem... És ők sem a fórumban osztogatják a többi hirdetőt,milyen érdekes... Mert inkább jól szolgáltatnak... Én nem vagyok az a beszámolóírogató fajta,sőt,a fórumról a személyes véleményem is elég lesújtó,de hosszú idő után Soffynál éreztem azt,amire azt mondom,ez igen... Pedig most voltam Nála először... Egy lány volt,akiben még Nála is több volt,Miránál dolgozott még 2012 - ben a Thököly - ben a Kitty... Na,Ő marad az örök etalon,Nála szebb,jobb hirdetővel nem hozott össze a sors... De megközelítőleg sem,senki... A kedves hirdetőknek meg azt üzenem,ez a fórum a férfiaké,ha pletykálni,szart keverni akarnak,arra ott van a saját fórumuk,amibe mi nem láthatunk bele,ott aztán azt csinálnak,amit akarnak ( mondjuk az sem fair,hogy ők beleszólhatnak a nyilvános fórumba,mi meg nem láthatjuk az ő topicjukat )... Na csá...
Sziasztok, ahogy olvasom a fórumot nem igazán kedvcsináló, inkább a hangulatot elveszi.
ezek után tudtok valakit javasolni személyes, szubjektív tapasztalat alapján akit érdemes meglátogatni? Kiváncsi vagyok a véleményekre.