ok,nincs gond. lehet még meglátogatlak. kellemes kis csaj vagy :)
ok,nincs gond. lehet még meglátogatlak. kellemes kis csaj vagy :)
szimi 22,ő volt nem rég léna,a szőke lány. nem értem,mi értelme ennek? azon a néven nem keresték? vagy talán nem akarja,hogy valaki megismerje? 1x voltam nála,de így is megismerem. amúgy kedves,ajánlott lány. nem leszólni akarom,csak észrevétel.
Rebeka profin, jól masszíroz, nagyon kedves és csinos, a csúszkamasszázsa pedig érzéki, nekem nagyon bejött.
Kitti 38 fantasztikus szép nagy mellek ! Elveszlik a feje az embernek köztük aki meg nem volt az nem is tudja milyen gyönyörű latvany mikor betakarja arcod a hatalmas kebel.Aranyos jofej csajszi en már voltam nála töbször.de nem csalódtam.
Nagyon sokat jártam nála 10-böl 10, a cumija isteni, most a rába hotellal szembe rendel.Kemény cici jó popsi , Kár hogy a popot nem engedi.Élvezi amit csinál. *** moderálva ***
Hali! Nemrég jártam Almánál, de kissé csalódás volt a kaland! Jobb Nőre számítottam. Kedvessége vitathatatlan, mindent próbál megtenni, hogy jól érezd magad, de valahogy túl sok amit tesz. Nekem kapkodónak tűnt, de ezt nem az óranézegetésre értem. Nem is tudtam végig maradni, így 1 óra helyett előbb eljöttem és korrektűl intéztük az *nyagi dolgokat, ez is pozitív! Legközelebb mást választanék. Azért köszönöm Neki!
Mindegy csak tuti legyen a csaj
*** moderálva *** :D Veronika21 tényleg elmegy? Még aktív ide a hirdetése :(
Milyen korosztály erdekel?
Ugylátom, ma már Vivien a Nikol. Nem értem én ezeket a név változtatásokat, mi értelme van?
Egyetértek az előttem szólóval! Minden szava igaz. Csak ajánlani tudom!
Sziasztok lányok!
Mivel befejezem ezt a munkát,egyszer fotózáshoz használt ruhájim,és platformcipőim eladók!
kinga.eva@gmail.com
Vannak most a városban olyan vékonyabb alkatú csajok akiknek nem tabu a kettes lyuk? Nemigen akarnék kompromisszumokat kötni vagy Isten háta mögé utazni
Üdv!
Nagyon megköszönném, ha valaki küldene egy hiteles, részletes beszámolót, Roxiról, privátban!
Olvass vissza, vannak róla beszámolók. Az oldal jobb oldalán lévő adatmezőt tudod keresésre használni.
***Kérjük az Önreklám mellőzését!***Kata24
Sziasszto
Kata 24
Ma voltam nálla apszolult csodálatos lány humoros kedve ö van a képeken..és amit nyújt 10/10 lakás 10/10 igényes szép csak ajálni tudom. Szép estét.
sziszi ről mondjatok valamit ki volt nála milyen???
Üdv! És ki az a Bianka?
Ezzel en is igy voltam.Sokat hivtam és egyszer bejött.Nehéz elérni .dekitartonak kell leni.Igazi bombazó nagyon érti és szereti csinalni kedves nem flegmádkodik.Proba szerencse cimbi.
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Hello sziasztok, latom sokan ki irtok h nem vagytok megelegedve a lanyokal.
Én ma 1fantasztikus élmenyben reszesultem mikor el nentem Biankahoz ő egy isteni nö akinel a diszkrecio es a higenia hibatlan.
A szervize pedig csodalatos kedves aranyos oda ado hibatlan minoseg....
Ajanlani tudom mindenkinek.