Amanda20 előzőleg Leticia18 Leticia20 – ként versenyzett. Fotói alapján vonzó, nem is tudom mért is kell változtatni a nevén, talán a rózsaszálak az átlagnál kicsivel több?
Amanda20 előzőleg Leticia18 Leticia20 – ként versenyzett. Fotói alapján vonzó, nem is tudom mért is kell változtatni a nevén, talán a rózsaszálak az átlagnál kicsivel több?
Valaki szereti a talicska pózt? :D
Régebben voltam nála, akkor interaktívabb volt még: egy órát töltöttünk el és egy ***moderálva*** kapott, szájjal is csinálta nekem, bár hozzáérni a melleihez értem csak.
ezt a hivatást ezek szerint olyan beleéléssel végzi már, mint aki az audiban rakja össze a motorokat a harmadik műszakban. külsőre tip-top tényleg, azóta sem voltam nála, amin meglepődtem, hogy siettetett mert jön a következő vendége AZON A NAPON MÁR MÁSODSZORRA és még csak ebéd körül járunk.
én szerettem volna kitölteni az egy órámat, meg is volt, megyek kifele és ott áll az ember fia elegánsan felöltözve csokor virággal a kezében. neki biztosan jó volt az első alkalom és én ilyen lehetőségeket inkább meghagyom másoknak mint én menjek el hozzá
Ja! De Heni 22 eddig csak hétvégeken ugrott be, bár lehet, hogy az utóbbi időben változott a helyzet.....Én Dórin kívül Lucát látogattam, ő is OK. A másik két lány még várat magára.....Nem akarom Dórit úgy "megcsalni", hogy tudja...van egy pár cipőm, de mindegyiket ismeri...aki volt ott tudja miről beszélek.....
Hiszitek-e avagy nem, de engem kifejezetten érdekelnének a Tiffanik szülei......az összes hírdetésd paraméterei 170-60-85. Ilyen egyformára csinálni a gyermekeket.... Egyet raknának fel, de azt rendesen, és nem lenne az se baj, ha nem szállnának mint a madárkák az rózsa-érték arány szféráiban olya magasan.....
Dóri 24-ről írtam, a Józsa felé vezető úton. Én jókat is beszélgettem vele, Daniella, nem emlékszek rá, hogy az általad említett strassén rendelt volla, de most az első felszentelt királyunkrúl elnevezett utcára volnult át az egész stáb.....Amúgy az előző levelemben említett Veronika hirdetése teljesen korrekt, nem is említi a biztosított és elvárt diszkréciót....nyilván nem teljesen normális a strigó....Viszont ha van valakinek infója Zoé-ról szívesen venném.....Daniellával, Mesivel és Millával dolgozik együtt....És a hétvégi szünet után bejelentkezett az egyik kedvencem Szandry.....gaspipe street......
évekkel ezelőtt 1x voltam nála. na azért akkor nem kért ennyit közel se,szerencsére. nem is adtam volna. ez már túlzás,ilyen rövid időre. főleg ezzel a hozzá állással! akkor is olyan volt,hogy nem lehetett hozzáérni se. unott,egy hangot se adott ki. szóval nem ért semmit.
Voltam a napokban Győrben a Kitti 23 éves csajnál.Valódi kora mindegy,nem ez volt a leglehangolóbb!Már a telefonálásnál gyanút kellett volna fognom,mert mikor megkérdeztem hol a kapucsengő a betongettóban,olyan ingerülten szólt bele mintha nekem zsigerből kellene ismernem az összes panel számozását meg bejáratát.***moderálva*** mondott fullos fél óráért és szinte hozzáérni sem lehet.Sokalltam,de gondoltam egyszer elmegy.Mindent ő akar irányítani az első perctől,pedig én vagyok a vendég.:)Utólag megnéztem a telefonomon,10 óra 57 perckor csengettem fel hozzá hogy engedjen be.11 óra 10 perckor lerántotta a gumit és őrült módon elkezdte rángatni a farkam.Mondtam neki hogy a popóval mi lesz.Azt mondta már arra nincs idő.Meg hogy akkor rá kell f*z*tnem.Mondtam hogy még negyed óra sem telt el.Persze erre marhára megsértődött és nagy kegyesen húzott egy gumit a farkamra és immel ámmal elkezdte szopogatni.Persze nekem már rohadtul elment tőle a kedvem.Végülis az egész hozzáállása tök unott,gépies és lekezelő.Totál el van telve magával.Nagy nehezen eldurrantam,aztán húztam el mint a vadlibák.Szóval ha meg akartok szabadulni ***moderálva***,inkább húzzátok le a retyón!
