Ld keresés kulcsszóra. Márciusban íram róla.
Ld keresés kulcsszóra. Márciusban íram róla.
Üdv nem mostanában voltam nála én csak ajánlani tudom ha kedves vagy vele meghálálja
Nem voltam nála, csak az tűnik fel vele kapcsolatban h már vagy 2-3 éve még mindíg 19 éves.....
Sziasztok
Viky20-ról szeretnék érdeklődni.
Meglátogattam Hollyt! Király egy csaj, istennőnek értékeltem, megérdemli még ha nem is itt mutatja magát!
Daniella (20) -ról. Előző nap megbeszéltük, hogy szeptember kilencedikén reggel kilenc órakkor fogad a város fényesebbik részén. Időben érkeztem még várnom kellett hogy kinyisson a szolgáltatóház. Hívtam tellón de kolléganője vette fel aki közölte, hogy Daniella nem jött be. Így kénytelen voltam a fészekaljból mást választani már csak azért is mert már többször jártam ott. Daniella (20) fotói alapján igen vonzó és nem mondtam le róla, így szerdán újból megpróbáltam megkeresni, aki közölte már nem a fényesebbik részen fogad hanem a piac strasszén. Nem volt kedvem újból a város másik részére utazni így (B terv) fényesebb környékén választottam szolgáltatót igaz már voltam nála. Távoli vidékről járok be és bizony csalódás ha a kiszemelt szolgáltatóval megbeszéljük a találkát és mégis más szolgáltatóhoz kell menni. Sms-ben jelezhette volna hogy ne m tud fogadni. De jártam már más szolgáltatóval hasonlóan, de később megkerestem és megelégedetten távoztam.
Liliána25= Kinga25
Drága BygBoy :) Igazad van.......de ha a hirdetés szövegét is elolvasod akkor láthatod,hogy valójában 2 hölgyet takar a hirdetés,ezért vannak fent "eltérő"képek......a fekete fehérneműs,idősebb,teltebb hölgy vagyok.Köszönöm az észrevételed,de kérlek ne minősitsd a hirdetést hiteltelennek,azért mert egy telószámon és egy hirdetés alatt szerepelünk.Köszönöm a megértésed! :) További kellemes időtöltést kivánok! :)
Sziasztok. Scher- ről tud e valaki véleményt mondani?
Vanessa35 felejtős, totál idióta a csaj!
Barbika 23-nál járt már valaki? Info kelene privatba. Kosziii
ő konkrétan úgy leszívott engem hogy remegtem! Nem vicc tényleg :)
Igazi milf :)
Sziasztok ! Most értem haza korinától ! Nagyon kedves aranyos mosolygós csajszi ! imádtam amikor mosolygott ! Nagyon ügyesen maszíroz jól bánik a cerkával ügyes a franciája és minden pózban benne van . Könnyű oda találni a házhoz ! Csak 1 a baj hogy 4 csaj van 1 lakásba 2 szobára úgyhogy mindenhol van mindenki . Vigyázzatok rá ! *** moderálva ***
Az nem a mi Millánk
Sziasztok!
Meryll szamat elkuldene valaki privatban?
Koszonom
Sziasztok!
Lya 32, Lilla 36, Vanessa 35, volt náluk valaki, hova érdemes menni?
Bella 28-ról a győri fórumon találtok hozzászólásokat, de ne Bellaként, hanem - Lina 28-ként keressétek
Kedves sunike és gas0010!
A tévedések elkerülése végett írom ez nem önreklám, mert egyből arra gondolnak, ha valakiről jót írnak.
Egy hölgytől neveletlenség a korát kérdezni. Minden hölgy fiatalítja magát. Itt nem a kor a lényeg, hanem amit nyújt! Miért kell kikezdeni azt aki nem vándormadár, hanem hűséges városotokhoz. Rendesen dolgozik és senkit nem kezd ki. Ha nem tetszik nem kell oda menni! Ismertem olyan 60 éves szogáltatót akiért sorban álltak a vendégek. Nem csak a 20 éveseké a világ. Ezen el kéne gondolkozni mielőtt kikezdünk valakit!
Szia !
Írtam privátban.
Amanda20 előzőleg Leticia18 Leticia20 – ként versenyzett. Fotói alapján vonzó, nem is tudom mért is kell változtatni a nevén, talán a rózsaszálak az átlagnál kicsivel több?