Mától újra elérhető vagyok Lentiben! Szeretettel várom régi,és új vendégeimet!Puszi mindenkinek! Niki
Mától újra elérhető vagyok Lentiben! Szeretettel várom régi,és új vendégeimet!Puszi mindenkinek! Niki
Szia minden esetre azert valtoztattam a nevem mert eredetilleg vivien vagy ugy ismer mindenki
r
Na ez már az a szint, amihez nem lehet mit hozzászólni.
Először azt hittem hülyére akar venni mindenkit, de ezt már nem hiszem, hogy komolyan csinálja.
A het elejen voltam Sophia (48)-nal. Eleg jokat olvastam rola itt a forumon, es batran allithatom egy szo sem igaz beloluk.
Sophia Pecsi kalandjaim egyk legrosszabbika volt. 48 helyett inkab 60 lehet, ez nem is lenne baj, de az a fajta 60-as aki soha eleteben nem sportolt, ehhez merten elhizott jelentosen. Ha levetkozik, szetfolyik, hasa lelog.
A masodik rossz, hogy olyan eros parfumot hasznal, hogy be kellett mennem utana a konditerembe lezuhanyozni, mert olyen illatos lettem, hogy nem mertem hazamenni.
Munyogesek, zsiros haj, szakadt harisnya, ha a hatara fekszik, akig bir felallni. Egy mosoly sem hagyta el az arcat, pedig igyekeztem jo fej lenni.
Vannak Pecsi szolgaltatok akik kozelitik Ot korban, de legalabb konditerembe jarnak, futni, stb... adnak magukra. Ilyet itt nem talalsz.
Sajnalom, kidobott penz volt.
Érdemes meglátogatni! Natur mehet nála minden, az aktus természetesen gumival! De nála minden benne van az alapban! Pl. csók, mellsex, natúr francia, nyalás.......stb, és nem sieti el, és alaposan meglehet d...i, *** moderálva *** Te ki tudnál ajánlani?
Dia(23): Pokoli torony, állomás mellett. Kéró már ismert. A rózsák normálisak. Na megérkeztem (én gyanútlan), és a hölgyike egy testén körbecsavart törülközőben fogadott. Zuhi, elszámolás, majd levette a törcsit... és ekkor láttam meg a betonkeverő testecskét. Nagyon jól elfedte a képein a pocit. Hát mondanom se kell gyorsan végeztem azzal amit dobott a gép. Kéró 10/3, lányka 10/3, franciska 10/4, action 10/6.
Elvileg 3-an vannak, de én *** moderálva *** is. NEM AJÁNLOM.
Mehet modira.. :(
Miért nem mondja meg neki valaki, akire halgat, hogy ez felesleges erőlködés!
Ezt az energiát fektesse inkább a "MUNKÁBA" és akkor majd MI rácáfolunk itt a fórumon, azzal, hogy Ő nem is rossz szolgáltató. És azzal nyerhet igazán!
Már Szabina.
Ja bocs! Amásodi felében elírtam..nem ÍJKessicaátz akartam, hanem Vanessát.....
Gabica nagyon jo volt vele azt kapod amit megiger nagyonimadom mindenkinek ajanlom
Bettikéről valaki valami infót, beszámolót?
Nagyon bejönnek az ilyen teltebb, bögyös csajszik, de azért látogatás előtt jó lenne olvasni róla pár pozitív beszámolót. :)
Szerda estig volt nálunk, lekéstél róla.
köszi.akkor inkább kihagyom!
Sziasztok.Tegnap még a hirdetők kőzt volt egy hosszu fekete haju szörös puncis lány nagy cicis .Ha jol emlékszem( Dora 29 ) kellene a száma aki véletlenűl tudja.Jöhet privátba is.
Ez nevetséges! Már Henike a neve, kicsit magasabb lett,hirtelen 22!
simi ugyanaz mit lena hat nekem nem az esetem nem nagy szam
Sziasztok Kedves Urak. Várom minden régi és új vendégemet kellemes kikapcsolódásra. Puszi Nina
lehet, meg az életkor is érdekesen változik:21,19,22
Új név, új remények ! :D