Nem tudom ki megy vissza hozzá másodszor is.
sziasztok.anitárol valaki?milyen?
Voltam a napokban Kitti 23 éves csajnál.Hát mint itt nemrég hozzászólt valaki én is nagy ívben kerülni fogom!
Már a telefonálásnál gyanút kellett volna fognom,mert mikor megkérdeztem hol a kapucsengő a betongettóban,olyan ingerülten szólt bele mintha nekem zsigerből kellene ismernem az összes panel számozását meg bejáratát.***moderálva*** mondott fél óráért és szinte hozzáérni sem lehet.Sokalltam,de gondoltam egyszer elmegy.
Mindent ő akar irányítani az első perctől,pedig én vagyok a vendég.:)Utólag megnéztem a telefonomon,10 óra 57 perckor csengettem fel hozzá hogy engedjen be.11 óra tíz perckor lerántotta a gumit és őrült módon elkezdte rángatni a farkam.Mondtam neki hogy a popóval mi lesz.Azt mondta már arra nincs idő.Meg hogy akkor rá kell f*z*tnem.Mondtam hogy még negyed óra sem telt el.Persze erre marhára megsértődött és nagy kegyesen húzott egy gumit a farkamra és immel ámmal elkezdte szopogatni.Persze nekem már rohadtul elment tőle a kedvem.Végülis az egész hozzáállása tök unott,gépies és lekezelő.Totál el van telve magával.Nagy nehezen eldurrantam,aztán húztam el mint a vadlibák.Szóval ha meg akartok szabadulni ***moderálva***,inkább húzzátok le a retyón!
Kamilla-ról van valakinek tapasztalata?
Sziasztok fórumozók ! Infót szeretnék a Lea néven jelenleg más oldalakon hirdető csajsziról , vagy esetleg más vékony testalkatu Leához hasonló lányokról , hol dolgozik mit vállal és mennyiért ? A válaszok jöhetnek priviben is ! További szépnapot !
Sokat ront a dolgon, hogy a lakásban az előtérbő nyíló helyiségben látványosan ott terpeszkedik melegítőben a futtatója is :(
Sok fogyatékos :D
Virág21 : Valoban nagyon jo testu, végtelenül kedves fiatal lány.Olyan dolgokat is megtett amit más már extraként vállalna be, vagy lehet hogy csak én voltam neki szimpi.Nagyon ajánlott!
snki nm mond rola semmit
Akkor egy kis válasz: Liza 41 nagyon jó szolgáltató,képei fedik a valóságot. A vendég kedvében jár,de szereti a kényeztetést is! Én nagyon jól éreztem magam vele! A farnciája valami feledhetetlen volt számomra! Egy biztos a fiatalabb korosztály csak tanulhatna tőle,kedvességből és tudásból. á*ai átlagosak. Üdv
vivi brutál jo,mindenkinek tudom ajánlani,10ből 10es.
Üdv Makktársak!
Liza(41) és Maya(41) érdekelnének!
Inkább privátban!
Előre is köszönöm!
szia.velem nem volt az a hu de lelkes csaj.semmi különöset nem kértem,egy sima,de az sem volt a leg jobb.ennyiért vannak lelkesebb,és szeb hölgyek is.