köszi.
köszi.
Pár hete voltam vele, franciát kértem. Nem valami lelkes. Látszik rajta, hogy minél előbb ttúl akar lenni a dolgon, francia közben hozzá sem lehetett nyúlni a csajhoz. A szex pedig az átlagos *r felett van, amit ezen hozzáálás mellet igencsak sokallok. Lehet, hogy csak én fogtam ki rossz napot nála. Én mindenesetre nem ajánlom. Kerülendő kategória.
sado na es mit nyujtott
alakitot mit kértél ?
Sziasztok!
Valaki tud olyan lányt ajánlani aki nem hirdet ilyen oldalakon, nem profi, akár diáklány! Vagy olyan oldalt ahol lehet ilyen lányokra szert tenni!
Várom privátba az infókat!
Hozzászóllásod szeretném kiegészíteni. Melyik Dóriról szól véleményed, Dóri18 Dóri23 vagy Dóri24-ről. Ha Dóri24-ről alkottad véleményed, egyet értek vele, esetleg hátránynak lehetne venni a szűkszavúságát, de részemről jó szolgáltató és ajánlott. Fészekaljat tekintve ide tartozik még Heni22-is. Daniella(20) szerdán még a piac fedőnevet viselő strasszén rendelt. Valakinek az a hobbija, hogy minden hozzászóllást moderálásra küld.
sziasztok.ritárol valaki?milyen?
Hali. Zoérol tud valaki valamit?
szia.vannak jobbak is.
én ma voltam nála.nem nagy szám.átlagos.
Volt szerencsém Suzy-t látni az utcán! Igazi szépség a képek nem adják vissza a szépségét.
asus á dehogy ! senki nem volt még nála ! vékony fiatal miért is ment volna bárki! XD
Sziasztok!
Milla 18-ról valaki tud valamit?
Pl: arc, kisugárzás, hozzáállás, rózsák, teljesítmény, ecetera ecetera.
Köszönöm, sokat segítettél a mérleg irányában :)
En nem talalom.
Esetleg valaki tud megbizhato 35+ holgyet?
Dóri az egyik legfigyelemreméltóbb szolgáltató. Kedves, odaadó és szereti amit csinál.....nem reklám! Tapasztalat. A rózsák tekintetében alap, amiben szinte minden benne van, a NFVSZ-ből, csak az "SZ" kérdéses, ami azért a szimpátiától függ. Nem kedveli a bunkókat, de ez általában így van. Általam javasolt. Könnyű megközelítés, ingyenes parkolás.....Érdekes és ügyes nők abban a fészekaljban a Liza és a Luca......, de messze Dóri a legjobb közülük....
Megjelent viszont a palettán Veronika, egyetlen képpel, aki korábban Hanna néven futott és a napfelkelte streeten rendelt. Most is ott. A lány maga kifejezetten vonzó, csinos, és szolgálatkész, viszont a "szoros" felügyelet és a diszkréció kérdéses volta rontja az esélyeit.(korábban ez utóbbi véleményem konkrét kifejtése miatt moderálták a hozzászólásom!)
Érdekes jelenség Micu, aki kifejezetten csinos, szilikon béby, sajátos stílussal és cicus szőrökkel, gondokodom, hogy menjek-e ismét....Kimért profi!
A Daniella-Zoé-Melli trió elköltözött a csillogó-villogó udvar sínek melletti fellegvárából az István útra, egyébként elfogadható szolgáltatók alaprózsákkal.....
Sziasztok. Lehet unjátok, de egy általános kérdéssel fordulnék felétek. Érdeklődnék Dóri 24 iránt. A személyes tapasztalaitokra lennék kíváncsi, hogy korrekt-e és érdemes-e meglátogatni. Persze olvastam már hozzászólásokat, de még kicsit bizonytalan vagyok.
Előre is köszönöm a válaszotokat.
Van itt olyan lány aki mindenkivel olyan amilyen. Persze a többség azt adja vissza amit kap, ha normális vele a vendég akkor ő is kedves és normális. A kivételeket viszont messzire kerülni kell mert ők a lehúzásra utaznak. Ezeket kell is megosztani egymással, hogy hozzájuk ne menjen senki. Pl. *** moderálva ***(cukorka, sziszy, stb.) álnéveken futó hölgy vagy az amúgy csinoska széparcú Bella, Amira, stb. olyanok mint egy pokróc. Illetve a pokróc legalább meleget ad, ők meg lehúzósak, fadarabok és minél előbb ki akarnak dobni. Velük aztán hiába vagy kedves, pont lesz. De azért a többség nem ilyen szerencsére.
:(
Van benne valami. Nekem még nem volt olyan lány aki ne lett volna kedves. Pedig volt pár akinek kifejezetten rossz beszámolókat kapott, amikor én voltam nála nem tapasztaltam azokat a negativumokat..
Lehet, hogy hozzáállás kérdése? Én pl. nem tudom levetkőzni azt a tulajdonságomat itt sem, amivel a való életben is a lányokhoz hozzáállok, én velük is ugyanolyan normális vagyok, és lehet, hogy ez a lényeg....de ki tudja...