Virág25 - ahol Dia29 volt, ott rendel (Eperjes str.), sőt most már a Dia számát használja (még június eleji élmény, Dia nem volt éppen)
Képek alapvetően fedik a valóságot, nem retusált, ámbár a szögbeállítások jól sikerültek (kevesebbet mutat, ahol több van, és többet mutat ahol kevesebb van).
BF nem nagyon van, de ez lehet, hogy partnerfüggő is. Mindent meg tesz nyafi nélkül, egy kicsit olyan transzba került állapotban.
Lehúzás nincs, szerintem az időt nem nézi. Ha a kolléganő halk kopogással jelzi az idő lejártát, akkor is csak akkor jelez a kuncsafnak, ha a következő randi le van beszélve. Beszélgetés nem az erőssége.
Mindenki mást keres, én itt nem találtam meg, amiért egy rózsaszál gyüjtögető nőt felkeresek, de ez a túl speckó elvárásom miatt van (régen a máshol hírdető Tinacicus, nem rég még itt Dia29 volt ilyen. De Debrecenben Niki30, Alexa29 tudja ezeket még adni számomra). Szóval én biztos nem megyek, de ennek ellenére ajánlható, kipróbálható - egy űrítést megér talán aki ilyen célzattal keres lányt. Tudtommal a Nyíregyen szokásos rózsákat igényli, egy óráért kér Szent Isvánnak egy, és Bethlennek egy rózsát. Talán popsit vállal még extraként, de erről nem tudok nyilatkozni.
üdv és derűs napokat