Hármashoz, mely párost ajánlanátok, jöhet akár nem az oldalon megtalálható lányok is!
Köszönöm előre is!
Hármashoz, mely párost ajánlanátok, jöhet akár nem az oldalon megtalálható lányok is!
Köszönöm előre is!
Az a csinos csaj fogad amit a képeken is látsz.
Ha nőként kezeled és nem csak mint egy használati tárgyat,akkor kellemes élményben lesz részed!
A durva dolgokat nem díjazza! Légy vele figyelmes!
Jó csaj, olyan kleopátra feeling, kis mellekkel, de nincs benne meg az xxx faktor. Teszi a dolgát, de ennyi. Sokan túlértékelik szerintem, annyira nem nyújt felejthetetlen élményt.
Szia !
Révfaluban van, kora kb. stimmel, képek a valóságnak megfelelnek. Kedves barátságos csaj, a franciája érzéki. Én a masszázsnak híve nem vagyok, úgyhogy abban nem tudok nyilatkozni.
Hát bakker, ha ezekböl a képekböl ezt meg tudod állapítani, hmm gratula. én nem merném...
Érdekes! Vanessa 26 diszkrétnek hirdeti a lakását...hm, ugyanaz a hely, mint Veronika.....Vanessa képei túlzóan jól sikerültek..nem látni a foga feketéjét....
Azt, hogy semmiképpen ne izzadj le! Undorodik az izzadtságtól. Ja, és legyen kis farkad! Velem kissé hideg volt, de ez ilyen, van, akivel működik a kémia, van, akivel nem. Vele egyáltalán nem sikerült összehangolódnom, nem is keresem többet.
AMIRA 27
Hosszú egyenes, fekete hajú valóban párduc testű ,a hirdetésének megfelelően tényleg 27 évesnek kinéző hölgy fogadott, mell tartóban és bugyiban, semmi súly felesleg, és a cicik kellemes egy kezesek.Jó hangulatúnak tűnt, mosolygott rám, és már nyújtotta is a kezét. Bemutatkoztunk egymásnak.
-Amira- mondta a csaj.
Én is bemutatkoztam.
- Levegyem a cipőm?- kérdeztem a háló szoba előtt.
- Azt jól teszed- válaszolta a lány.
A szobában , jobb oldalt közvetlenül az ágy mellet az éjjeli szekrényen, egy meglepően kisméretű tv. Be volt kapcsolva, valami könnyű zenei műsor ment. Meglehetősen halkan.
-Vetkőzz le, nyugodtan- mondta a csaj.
És kiment a szobából, először a zöld színű kabátom vettem le, majd a fehér pólóm, végül a gatyám, szomorúan néztem lefelé, hogy a nemi szervem még fél merev állapotban sincs,
Életet akartam bele lehelni, ezért húzkodtam a kezemmel.Vissza jött a lány. Láthatóan nem zavarta a szolid önkielégítésem, társalgási hangon, közölte az ajándék mértékét. Újra hibáztam, mert a telefonban nem kérdeztem meg előre, de ezúttal nem ért meglepetés.
Valoban:) Ha lesz idom meglatogatom. Kivancsi vagyok mit nyujt.. :)
Többnyire azért mert valami nem stimmel vele!
Tisztelt uraim ! Véleményt és infórmációt szeretnék kérni Glória 38 hölgyről. Köszönöm ha valaki veszi a fáradségot és megírja tapasztalatát...........
Sziasztok!Ria33 érdekelne ha valaki tud infót írjon !köszi!
Hamar igazad lett ;) kicsit fiatalodott, vett egy új kártyát, talán rövidebb lett picit a haja, és talált magának egy szuper nevet Szásá! De szerencse hogy valószínű elég egyszerű software fut rajta, különben nem vágnánk azonnal a helyzetet. 1-2 szarvas hiba jól jön, hogy ne szaladjunk bele a csapdába.....
télleg nagyon csunya a larissza
Róla mit kell tudni? :)
Ninettke új fotói megint nagyon jól sikerültek :)
Hiába :)
Egy ilyen jó csajról csak is jó képeket lehet készíteni :)
Ninettkéről mit tudtok nekem mondani?
Olvasd a lányok hirdetéseit, adatlapjukon sokan bevállalják a popó szexet is.
Én csak masszázsra mentem hozzá. Arcra nekem nem jött be, de hát ahány ház, annyi szokás. Viszont a hozzáállása példás.
Anita Bellini